Je dĺžka penisu ovplyvnená telesnou hmotnosťou?
Prosím vás, čo je na tom pravdy, tlstejsi muži ho majú menšieho a zas chudý väčší? 😅 prečo to tak je, vie mi to niekto odôvodniť? A je pravda, keď muž schudne, tak sa mu aj zväčší ? Pripadne opačne keď priberie tak sa mu zmenší?

velkost pohlavneho udu nie je dana celkovou hmotnostou daneho cloveka... viziualne moze posobit penis mensi/ vasi samozrejme v kontexte s vahou... ale samotna velkost nie je ovplyvnena postavou
to by bolo priliš jednoduché
@vikt343 😂
To je len taký optický klam, lebo ak je muž tučný, hlavne ak má veľké brucho, tak to pôsobí, že ten vták je proste menší. Pri chudom chlapovi sa zdá naopak väčší, je to úplne jednoduché. 😂
v Súdnej sieni raz bolo - Zoli ma priľahol, bol obézny, som nevedela či ma malého či ma veľkého...
@karolinakr 🤣🤣🤣
@vikt343 čo ja viem, nikdy som to nemerala 😅
@janickacrazy 😁
@vikt343 na kazdu dieru zaplata... staci taka odpoved? co je jednej malo , druhej moze byt vela... co myslis ze zeny maju vsetky rovnaku ?
@vikt343 nehnevaj sa... ale na taketo otazky neodpovedam niekomu bez fotky, navyse toto nie je pokec, ale aspon ako take seriozne forum... takze moja odpoved je tak akurat. konkretizovat urcite nebudem a nehnevaj sa v mojom veku nepredpokladame, ze chodim s pravitkom a meram ze?
@vikt343 prepac, ale ja s tvojim penisom nemam problem.. ja si svoje veci riesim doma... a na rovinu sa bavit viem, ale prepac, som povinna ti tu pisat dlzku penisu, ktora vyhovuje mne? to hadam ti moze byt jedno, lebo to co vyhovuje mne, nemusi tej co mas doma, chapeme sa?
Nemyslím si, že je to len optická záležitosť. Keď sa v tej oblasti nahromadí tuk, tak je ten začiatok akoby utopený v tele, jednoducho zasadený hlbšie pod povrchom a tým pádom je k dispozícii kratšia časť celkovej dĺžky.
Panebože a toto ma volebné právo?