Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
Len je mi divné, hlavne tie šťastne vydaté/zadané, dokonca s deťmi, že máte v nedeľu predobedom toľko času písať o ničom. Takú mať doma, tak ju asi niekam pošlem...
@ignis01 Ty máš problém v tom, že žien ktoré by chceli toto je málo a takých mužov ako Ty je veľa. Silná konkurencia. Väčšina žien sa pri takomto fungovaní namotá. A hlavne keď jej budeš tlačiť do hlavy blahodárne účinky na dušu. Hľadáš kamarátstvo s výhodami. Dnes už bežná vec, ale neviem odhadnúť percento vzťahov, ktoré takto fungujú obojstranne uspokojivo.
@ignis01 s odstupom casu je pre mna milenec nieco nepripustne...ale...bola som v manzelstve nestastna, nespokojna, smutna.. ex nemal zaujem o nic len robota, pit a potom byt k dispozicii...nemohla som ho uz ani citit..vedela som z toho vztahu chcem ist von zaujem okolia mi k tomu len dopomohol citit sa zas ako clovek ako zena, spokojna sama so sebou a stastna....trvalo to s nim par mesiacov potom ma to proste preslo lebo to nikam neviedlo...ja som odisla rozviedla som sa. Milenec je stale na oko spokojny zenaty s manzelkou ostava vraj kvoli detom...ja som spokojna ze som to uzavrela skor...ale zober si to z druhej strany keby nebola spokojna zena? Nasla by si ineho a ty by si sa tvaril ze je vsetko ok?
Dievčatá, žiadnu z vás som nechcel uraziť, že máte niekam ísť..Ja to inác vnimam, ako rozvedeny, ktorého dieťa nebýva so mnou. Ale uz aj keby mám plnohodnotný vztah a mal by som pri sebe aj dcéru doma, tak sa venujem jej a keby kreslila, tak kreslím s ňou a nečumím do mobilu. A keby mi povedala, že ona chce kresliť sama, tak aj tak by som radšej ako cumel do mobilu isiel robit nieo uzitočnejšie, akp napriklad jóga alebo strečing, aby som dal dietaťu do života dobry priklad,.lebo deti všetko vnimajú, sú vaše zrkadlo a treba im venovať čo najviac času..
A to počasie? Nieje ani dobré , ani zlé, je len také ako ho kto vníma a dáva mu isté pocity.
Ale to už je na inú tému.
No... idem už nech si poriadne zamakám a vy len pekne varte, venujte sa deťom a robte pre seba niečo zmysluplné a prínosné pre manželov a deti ;)
autorka je žena a preto to rieši na ženskom fóre,typicky ženské vyjadrovanie a štylizácia....vlastne nikto nevie,čo vlastne rieši.Príbeh je dofarbený - prezlečený do pozície - ON je psychológ,je single - rozvedený a má milenku na tajnáša.Na tajnáša z jej strany,lebo on nemá čo tajiť - nikoho nepodvádza.A na margo celého,mnohokrát sa milenka namotá - i keď nechtiac a potom ho má v hrsti,resp. naopak - lebo ona je vydatá a on má dôkazy.Vsádzať na diskrétnosť sa neoplatí - nikto ti to nezaručí.....takže vymyslená historka odetá do rúcha že je to ON a nie ONA
Toto, co je za uchylku? 😅 Panko chce vydatu zenu na milovanie, ktora jej "vonia" po kazdej stranke a ma to byt "blahodarny ucinok ako pre telo, tak aj dusu", ale nema to byt vazna znamost...Da sa vobec neviazat na cloveka, s ktorym si po kazdej stranke takto velmi rozumiete? Neexistuje, aby sa casom nenamotal aspon jeden z dvojice.Ty zijes asi v nejakej inej dimenzii...
@ignis01 Áno, teória je pekná vec...prax ešte krajšia 😉 nedostal si odpovede aké si očakával, tak sa chytáš úplne nepodstatných vecí...ak by si neočakával, že tu ženy budú, nezakladal by si diskusiu práve na tomto fóre...neútoč nezmyselne len preto, že sa ti niektoré odpovede nepáčili a nestretol si sa s pochopením...a hlavne nechaj žiť ľudí tak, ako chcú...a presne to isté urob aj ty..
@lulu1812 Keby bola nespokojná žena, komunikujeme s čím je nespokojná, snažíme sa to riesiť, nájsť lepšiu cestu pre oboch. Ak by ani to nepomohlo, tak sa rozlúčime 🤷🏻♀️.
Len nespokojná žena sa asi doma nepochváli, že ma milenca.
A opäť opakujem, lebo vy ste sa zamerali len na zadané.... Oslovil som v prvom príspevku aj nezadané, ktoré z akýchloľvek dôvodoch vzťah nechcú.
A ešte raz opakujem aj to, že toto nieje zoznamka ale debata, výmena názorov a rôzne pohľady na tu istu vec.
@oceanahory urcitá naviazanost tam určite bude, to nevylučujem. Len ako keby ste niektoré nevedeli pochopiť, že nieje všetko iba biele, alebo iba čierne.
@ignis01 Tak potom prajem vela stastia, aby si si nasiel vhodnu adeptku, ktora vyhovie vsetkym tymto tvojim poziadavkam. 👍 Ziadat od niekoho, aby sa ti oddal telom aj dusou a nemat zaujem sa viazat musi byt rovnako emocne labilny, ako clovek, ktory taketo nieco od citiacej bytosti vyzaduje....

@ignis01 Na rozum? nechápem...😉