icon

Je čas to posunúť ďalej?

17. sep 2022

Ahojte zaujíma ma váš názor...pred rokom som stretla muža on má 37 ja 24 keď sme sa spoznali v práci tak bol práve v rozvodovom konaní ale už vtedy sme mali k sebe blízko ale jasne som mu vysvetlila že pokiaľ nebude rozvedený nič viac s ním nechcem...teraz je už pol roka rozvedený kúpil si vlastný byt a minulý týždeň mi povedal že chce aby som sa k nemu nasťahovala...ja žijem tiež už nejakú dobu sama čiže aj z hľadiska financií by to bolo rozumné pretože sme stále buď u mňa alebo u neho... aký je váš názor na to? Išli by ste už do toho?

siska53
•
17. sep 2022

Ano a svoj by som dala do prenajmu

baluinka
•
17. sep 2022

prečo nie, nevyskúšaš, nezistíš..aspoň sa v istom smere rychlejsie spoznate (co sa tyka spolocneho nazivania,upratovania a veci okolo domacnosti). ked to nebude klapat, vzdy sa mozes odstahovat.

vilma7
•
17. sep 2022

Má deti? Pre mňa veľmi dôležita informácia. Ja som v mojom živote chcela "seberovneho" človeka.

autor
•
17. sep 2022

@siska53 áno presne tak by sme to chceli urobiť

autor
•
17. sep 2022

@vilma7 má syna ten ale býva s mamou keďže to má jednoduchšie z hľadiska chodenia do školy a na rôzne krúžky

tosomja
•
17. sep 2022

Áno, svoj daj do prenájmu na rok, uvidíš, ako vám to pôjde. Vždy sa budeš mať kde vrátiť.

elizabet173
•
17. sep 2022

áno, išla by som do toho, aj keď by mi trochu vadil vekový rozdiel a to, že on už má dieťa, ale ak si ináč super rozumiete, prečo nie, svoj byt by som prenajala,

autor
•
17. sep 2022

@elizabet173 mne vekový rozdiel nevadí ja som práve vždy chcela staršieho muža a dieťa tiež nie a viem že by ešte chcel deti takže možno ak všetko pôjde tak ako má budeme mať aj spoločné 😄

elizabet173
•
17. sep 2022

tak ti držím palce, nech ti to vyjde 🙂