Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
@h2 čítam, čítam. Už som na šiestej strane a stále som z toho jeleň 😁
To bude nejaký sociálny experiment. 🤔
Nerozumiem prečo musia mať spoločné záujmy, keď tráviť čas spolu nebudú. Teda okrem postele, pretože zadaná žena alebo taká ktorá nechce vzťah, s ním po výletoch a kavičkách, múzeách chodiť asi nebude...
@ignis01 Ja nechápem prečo si chceš komplikovať život s vydatou milenkou, ked ty mas vysporiadany minulý vztah. Ved si najdi nezadanu, ktorá tiež nechce vzťah a uspokojí sa s dobrou trtkackou a uvidíš, či to prerastie do milovania. Lebo si fakt mimo realitu v tomto.
@ignis01 vies co je laska?Je to zdielanie zivota s druhou milovanou osobou.To znamena,ze nie len tie intimne chvile,ale vsetko.To ze sa rano zobudis a niekto pri tebe proste je a ty vies,ze tak to bude aj zajtra aj pozajtra a stale. A ked ti bude zle,tak opat ta laska podrzi,lebo ste spolu a ty ju citis-to ze je s tebou a boji sa o teba.Zato milenke budes jedno.Ak skoncis v nemocnici bude ona snad pri tebe??S milenkou sa neda milovat kedze v tom nie je laska,ale iba potreba.Zobudis sa a uz nemusi byt-a bude iba v tedy,ked opat dostane chut na sex a ty budes do tej doby sam.A ked pride tato skvela samota- zistis rozdiel medzi milovanim a sexom...A vsetko toto je cas a ten je vzacny.Naco ho stracat a vrhat sa do nicoty ked stale mas sancu na plnohodnotny vztah-uz dopredu s vyhliadkou,ze s tym clovekom chces realne aj byt a to so vsetkym co to obnasa.My ludia sme ako tucniaky.Niekto to pochopi skor,niekto neskor-ze zaklad zivota je existovat s niekym a pre niekoho.Vsetko ostatne je zbytocne....A milenci,milenky- to je to najzbytocnejsie co moze byt...
Ja si myslím, že autor si cez MK hľadá milenku 😁. Minulý rok mu výberové konanie na milenku na MK zmazali, tak na to išiel tentokrát inak. Napísal do témy, o co ide a potom šikovne spomenul, že je možnost napísať mu správu. Takže potenciálne milenky majú na neho kontakt a tému mu nezmazali. Je spokojný 🙂
@grof_monte_christo 😀 že az toľko žien sa hlásilo 🤣
@earlgrey Tak písal, že ženy píšu 😂
Aj ja chcem mať veľa mileniek, ženy píšte. Značka: nesexujem, nemilujem, ale poriadne šukám
@morpheuss Neprizivuj sa, otvor si vlastnú tému 😂
Pod vplyvom dnešných príspevkov v tejto diskusii mi ešte napadlo, prečo chce autor milenku a nie vzťah: no predsa preto, že vo vzťahu sa očakáva vernosť! Čiže splynutie duší len s jednou osobou. Ak to nebude oficiálny vzťah, môže si "splývať", s kým chce. 😀

@natalka13 Ale on ju nechce milovať v tom citovom význame slova, ale v tom sexuálnom. Len nechce, aby to boli mechanické pohyby, ale aby to malo "vyšší rozmer". Keby ju miloval (akože láska), tak by s ňou chcel vzťah a sakra by ho štvalo, keby ona hneď po "tom" vyskočila z postele, ako zajac, že treba ísť domov, mužovi večeru variť.