Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
@karolinakr No.... Poopravím ťa... Bol som tu už veľmi dávno, cca. 8 rokov dozadu kedy som riešil, ktorú pôrodnicu zvoliť, či NR alebo TO, potom som riešil rozvod, to bolo 4 roky dozadu a teraz som vám vložil chrobáka dp hlavy týmto vláknom. Psychologický experiment splnený 😉.
Ináč goodidea nebola žena?
@ignis01 myslím, že chlap 😀
@karolinakr no len stále neviete, či ja som chlap, alebo žena, keď ma tu niekto nazval, že som citlivý a že to je určite žena....
Mimochodom, načo vlastne zisťujete a hádate kto som? Ak by ste to vedeli, čo to zmení na situácii? Podľa mňa nič.
A vyvediem vás z ďalšieho omylu... Ja som síce napísala, že kľudne mi ženy môžu napísať aj súkromne, ale jasne bol uvedený aj dôvod prexčo... Toto tu nieje zoznamka.
@ignis01 ja som síce napísala? ty ako chlap o sebe hovoríš v ženskom mene? tak si trans a hladaš nejakeho bi kamarata?
@karolinakr No lebo zbytočne veľa premýšľate. To sa stáva vtedy, keď sa človek príliš nudí. Ale veď pri deťúrencoch sa nedá predsa nudiť. Čo dievčatá? 😁
@ignis01 to som ťa len podpichla, nič vážne
@karolinakr Veď kľudne podpichuj, ja sa neurazím ;). Ináč ďalšie pozitívum má táto téma, okrem toho, že som zistil že tu máme dva tábory, pričom puritánky sú veru v oslabení..... najvyšší počet odpovedí z celého kanála "Za dverami našich spální" 😁
@karolinakr 🤷♀️ vdacna asi
@ignis01
Nerozumiem tomuto vláknu...
Vieš prečo?
Čo vlastne chceš...? 🙂 Odpustenie? Presvedčenie? Chceš vedieť či môžeš mať milenku?
Ospravedlňujem sa za moju aroganciu.
... ale zvláštna otázka na ženy je to príliš intímne a súkromne 🙂
Milenecké vzťahy, pomery sú individuálne závisia od človeka k človeku, od xy premenných. Milenca/milenku môžu mať ľudia v dobrých silných vzťahoch, ale i vo vzťahoch, kde ľudom chýba nenaplnená duša.
Chémia je nevysvetliteľná strašná sviňa 😎
Čo viac dodať, nech si každý robí podľa vlastného uváženia, ak je však v nejakom partnerskom vzťahu, musí počítať, že môže prísť o to najcennejšie... vzťah, partnera.
Osobne milenecké pomery nepreferujem, nie som zástancom, ale proti vkusu žiaden "dišputát", ak to dvom vyhovuje. Rozhodne je lepšie mať jedného stabilného partnera "so všetkým". A ak to chýba, pokiaľ nie je možná náprava, tak ukončiť.
Kľudne si milenku nájdi, tvoja súkromná vec, hlavne to nikomu nevešaj zbytočne na nos a nehľadaj ospravedlnenie či podporu od iných.
Keď chceš, tak si nájdi, je to len tvoja súkromná vec, tvoja voľba, tvoje rozhodnutie 😉.
@natalka13 To nieje dilema, ja viem čo chcem, len vy veľa "premýšľate" a vytvárate rôzne fabulácie, dokrašľujete, prekrúcate a z toho to potom môže vyznieť ako dilema 🤷🏻♀️.
@michal_dr príliš intímna a súkromná otázka? 🤣 iné intimne a súkromné veci tu preberajú, toto je oproti tomu rehoľa 😁. V ostatných odsekoch úplne s tebou súhlasim, čo si napísal.
Akurát by som podotkol, že nehľadám odpustenie, ani presvedčenie. Chcel som počuť názor rôznych strán, na čo je zameraný aj celý tento diskusný kanál.
"Čo viac dodať, nech si každý robí podľa vlastného uváženia, ak je však v nejakom partnerskom vzťahu, musí počítať, že môže prísť o to najcennejšie... vzťah, partnera." To je diskutabilné, nieje to pravidlo a je to vzťah od vzťahu odlišné. Určite v spokojnom a naplnenom vzťahu po všetkých stránkach človek nebude riešiť takéto dilemy, či si nájsť milenca alebo nie. Je už otázne ak sú vo vzťahu neprekonateľné rozdiely a vzťah stráca perspektívu. Ty radíš, že nech sa rozídu, no sú aj situácie kedy je rozchod/rozvod kontraproduktívny v blízkom období z akýchkoľvek dôvodov, ktoré som tu už skôr vymenoval, no určite nie všetky. No zbytočne sa baviť len o zadaných, keď vo svojom príspevku som oslovoval aj nezadané, pričom 95% komentujúcich narážali na zadané, čo už je neobjektívne, keďže zdeformovali danú diskusiu vo svoj prospech a tým pádom, ďalšia diskusia stráca na význame.
Ináč, príjemne a pokojné sviatky všetkým vám želám, najmä po boku spokojných partnerov/partneriek/manželov/manželiek.... Aj fabulátorkám a "puritánkam" 😉😘.
Ináč jedna taká by mohla zavítať aj ku mne, aby sme sa navzájom obdarovali ☺️😁.
@ignis01 Láska hory prenáša...vlastne pardon, tu nejde o lásku...sexuálna príťažlivosť...ani to...boože...no ako to napísať...romantické milovanie hory prenáša 😁 nebuď ako @princkrason , ktorý sa bojí dialky, alebo ako @morpheuss , ktorý len sľubuje. Buď CHLAP 🤣
@ignis01 daj foto a hned zistíme, že kto čo a s kým s čím
@karolinakr Aby ste mi tu všetky nastavovali rodidlá? No ešte to mi chýba 🤭😁. Mne stačí jedna 😉
Ja inak doteraz nechápem, o čom to vlastne táto téma je...šak keď to dvom ľuďom vyhovuje, nech si spolu robia, čo len chcú. Šukačku, milovanie, sexovačku, pichačku...
@earlgrey pre teba som včera spravil ďalšiu fotku... neteš sa, nie je to dick pick, ale zasa som bol veľmi veľmi zlý chlapec, tak bacha na mňa.

@ignis01 však ja neviem, kto si, ale už si tu bol...chod s farbou von :: tu sa tie nicky striedaju ja si pamatam len bloger, maranco, goodidea