Je lepšie sa vo vzťahu prispôsobovať, alebo si žiť podľa seba?
AHOJTE,
Asi tu je niekde podobny clanok,....
Ja napisem ten svoj, a ak mate - nazor, budem rada,...ja sa uz neviem pohnut.
Mam vztah s partnerom vyse rok a pol. Nie je to jednoduche, povedala aby som skor narocnejsie,...A chcela by som poct nazor nato - po akej dobe je vhodne aby sa zreli, dospeli partneri k sebe nastahovali a skusili si spolocny zivot? Problem je aj to, ze partner je v zahranici,...pracuje tam od pondelka do piatka,....som ukratena o tu cestu piatok ked ide z AT domov ,....a to iste o cestu v nedelu z SK do AT,....Ide k sbe na byt, nie ku mne domov,.....niekedy je vikend iba o tom ze sme spolu,...nic sa nestiha. Niekedy sa ani nestihneme vidiet, lebo pracuje na rodicovskom dome,....Vzdialeni sme 115km od seba.
..... mam pocit ze tymto systemom mi uteka zivot,...
Mam sa zamerat na seba? , sport, kamarati,...ci sa snazit mu prisposobit ako sa mi bude dat? Ak sa prisposobujem, nie som spokojna, pretoze vsetko co chcem pre seba mi uteka, sport, kamarati , moja rodina,........lebo viem, ze robim za nas oboch, a neviem do kedy to takto pojde,...ak sa ho spytam, co bude dalej,....je nervozny.
Ked sa snazim si plnit program,...citim ze to berie tak, ze nanho kaslem,....
Nie je s nim zas uplne lahka debata, spokojny je vtedy ak nic neriesim,...a prisposobujem sa,...tvrdi ze robi maximum, v tom ako sa prisposobuje on ku mne,...mne to vsak nestaci,...je to malo casu,...pre mna,...
Lenze mne v hlave ide dokola,....ze do kedy to mama takto tahat? Ok? Dva? Do kedy?
Vdaka za vase nazory
@katarinka89 ano, lebo nema starosti aj za toho muza. Iba svoje. A tie riesi hravo. Rychlo.
@dilino dakujem. Ja to tak aj citim. Ze mi ten vztah berie energiu, spanok , som rozhodena, nervozna,... nedava mi to nic len vyprosenych par hodin s nim. Ci vyhadanych par hodin, proti jeho voli... dakujem za tie riadky, to co pises, citim presne vo vnutri. Som chvost. A vzdy nim budem... Ci prosim, ci kricim. Iba zufalku robim zo seba,.. . Naozaj som vdacna za tvrdsiu pravdu... potrebovala som si to precitat,...
@mvo konečne mu daj zbohom.Som rada že sa Ti moja rada páčila je jasne že čo urobiš TY to vieš len TY sama ale u mňa by taký chlap nemal šancu ON ťa nechce nechať preto lebo má s teba vyhody ináč mi ver že ak by s teba nič nemal ukonči to.Aby sa tak správal ako píšeš 50 ročný chlap.Skonči to nemaš s toho nič ešte si nedostatkom spánku môžeš narobiť zlé.Pišeš berie mi to energiu sustred sa sama na seba na prácu, koničky a tvoje dieťa chod vonku s kamarátkou na wellnes na výlet a vykašli sa na to kedy ťa bude viciš pán kontaktovať.Jasne bude sľubovať hory-doly len aby si ostala bude písať a ako sa všetko zmení a podobne hlúposti len aby ťa nestratil pre výhody.A ako som písala je otázne že či sa na Slovensko vráti na trvalo.Nezabijaj zbytočné čas ak má prísť ten pravy pride ked najmenej budeš čakať.Musiš mať takeho pre ktoreho budeš vždy prva a nie posledna ako si teraz že všetko je mu prve len TY si posledna.ON nechce stratiť tie výhody servis upratovania, vybavovania rôzných veci úradov a tak.ON sa len pretvaruje a premaha sa ž vydrži tie 3 hodiny.Ak sa mu neozveš tak už je neisty lebo straca upratovačku, a kamarátku ktora mu vybavuje veci.Ale láska je u vás 0.To je môj názor ukonči to nemá to vyznam.
@muchotrafka298 lenze ja viem, ze to nerobi pre mna. Robi to pte svoje deti. Financuje ich. To je uplne normalne. Aj svojej mame pomaha. Tobje tiez normalne. Opak by bol divny. Snazi sa aj mne. Lenze mame nevztah namiesto vztahu. A mam pocit zeby boli vycitky, alebo by som mohlabyt aj zavisla od jeho financii. Ak by som citila z jeho strany zaujem, volu, budovat buducnost. Ani nepipnem. Inak mi peniaze od neho nesedia... A nnie je mi prirodzene ich od neho pytat. Ci prijmat, cokolvek. Je to zrejme tym, ze vo vztahu taham druhe husle. Vztahy na dialku su na prd.
@mvo ja som od svojho ex pemiaze nemala ani nepytala. Zarabala som, cize som nebola nanho odkazana. Len nechcem, aby niekto dopadol ako ja. Ze som vrazala cas, energiu a financie do vztahu s clovekom, co o mna nestal.
@muchotrafka298 ďakujem. Nebudem uz investovat svoj cas navnivoc...

@retatka on ma 50 rokov. Mal by uz vediet co chce. A stat si za tym. Minimalne to davat mne najavo. Nie ma urazat. Ci ponizovat.