Je fér ukončiť vzťah s milencom?
Prosim vopred nesudte ma
Mam milenca , 3 roky .. je zenaty… dovod preco uteka od manzelky je taky , ze sa im nedari mat dieta … zena vkuse riesi iba otehotnenie nedari sa im 6 rokov a uz ma toho dost, v podstate my uz mame podu pre seba pripravenu cakame este na veci okolo hypo a ide jej vsetko povedat… ich intimny zivot nie je o milovani ale o jej meranich plodnych dni atd .. do celych procedur dali vyse 15.000€ co mi spominal. Sialene. Ta zena je asi zufala chapem. Nikdy by som tolko nedala do niecoho co mi priroda pre nieco nechce dopriat. On ju uz vobec nemiluje nepritahuje ho , vela si vymysla ze je pracovne prec doma je mozno za mesiac tyzden . Myslite si ze fer ukoncit v takom pripade vztah? Mozno sa jej dieta podari aj s niekym inym
Kto vie
Nesúdim Ta, ale to čo robíš/ robite je to absolútne nefér voči nej! Nemyslíš si? Tebe vôbec neprekáža, že je s tebou a popri tom “s oficiálnou zenou” sa snažia o bábätko????
Za druhé tebe to nevadí? Keď ta az tak miluje????
Po tretie.. už tri roky ta ťahá za nos že odíde od nej, každý deň spi pri nej, to ti nevadí???
Daj si dole ružové okuliare… si dosť naivná.
Ja osobne takému chlapovi by som neverila ani nos medzi očami nieze sťažnosti o manželstve….
Ty by si do toho toľko peňazí nedala,keby ti nebolo dopriate normálne? Len neskáč vysoko ,aby si s ním nemusela riešiť takú istú situáciu. Len si ho ber. Možno jeho ex bude šťastná s iným a možno sa im podarí aj počať.
No neviem ci zufala niesi skor ty 😁
Ja absolútne nechápem, že si 3 roky života strávila tým, že si niekoho druhá...to, že je to č..ák netreba rozmazávať, to je každému jasne. Ale ja teraz fakt nechápem tvoje postavenie v celej tejto situácii a že si to dovolila ...predpokladám,že nemáš 20 rokov a v takom prípade ti jedného dňa možno tieto vyplytvané roky môžu chýbať práve keď stretneš niekoho poriadneho a tiež už budeš vekom za hranicou s problemom mať deti...🤷
Ked sa tak milujete napis kto to je nech sa k tebe prizna. Ked uz mate vsetko pekne nachystane....
a otazka je aka? kto z Vas dvoch je vacsi zmrd? :D 3 roky spolu spavate a on za ten cas nebol schopny ukoncit svoj vztah s manzelkou. ked sa im dieta nedari a nechcu vyskusat inu alternativu (hoci neviem, kedze to v prispevku nespominas), mohol to s nou ukoncit uz davno a potom si hladat druhy vztah. aby ta raz nedobehla karma, ked budes mat ty nedajboze nejake zdravotne problemy a tvoj partner bude zatial prasit inu
On s nou riesi niekolko rokov umele oplodnenie, vraza do toho prachy, "chce od nej odist" a spava s tebou? Nejako mit o nedava zmysel.
@simsalabim A že jej neprekáža, že chlap s ktorým si plánuje spoločnú budúcnosť sa aktívne snaží oplodniť svoju súčasnú manželku 😀 Troll.
mate pripravenu podu, cakate len na hypo a teraz sa pytas, ci je fer ukoncit taky vztah? Trochu neskoro. Ale to si musi zvazit ON, ak by tu teraz vsetky povedali, ze to nie je fer tak co? nechas ho tak? Proste ste sa tak rozhodli, tak chodte do toho a hotovo. A nie je to kus kkt, proste to uz doma nedava a rozhodol sa to riesit takto.
Ten vztah mal.ukoncit uz davno. Bud s tebou alebo s manzelkou.
A ano, moze byt( ale nemusi) , ze obaja su plodni, ale spolu nekompatibilni.
A tebe vôbec nevadí, že spávaš so ženatým mužom?
Úprimne? Spáva s tebou 3 roky....tvrdiť môže čokolvek, ale keby chcel jeho žena to vie dávno.....ale ktovie, možno mu dnes zajtra povie že je tehotná....maj rozum ty alebo chceš chlapa čo ti bude klamať? lebo nie, ty nie si výnimočná, on klame aj ženu ktorú miloval/miluje lebo s ňou chcel dieťa.....
