icon

Je milenec riešením pre partnerskú krízu?

ignis01
15. dec 2024

Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.

earlgrey
15. dec 2024

@yosi Neodbavujem sa...ale tak ty si to reálne zažil...tak možno by si autorovi poradil, aby na vydaté ženy zabudol a hľadal si slobodné...a nie, nemám žiadne problémy, chvalabohu 😉

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey neporadi mu, lebo ludia bežne podvadzaju, resp.nenechajú si ruku odtrhnut, ked už na to príde..su aj čestní ĺudia, no a potom ďalšia kategoria, MK, kde je každa žena panna orleanska a ani okom nezavadi nikde, len na svojho muža. uprimne, po 30 rokoch tomu ani moc neverím...

earlgrey
15. dec 2024

@karolinakr Je mi to jasné..

yosi
15. dec 2024

@earlgrey Áno, autorovi by som poradil aby sa vydatým ženám vyhol. A nie preto, že môže dostať po zobáku ale hlavne preto, že je to nemorálna žumpa. Som aký som, ale srať sa niekomu do rodiny je pre mňa červená čiara.

A pre teba mám tiež radu, keď sa už chceš po mne voziť, tak aspoň nebuď alibistka a normálne to priznaj.

A na záver ešte: ,,Na rodinu sa nasiaha" (Mikuláš Černák)

earlgrey
15. dec 2024

@yosi Ale no, emócie nabok, ak by som dobiedzala, priznám to...nemám s tým problém...ale v tejto diskusii som ťa označila práve preto, lebo ty si to zažil, tak vieš reálne autorovi poradiť...to je všetko...ak sa ťa to dotklo, ospravedlňujem sa a sľubujem, že ťa už označovať nebudem. Pekný večer.

yosi
15. dec 2024

@earlgrey Nemôžem povedať, že sú to pre mňa príjemné spomienky. Áno, ja som to riešil tak, ako som to riešil. Vôbec sa za to nehanbím a neriešil by som to inak ani teraz. A keby som to nemal úradne zakázané, tak by som mu naložil ešte raz toľko, že by sa z neho dymilo. Pre mňa je rodina posvätná a nikdy nebudem mať pochopenie pre tých, ktorí ničia rodiny iným. Ja som mal ponuku od jednej, že by bola ochotná opustiť rodinu kvôli mne, a poslal som ju do riti. Mám svoje zásady.

earlgrey
15. dec 2024

@yosi Chápem. A viem, lebo si to písal v tej inej diskusií a preto som ťa označila ale samozrejme s tým prestanem, vážne som tentokrát nemala žiaden zlý úmyel pri označovaní. (Uznávam, že predtým som ťa z ješitnosti označila, ale nie tentokrát). Tak nech sa darí 😉

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey ty a ješitná? ale kdeže haha ..a inak bitky nie su nič vynimočne, kto pozeral Cheaters na CBS reality, tak 90% prichytených pri čine končí fyzickými potýčkami, boli tam snáĎ dve baby za xy rokov, ktoré len vyhubovali a odišli, väčšinou tam chlpi lietajú a to je jedno, či bije žena, či chlap, je tam pela mela...

earlgrey
15. dec 2024

@karolinakr Áno, toto som pozerala skoro stále 🤣🤣

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey dobré to je, ne? UPC zrušilo CBS reality, tak ma naštvali, že som ich chcela zrušiť, už len nejaky čas a mám koniec kontraktu.potom si vyberiem operátora, čo ma CBSko v ponuke

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey a mne sa hrozne lúbilo, ako tí moderátori prilievali do ohňa, ne aby držali hubu a boli radi, že všetci su na žive, ale s vážnou tvárou strči mikrofon podvadzajúcemu pod nos a pýta sa, ako je možné, že tu smilníte? a potom tym podvadzanym -a tuto ked si všimnete zaliezli do auta a ked vyšli, naprávali si nohavice a podobné hefty,,tuto vidíte, že si vyzliekol tričko a pritisol sa k nej...
,ešte ked bol vnuk Clarka Gable som to rada pozerávala, bol fešák..

evickuska
15. dec 2024

@ignis01 a ty si zenaty?

