Je mi dobre so šéfom
Ahojte, ani neviem ako zacat. Mam muza a syna vsetko teoreticky OK, samozrejme vzdy su hadky a ja som prchka povaha a moj muz tiez, takze neustupime ani jeden a hadame sa, ale mame sa radi to je jasne. Ja pracujem ako manazerka, pre prevadzky a mam na starosti cca 20 ludi. Teraz to bude 6rokov a vypracovala som sa od zakladu, takze povysenie na tuto poziciu som si naozaj vydrela. Samozrejme, ze sa casto strevam so svojim sefom, ved to je jasne... no poslednu dobu nam zacalo byt spolu az prilis dobre a vzdy ked sme sa stretli sme sa objali (privitali) prisli v praci tazsie obdobie a my sme sa podporili tak, ze sme sa objali silnejsie a nejako to casom zacalo byt prijemnesjie a prijemnejsie... Tak ako mne aj jemu a myslim, ze jemu o nieco viac. Aj on ma rodinu 2deti a zenu, nikdy nehovori o nich skaredo a je brutalny otec... Vcera sme boli na prac.obede doladit detail na poradu. odtail isiel este na prevadzku a v kancli,kde sme zostali sami sme sa zasa zacali obimat a teraz to bolo intenzivnesjie a skoncilo to 2ma pusami na usta a cely mimo sme si povedali, ze nech uz radsej ide prec.... V hlave mame brutal zmetok ja aj on, nikto nechce nikomu rozbit rodinu, no je nam spolu dobre a tak nejako vyhladavame spolocne chvilky🙈. Mame jeden druheho plnu hlavu... Ja som vam to musela napisat, lebo si ani len neviem predstavit, ze toto niekedy niekomu poviem
Stava sa. Vies, ze to nie je o.k. Mozno je to pre teba ten spravny impulz, aby si zacala pracovat na vztahu s manzelom, sadnite si, pomenujte, co vas trapi, co by sa s tym dalo robit a ako si predstavujete svoje dalsie fungovanie.
@nicol205 pobláznenie...samozrejme ti je so šéfom dobre, nežiješ s ním, neriešite povinnosti, problémy v živote a ťažké situácie. Ono to tak býva často. Ale ak by si si s ním začala tak to môže aj rýchlo skončiť...v sukromí a časom to môže byť úplne iný človek. Ty stratíš rodinu a cesty späť nebude.
Je mozne, ze sefovi by sa nepacilo, ze nie je povysavane este viac. O nevyzehlenej koseli ani nehovorim, ako sef ich mozno nosi denne. T.j. 5 vyzehlenych kosiel za tyzden......
Prácu nemeň, keď si sa takto vypracovala a si tam spokojná, tak ju proste nemeň 😁 keby ste sa náhodou spolu vyspali, tak ten fakt, že ste obaja uboziaci zmena práce nezmení 🤣 nemáte zrovna štastne obdobie vo vzťahoch, ale život je ako na hojdačke.. ja som tieto platonická pobláznenia zažila snáď so všetkými v mojom okoli, aj s kamoškami, treba riešiť svoje súkromie, zlepšiť vzťahy na základnom poli, alebo ich opustiť.. vtedy budeš vnímať trochu reálnejšie tieto pocity 🙂
@bilberryday lebo je na baby...
@nicol205 ahoj. Poznám taky pripad. Asistentka-Šéf. Ťahali to asi 3 roky, po 3 rokoch sa rozhodli to doma oznámiť a požiadať o rozvod. Rozviedli sa, žili spolu tuším 5r. Dnes už spolu nie sú, obe rodiny sú zozbite. Ja som ich raz stretla na nejakej akcii, a ten šéf keby mohol, pretiahne tam každú jednu, keby mohol....
Je to trochu aj psychológia. Teba priťahuje o to viac, že je tvoj nadriadený. Šéf. Po ďalšie- je to cele také tajné, záhadné, o to viac vzrušujúce.
Celé to nie je reálne, ruzove okuliare Robíte totálnu somarinu a nedopadne to dobre.