My neplanujeme deti.. urcite to bude posledna tema po jeho rozvode
@stanulienkat brigadnik👍 inak posledny rok som o tom presvedcena
tento pribeh ma niekolko zadrhelov - napr. zenaty chlap si ide brat hypo s milenkou. to vazne? na koho bude hypo pisana a kto bude spoludlznik? koho prijmy sa budu dokladovat? a kto bude na liste vlastnictva? ak on, tak potom aj jeho sucasna manzelka bude mat narok na polovicu z jeho vlastnickeho podielu, pokial sud nerozhodne o zruseni BSM.
Zda sa, ze tu niekto niekoho vodi za nos - bud autorka nas alebo zenaty milenec autorku.
Jasne obaja spolu budete mat hypo😂
esteze ten kataster nejde, neda sa ani zobrat hypo, ani rozviest, mate aspon klud a mozete si uzivat trojuholník spolu aj dalej 😂
Nesudim. Nie každý dokáže odísť z dlhoročného vzťahu...boji sa, alebo je tam hypotéka, deti... No obaja tušia, že je koniec...
Ale v tomto prípade sa spolu ťahajte už 3 roky, zatiaľ čo oni, áno oni, dobre čítaš, sa pokúšajú o dieťa.
Len aby nebolo tak, že urobí dieťa aj tebe a aj I'm sa podarí.
A hypotéku neviem akú riešite lebo spoločnú vám nedajú. 😄 Budete mat spoločne len zážitky, nič iné.
Never tomu, že nechá manželku,... A keď náhodou áno, tak budeš mať na krku jedného, vo to urobí aj tebe...
Karma, nezabúdaj.
Ty co máš v hlave?
Súloží doma so ženou, lebo veď plodia dieťa.. A potom s tebou?
Fakt?
A keby náhodou teraz ostane tehotná?
Vyberie si teba??
Ty chystáme si pôdu..
Ty pises, ze jeho zena je zufala. Podla mna si skor zufala ty ak spavas vyse 3r s niekym kto stale spava aj so svojou zenou. Bohvie kde je pravda a co rpzprava ten chlap tebe.
Aj keby sa nebodaj jedneho dna rozviedol, tak preco si myslis, ze toto iste nespravi aj tebe pri prvom probleme kt budete mat a jemu sa ho nebude chciet riesit 🤷🏼♀️ nemusi sa to tykat iba tehotenstva.
Chudák jeho žena...mal jej to povedať čím skôr, nech sa zbaví takého hada na krku a nech je šťastná s človekom čo ju bude ľúbiť...a ty si ho ber....vrana k vrane sadá
nerozhorcujte sa tu, toto je take sci-fi, ktore nemoze byt realne. fakt neverim, ze by bola dotycna taka jednoducha a pride mi nerealne este aj to, ze by sa sem s tym prisla pochvalit 🙂
Chapes, ze je zufala, tak ju este dorazite obaja. Bola by som zvedava, keby si ty nemohla.mat o par rokov dieta, ako by si sa lk tomu postavila, ze ci tak, ze ved ti to priroda nechce dopriat. Nezelam ti to, ale zasluzila by si si to skusit...ty chytra. Dufam, ze sa ti to s tym tvojim milencom raz vrati, ze si bude s dalsou poza tvoj chrbat "chystat podu"
Ženy, kľudne to (nanešťastie) môže byť pravda. Ja poznám jednu, ktorá sa rozvádzala a kým ich rozviedli, otehotnela s ním, samozrejme, že on sa zbalil a išiel za frajerkou. Tá frajerka otehotnela tiež, poslala ho po pár mesiacoch do riti a on si našiel ďalšiu, a plánuje ďalšie dieťa 🤦 jeho ex žena a ex frajerka majú skoro rovnako staré deti od neho 🙄
Nemiluje ani jednu.Len seba samého, egoista.O jeho a tvojom charaktere pomlčím.Zvyčajne sa zlo ktoré človek vykonal, zvykne vrátiť.Uvidíš o pár rokov, aby si raz nebola v podobnej situácii ako jeho manželka teraz lebo charakter človeka sa nemení.

Si tupa, alebo troll, ina moznost nie je.