karolinakr
15. dec 2024

@evickuska on je, preto sa pýta, i ked tá otázka nemá zmysel...hľadá si tu milenku a sonduje, či je redflag

evickuska
15. dec 2024

@karolinakr je ženaty a ma dieta, ktore s nim casto nie je? trocha nesedí

karolinakr
15. dec 2024

@evickuska hľadá si vydatú milenku

grof_monte_christo
15. dec 2024

@karolinakr Nie je ženatý. On tu už raz písal, náhodou si jeho tému pamätám, celkom som sa na tom bavila, az mu zrazu tému zmazali.

evickuska
15. dec 2024

@grof_monte_christo podla mna tupec, sak intenzivny milenecky vztah si nehladam, ked mam partnera, to sa neda... nefer voci tej novej osobe... nikdy nikto s nikym nema byt nasilu, ziaden taky dovod neexistuje...

grof_monte_christo
15. dec 2024

@evickuska On má predstavu o milovaní, tak, ako to funguje vo vzťahu, kde je uspokojene telo aj duša, len nechce na zaciatku žiadny záväzok a je mu jedno, či táto nová známosť bude v manželstve, vo vzťahu alebo dokonca slobodná.

evickuska
15. dec 2024

@grof_monte_christo troska mimozka, dnes je podla mna vsetko tak normalne a bezne, ze uz ludom vyhrava... nevedia co od dobroty 🤦‍♀️😂

karolinakr
15. dec 2024

neviem, nechápem tým vzťahom, fantasticky si rozumieme, až na ten sex, ten si poriešime inde, ale nikdy sa nerozvediem, keby aj traktory padali, lebo spolu patrime, ale zaskotačím si inde, hladam si aj dlhodoby vzťah, kde si naplníme len fyzické potreby, a so ženou duševné, nikdy sa s ňou nerozídem, mame spoločnú hypotéku...je tu nejaká vydatá, s ktorou by som sa mohol pravidelne 6 rokov stretávať, ale len za účelom sexu? akonáhle chce niečo viac, okamžite to sekám

earlgrey
15. dec 2024

@karolinakr Ja som to zvykla pozerať v UK 😃 a ešte Catch a predator alebo Catch the predator...to bolo o pedofiloch...dali herca ženu alebo chlapca...čo sa vydávali za malé deti a pisali si s pedofílmi a zlákali ich do domu a tak ich nachytali a samozrejme polícia a šup do basy

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey a catch the car si nepozerala? nechali poliši otvorené auto pri ceste a kto išiel okolo, nasadol doň, hned vybehli z kríkov, chytili ho a zavreli do lochu

earlgrey
15. dec 2024

@karolinakr Nie to som nevidela nikdy 😃

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey malo to iný názov samozrejme

ankare
15. dec 2024

@ignis01 A predtým Ti manželka vonala? A prestala voňať?

natalyya
15. dec 2024

@ignis01 s mojim priatelom som pol roka, a predtym 4 roky som nemala nikoho. A ziadneho milenca som si nehladala len kvoli tomu, aby som si uspokojila svoje potreby. Mozno by sa aj nasli, ale ja som o nich nemala zaujem, teda nemala som zaujem o to, aby ten milenec prisiel, uspokojili sa potreby, a zase kazdy ide svojou cestou.
Az ked som si nasla priatela, ktory za to stoji, tak uz ma zmysel naplnat svoje intimne aj dusevne tuzby. A stoji za to z toho dovodu, ze to nie je len milenec, ci kratkodoby ci dlhodoby, ale plnohodnotny partner.

grof_monte_christo
15. dec 2024

@earlgrey Ty si autorov nick tiež nepamätáš? Bola tu celkom sranda, že tu máme výberové konanie na milenku a hugger sa ešte do nás pustil, že mu nechceme pomoct 😁

earlgrey
15. dec 2024

@grof_monte_christo Niečo mi to hovorí ale nespomínam si...veď vieš, že som Dory 🤣

grof_monte_christo
15. dec 2024

@earlgrey Hľadal športový typ a ty si napísala ze mu nemáš ako pomoct, že ty si knedľa 😁

karolinakr
15. dec 2024

@earlgrey písala si, že si buchtička