A samozrejme, teraz začneš vidieť svojho muža len v zlom svetle. Teraz sa ti bude zdať tak strašne zlý, a zrazu sa zmení aj jeho správanie a vlastne nakoniec zistíš, aký je na nič a že vlastne sa chceš rozviesť, lebo ho už nemilujes. Pravda bude taka, ze tvoj muž niečo vytusi, a nwbude sa správať najmilšie. Alebo bude len reakciou na tvoje správanie. Určite nebudeš k nemu teraz taka, ako si bola pred tým.
Uf dievca.... nesudim ta. Podľa mňa každý sa počas manželstva dostane do podobnej situácie. Nesmieš stratiť zdravý rozum. Pozri sa na to triezvo.
@nicol205 no tak si sa nam pochvalila. Teraz tu jedna hlada iba kamaratovi priatelku, mozes zacat aj ty sefovej zene hladat a svojmu muzovi.
@nicol205 Je brutálny otec ale keď ťa objímal a bozkával tak vtedy bol akurat tak "brutálny ch.."
Kazdy a jeden pripsevok či už kilometrový alebo kratší vedie jednym správnym smerom a to je ze prekročenie hraníc bude v budúcnosti olutovana situácia, ktorá sa uz nebude dať nikdy spraviť. Váš príbeh je presne na hranici a jeho prekročenie vymaže všetko co ste doteraz vybudovala. Poznáme filmy kde taká situácia vyzerala romanticky a mnohé z vás o takom niečom snívajú, ale realita zničí vaše zazemie, jeho zázemie a nakonie vás samotnú. Váš šéf si nakoniec uvedomí chybu a vráti sa k rodine kým vám neostane nič iné len oči pre plač. Budete hľadať útechu v niekom ktorý by vás pochopil, lenže toto sa ťažko odpúšťa. Držím vám palce.... rozhodnite sa správne či pre jednu alebo druhu stranu.
Chlap, co si rad vrzne inde, nema len jednu nánu, ale viac... takze nemusis byt jediná.
@nicol205 asi kazdemu sa aspon raz za zivot stane,ze je mu prijemne s kolegom. Ale je na nas,ci to ostane len pri dobrom pocite,alebo sa rozhodne pokakat si zivot a necha to zajst az k fyzickemu kontaktu. Aj ja som mala brutalneho kolegu,dobre sa s nim robilo,bol zabavny,vzdy dobre naladeny,ale ani raz ma nenapadlo si s nim nieco zacat. Vsetko je to v hlave. Moze ma ktokolvek pritahovat,nepodlahnem,lebo viem,ze je to normalne v zivote a viem,co mozem stratit. Okrem muza,by som stratila svoju hodnotu a som sebec,mam sa prilis rada na to,aby som si znicila zivot a svedomie. Ak ti to s muzom neklape,rozved sa a chod a cistym stitom.
Ja poznám z reálneho života príbeh, kedy si zástupkyňa začala so svojím nadriadeným, vlastne aj on s ňou a sú spolu doteraz. Obaja boli v manželstve viac než 15 rokov, ona 4 deti, on 3. A obidvaja sa rozviedli a sú, žijú spolu.
Takže nie vždy to končí v rovine teoretickej.
Tak sa sama rozhodni, ktorým smerom to chceš ťahať ďalej. Je to len v tvojich rukách.
