icon

Je milenec riešením pre partnerskú krízu?

ignis01
15. dec 2024

Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.

niekto2hy
15. dec 2024

@ignis01 ,,pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?"😎

misiak7777
15. dec 2024

@ignis01 ja som ju čítala 😉 keď muž ženu miluje, spraví všetko preto aby ju mal celú pre seba 😉
Či ty by si miloval vydatú ženu, mal s ňou nie sex ale milovanie a zároveň sa o ňu delil s jej manželom??

earlgrey
15. dec 2024

@ignis01 O tom by sa dalo polemizovať 😬 lebo v intímnej oblasti má každý rád niečo iné...ľudia si pod slovami milivanie a sex predstavujú len 2 verzie..milovanie = romantické, emočné intímne chvíle...sex = živočišná trtkačka 😀
Ale milovanie môze byť aj vášnivé, drsné tiež s emóciami atď.
Takže čo je pre jedného sex, môze byť pre druhého milovanie atď.
Myslím si, že ženy sa tu chytili práve toho, ako si to rozdelil...že sex a milovanie a už rýpu 🤣 ale dobre chápu ako si to myslel...takže to si nevšímaj a nenechaj da vytočiť...😉

h2
15. dec 2024

@zltalienka Ako som to pochopila ja: hľadá ženu, s ktorou bude sex úplne taký, ako keby mali spolu vzťah, čiže krásne romantické vášnivé milovanie, plné citov, súznenie tiel a splynutie duší... A keď je "po", môže tú osobu pustiť z hlavy a nezaujímať sa o ňu. Keď potrebuje s niečím pomôcť, tak pomôže, ako by pomohol bežnému známemu v núdzi. Ale ísť s ňou napríklad na návštevu pratety, ako jej oficiálny partner, to už nie. Preto by bolo ideálne, ak by bola zadaná (bez sexu s oficiálnym partnerom, samozrejme), aby tie oficiality s ňou absolvoval niekto iný a aby s tým neotravovala jeho, lebo on chce z tohoto typu vzťahu len ten sex, ktorý ale, božechráň, nenazývajme sexom!!! Lebo je to niečo viac. 🤷‍♀️😁

earlgrey
15. dec 2024

@h2 Ale veď na tom nič zlé nie je 🤣 ja by som toto brala s radosťou...🤣🤣🤣

h2
15. dec 2024

@misiak7777 On by chcel takú, čo s manželom nesexuje.

misiak7777
15. dec 2024

@h2 jaaaaaj🤣🤣🤣🤣

h2
15. dec 2024

@earlgrey No vidíš, dajte sa s autorom dokopy. 😃 Len neviem, či nie je na tvoj vkus príliš romantická duša.

ignis01
autor
15. dec 2024

@misiak7777 Čo keď je s manželom kvôli inym veciam ako kôli láske?
Taktiež prvy môj príspevok bol, že nielen zadané...

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 Skôr ďaleká duša. Na vychod še mi nechce cestovac od maďaroch 😁

natalka13
15. dec 2024

@h2 ☝️pred tym vasnivym romatikus sexovanim sa nesmu poznat.

h2
15. dec 2024

@natalka13 Ale zrejme budú musieť vyplniť aspoň nejaký dotazník (záľuby, názory, možno politická príslušnosť...) 😁

misiak7777
15. dec 2024

@earlgrey ja ti neviem.. mám dosť vysoké libido, takže keď nebol partner alebo som vzťah nechcela, mala som vždy milenca. Ako vždy mi ten človek musel sedieť, ale city z mojej strany neboli. Možno také že mám ho určitým spôsobom rada...
A mohol byť aj sex nežný a neviem aká romantika, ale nechápem akékoľvek pchanie citov do toho. Raz som takého mala, uvažovanie ako autor ale mne to vadilo. Postavenie milenec je u mňa - kvalitný sex ( pre niekoho milovanie), príjemné spoločne chvíle, oddych, ale zároveň diskrétnosť, žiadne pchanie citov a stavania sa do môjho súkromia

h2
15. dec 2024

@ignis01 Jáj, no tak to už by si chcel naozaj veľa, ešte aby bola priamo v mieste bydliska, aby mohla dobehnúť hneď, ako sa ti postaví.

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 dobry nápad s tým dotazníkom 😁

natalka13
15. dec 2024

@h2 skoda, neznasam dotazniky😁

misiak7777
15. dec 2024

@ignis01 tak si môže nájsť milenca na sex, ale pchať tam city?

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 alebo keď ona zvlhne. Ojooooj ako sa tu hráme na slušňáčky, pričom výskumy sa zhodujú na tom, že ženy myslia na to viac ako muži.

earlgrey
15. dec 2024

@misiak7777 Úplne súhlasím 😀 ja som skôr za tú živočišnú trtkačku 🤣🤣🤣 preto aj keď som spoznala nejakého muža a už začal hrať na city..vypisovanie komplimentov, niektorí ma už ľúbili po prvom stretnutí, tak som to stopla 🤣 ja toto v živote nechcem a nepotrebujem...

ignis01
autor
15. dec 2024

@misiak7777 poznáme aj iné city ako sú láska ;)

h2
15. dec 2024

@ignis01 Odporúčam pribaliť k tomu dotazníku aj použité nohavičky. Nech máš jasno aj v otázke tých feromónov. 😜

misiak7777
15. dec 2024

@earlgrey presne ako ja 😃😃 tak buď je v pozícii milenca alebo mi nejde len o sex a chcem ho spoznať ako možného partnera.
Bože mne keď nejaký milenec začal vypisovať citové sračky alebo sa mi starať do súkromia, tak letel 😃😃

earlgrey
15. dec 2024

@misiak7777 Haha 😀 presne viem o čom píšeš 😀

misiak7777
15. dec 2024

@ignis01 isteže áno, milenca môžem mať nejakým spôsobom rada, ale na emotívnej stupnici je ďaleko za tým, ku komu cítim lásku. Jednoducho je na nízkej priečke mojich citov a záujmu.

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 zlatá si, len vieš, že feromóny sa vylučujú aj na iných miestach tela? Buď rada, že si nemala pri sebe partnera, ktory ti smrdel.

earlgrey
15. dec 2024

@ignis01 A prečo si si vzal ženu, ktorá ti smrdela a splodil si s ňou dieťa? Nerýpem, len sa pýtam, lebo toto je prvé, čo u mňa zaboduje...vôňa muža...a nemyslím parfém...takže mohol by byť neviem aký pekný, neviem aký dobrý a dokonalý ale ak nevonia, tak proste nevonia a neriešim s ním nič.

ignis01
autor
15. dec 2024

@earlgrey lebo som bol sprostý a nedal som na pocit, ale na rozum.

h2
15. dec 2024

@ignis01 No tak nech ti pošle komplet oblečenie a aj vzorku vlasov. 😂
Ináč, prečo si mal partnerku, ktorá ti nevoňala a nepriťahovala ťa? A mal si s ňou dokonca dieťa?

h2
15. dec 2024

@ignis01 Ahá, sorry, pýtam sa na niečo, čo tu práve padlo.