Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
@finett z časti s tebou súhlasím, z časti nie. Pod milencom oznacujem niekoho nielen na ciato fyzický kontakt, ale aj nieho, pri kom máš to, čo je pre teba dôležité, ale doma to nemáš. Mnoho párov žije len pre deti, majetok, "čo by povedala rodina?" a mnohé iné dôvody, kde láska vyprchala, partner nlsa nezaujíma o toho druhého, chýba tam empatia, komunikácia, porozumenie, spoločné koníčy, atď. A práve to, keď nájde u milenca, tak to duáevnému zdraviu prospieva. Prexčo by milenecký vzťah mal škodiť? Takť by mal mať len niekto, kto je s tým vyrovnaný.
Tu nejde len o napĺňanie "zvieratkovských" potrieb ako si to nazvala. To je čisto sex, čo neuznávam ani ja.
Dozrety myslím, že som a takisto preberám zodpovednosť za svoje činy ;).
a co riesis tu? vsak si najdi...robis si tu z toho zoznamku, chod na tinder a nebud taky zufaly
@llull Zoznamku? Nieje toto náhodou fórum, kde sa preberajú rôzne témy a aj tie najchúlsativejšie? Iné sprostosti sa tu preberajú. A myslím, že aj do dobrého vlákna som zadal túto debatu. Ak sa ti prieči táto debata načo komentuješ? Bež sa radšej venovať deťom, partnerovi a nechaj to na posúdenie admina, či to tu má byť alebo je to porušenie pravidiel ;).
@ignis01 No ja neviem, ale ak chceš niekoho nielen na sex, ale aj na empatiu, komunikáciu, porozumenie, spoločné koníčy, atď., nehovorí sa tomu vzťah? Veď nemusíte spolu bývať, ak toto ti nevyhovuje, vzťah sa dá mať aj bez toho. Či ako si ten vzťah - nevzťah teda predstavuješ, čo ešte áno a čo už nie?
V zivote by som nechcela byt pre niekoho len zivou vaginou na kt.si urobi svoju potrebu,kedy sa mu zachce a odide prec. To radsej 20r.v celibate.
Ujasni si pojmy - milenec je niekto treti vo vztahu niekto na sex.
Ty niesi v manzelstve 🤷♀️
@ignis01 Skús. Napíš, čo áno, čo nie. Keď bude milenka potrebovať s niečím pomôcť napríklad, bude chorá a bude potrebovať doniesť nákup, bude to OK, alebo nech požiada niekoho iného, lebo vy vzťah nemáte? Alebo skús dať iné podobné príklady, čo už by si nebol ochotný akceptovať, z dôvodu, že nemáte vzťah, ste len milenci.
@natalka13 Milenec nemusí byť len niekto na sex, už som to tu vysvetľoval..... Dievčatá, vy ste tu poniektoré extrémistky. Veď vždy existuje niečo medzi nebom a zemou. Sex je extrém (ten má napriklad jeden môj kolega, ktorý berie všetko za radom, len aby sa urobil), o tom nehovorím.....
@ignis01 "Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku?"
Ale Ty si sa v úvode pýtal vyslovene na "sexuálnu stránku". Na nič viac.
@zltalienka Áno, rozmýšľal som najprv, že to nazvem "intímna" stránka, nie sexuálna, pretože som aj predpokladal, že sa toho názvu niekto chytím, takže sexuálna stránka nieje ten správny názov, ale ako ináč by si to nazvala ty?
Autor tu očividne hľadá nejakú milenku, ktorá má doma partnera, či ako teda tomu máme rozumieť? 🤔😁

@ignis01 ked s partnerkou svojho dietata nezijete, ste rozvedeny.... nie si v ziadnom vztshu. a aj milenka je oboznamena, ze je len mikdnka a suhlasi s tym, nevidim problem.