ja teraz nieco podobne zazivam - manzel si zacal s podriadenou, doma sme mali nejake problemy a miesto toho, aby sme sa rozpravali a riesili doma, bolo mu dobre s druhou, vydatou, s detmi...presne ako sa tu pisalo, doma uz videl len problemy, hladal na mne vsetko zle, priznal sa, chcel sa rozviest, suhlasila som, aj ta druha poziadala o rozvod...postupne manzel zistil, ze mu chyba nase dieta, ja, ze to cele bola somarina, ze sa chce vratit k nam...tajne plakaval, ked odchadzal po navsteve u nas...povedal jej, ze je koniec a ze spravi vsetko pre to, aby sa mohol vratit k svojej rodine...ona ostala sama s detmi, bude mat velmi tazky rozvod, jej manzel to vzal velmi zle, v praci sa vztahy urcite pokazia....ono sa to tazko dopredu hodnoti, clovek ma v danom case nejake informacie, pocity, skusenosti a kym niektore veci neprezije, mozno ani nie je schopny ich pochopit a domysliet. Ale priklanam sa k vacsine nazorov, co tu kocky pisali, dobre zvaz, co robis a co spravis. Vela z vas pise, ako keby mali taku skusenost odzitu na vlastnej kozi.
A dokaze sa clovek zmenit? Moze si chlap, ktory sa takto zamotal, vsetko uvedomit a naozaj sa uprimne vratit k svojej rodine a byt vernym manzelom a otcom? Aj to je nasledok takychto cinov...ci sa da obnovit rodina...ja teraz stale premyslam, ci ho vziat spat...
@zoe_jane pises, ze mu chyba dieta...aj ty? To tak zrazu zistil?
Ja by som nikdy nezachranovaka vztah kvoli detom. To je podla mna najväčšia hlupost.
Ine je nejaká epizodna neverka, ked si chlap potrebuje zdvihnúť svoje ego, to by som možno možno dokázala odpustiť.
Nezazila som to, ale podla mna sa človek zmeniť nedokáže, ostáva rovnaky stále. Navyse, ja by som mu uz nemohla veriť . Nikdy. A vzájomná dôvera je u mňa zaklad. Neznášala som klamstva uz ked v "pubertalnych" časoch som s niekym chodila.
rozvod a vsetko potom ďalej to je uz mna cez... prekročenie hranice odkiaľ niet návratu. Mal vopred vedieť co chce a co strati. Z akého dovodu uz ju zrazu nechce? A to ďalej mienia spolu pracovať ? Myslis, ze ti to nespraví znova, hm?
@nicol205 stopni to teraz, kym mate obaja zmatok a obaja ste pristupni faktu, ze touto cestou to dalej nemoze ist medzi vami. Kym ste uzrozumeni, ze toto je chyba a zle riesenie.
Ked to nechas zajst dalej, tak pamataj, ze sef je muz a muz proste ziska pocit, ze co robi, dobre robi, ked mu to dovolujes a vyhladavas to. Ze suhlasis. Prestane po case riesit, ze ktosi kohosi podvadza (pokial nezacne zas hryzt svedomie.).
Ked to budes chciet stopnut neskor, moze sa uz citit odstrceny, oklamany, podrazeny, urazeny.
A to ti moze narobit problemy. Vydrety uspech pojde obratom do kanala a ty si budes rychlo hladat inu pracu.
Urcite si so sefom riesis veci a pocity, ktore ti inak chybaju. Ale toto je skor cesta vacsich strat, ako ziskov. Budes nakoniec nestastna este viac.
@lienka.7 trvalo to nejaky cas, kym zistil, ze mu chybame a o co vlastne prichadza...nechceme zachranovat vztah kvoli detom, boli sme spolu 16 rokov, vela sme spolu prezili, rozumieme si, len sme na nejaky cas prestali komunikovat a takto sa to vyvinulo...ono sa to tak hovori, ze clovek nevie, co ma, kym to nestrati, preto rozmyslam, ci ozaj musel o nas prist, aby to pochopil...a tvrdi, ze s tou druhou nechce byt a ze keby chcel, uz s nou mohol byvat, na co by sa vracal k nam, ze by siel sam proti sebe...aj sa sam priznal, lebo nevedel zit taky dvojity zivot a klamat mi....vyzera to, ze ho obranujem, len pisem, ako to vysvetlil...pre mna je dovera tiez velmi dolezita a neviem, ci mu dokazem verit, chce to asi cas, aby sa to vykrystalizovalo...
@nicol205 stopni to teraz, ak nechces spustit lavinu, ktorej dosledky ani nevies domysliet