Ja chcem sex, on vzťah. Čo s tým?
Ahojte baby prosím neodcudzujte pýtam sa vás ako žien lebo nemám veľa kamarátok nemam od koho poradiť... Píšem si s jedným mužom mám dcéru jej otec nás nechal ešte keď som bola tehotná od vtedy som nikoho nemala malá má rok a 3 mesiace zatiaľ si snim len píšem ale nechcem sa viazať je mi takto dobre zatiaľ chcem len niečo nezáväzne a po čase možno aj viac ale zatiaľ mi úprimne ide len o sex a v tom je ten problém napríklad dnes mi píše že by prišiel a ja mám svoje dni tak som napísala že to nepôjde skrz toho a on že sa spýtal či nutne musí byť len sex od začiatku vie že sa nechcem nejako citovo viazať aj s tým súhlasil nakoľko si prešiel ťažkým rozchodom a má dcéru s bývalou. Tak sme si povedali že to ostane zatiaľ len takto že si budeme užívať a čas ukáže alebo aj nie a on začal poslednú dobu byť strašne taký že chce byť somnou a takto ja neviem čo robiť koľko krát mu to mám vysvetliť už ? Baby prepáčte že nepíšem čiarky bodky a spisovne ponáhľam sa budem vďačná za každú radu
A nemôžeš ho spoznať?
Je rozdiel kamarát s výhodami alebo len pánska návšteva na sex podľa mňa.
Kamaráti môžte byť aj so sexom aj bez neho nie?
@diamond007 môžeme samozrejme len viete keď by už došiel po takej dlhej dobe tak by som už chcela a nemôžem lebo mám svoje dni haha a to by ma strašne dráždilo keby že spolu spavame a takto je iné že dôjde aj na kávu alebo vino len tak bez sexu
Tak ho nepozyvaj keď si taka vzrušená a počkaj tých pár dní 🙂
dohodnite sa o pár dní, uvidíš ako si sadnete naživo...on sa asi zľakol trochu teraz 🙂 a podľa mňa je fajn, že sa chce aj spoznať, porozprávať, nie?
Mozno je ten typ, ze sa najskor chce trochu spoznat nazivo, nie hned na prvom "rande" ze "cau, tak ideme na to?" 😀 ja si to uprimne ani neviem predstavit, bez toho aby som toho chlapa viac spoznala aj realne, ale nejdem ta sudit, som proste ina povaha...mozno to ma ale podobne nastavene aj on, ze sa chce najskor spoznat osobne a trochu sa otukat 🤷♀️
Baby trocha mimo témy ale ako to robíte? Ako viete s niekym spávať a nezačať k tej osobe niečo cítiť? Toto neberte zle ale ja to nechápem a pre mňa je obdivuhodné , že niekto až tak dokáže ovládať svoje emocie. Fakt ma zaujíma či sú na to nejaké ťahy alebo ako?
@oli2782 ono je to skúsenosťami a ublížením z vzťahov ja už po všetkom čo som zažila ani neviem ako ale vypla som úplne city voči chlapom som jak obranný štít samé to prišlo fakt... voľakedy som si tiež nevedela predstaviť spať s niekým bez citu
Musíš ísť svoje neustále. Môžeš ísť s ním na večeru alebo do kina alebo stráviť s ním pekný deň ale stále sa musíš držať toho že nič viac medzi vami nie je. Ja som mala takto milenca… tvorili sme “akokeby pár”. Trávili sme spolu dni ale ja som mu povedala otvorene že s ním vzťah nechcem, jemu to vyhovovalo rovnako.
Ak máš pocit že on ubieha, a že by chcel možno niečo viac, treba pripomenúť na com ste sa dohodli. Ak to napriek tomu nebude zvládať, nájdi si iného. Však ide “len o sex”.
nejdeš na to nejako moc hŕŕŕ? Nepoznáš ho a rovno do postele? Nič proti tvojmu úmyslu mať vzťah len o sexe, ale čo keď ťa naživo ten chlap vôbec nebude priťahovať? To potom ten sex bohviečo nebude...
Keď chceš mať sex bez vzťahu, tak si kúp si vibrátor.
@adrestia napísala 70 ročná babka ktorá bola celý svoj život s jedným mužom ☺️
Kocka, napíšem to po lopate.
Len preto, že jeden muz v tvojom živote bol cocot, tak si nepokaz príležitosť na normálny pekný vzťah.
Teraz si natrafila na chlapa, aký je možno jeden zo 100 , pretože to že vie že má " istý sex" a aj napriek tomu by ťa radšej poznal a trávil s tebou čas je naozaj sympatické.
Naozaj ťa na jednu stranu chápem, ale na druhú stranu ho svojim správaním možno stratis.
Nie každého chlapa láka takto viesť život.
Netvrdím že to nutne musí byť tvoj partner, ale možno to môže byť naozaj skvelý priateľ, ktorý ťa podrží preto že ťa má rád a nie preto, že si v tebe vidí chodiacu ...
Premýšľaj...
@7miriam77 ono mne je to vlastne vtipné ako si my dospeláci zbytočne komplikujeme vzťahy.
Keď si tak spomínam, môj muž ma chcel len dostať do postele a ja som sa v tom čase netrápila ani tým čo bude zajtra, nie čo bude o mesiac či rok...
A akosi sme spolu 13 rokov 🤷😁
Jednoducho si rozumieme a sme spolu.
Ale tu autora chce mať presne zatriedeny vzťah a určené podmienky a chlapom, ktorého vlastne ešte nikdy osobne nestretla..
No načo ?
Užívajte si čo život ponúka a nekomplikujme si už aj tak dosť komplikovaný život...
Krámy, sú výhovorka, buďte vynaliezaví
Osobne by som povedala, že sa na teba proste namotal a asi mu začína chýbať vzťah ako taký takže ak chcete pokračovať, mali by ste si to celé buď nejak ujasniť, alebo ísť každý svojou cestou
Tiež si myslím, že zbytočne premýšľaš nad tým. Konaj tak ako máš náladu bez nejakého “vzorca” typu , že ak sa nechcem viazať môže prísť vytrtkať ma a odísť a keď sa viazať chcem za žiadnych okolností mu nemôžem dať do troch mesiacov.

No možno to myslí tak, že si užije len on a nepovažuje to za sex. A druhá vec nezáväzne si môžete dať aj pohár vína ☺️. Každopádne držím palce nech si spokojná