Je môj muž gay?

24. nov 2020

Ahojte. Prepacte, ze zakladam anonymne, ale tema je chulostiva pre mna. Som kratko vydata, brali sme sa po kratkej znamosti,lebo- otehotnela som. Mame uz dost rokov, tak som myslela, ze snad v hlavach usporiadane. Moj muz ma na soc.sietach mnozstvo kanaratok, preto som nepochybovala o orientacii. Ale, zacinam coraz viac rozmyslat nad istymi vecami. V sexe odo mna vyzaduje takmer vyhradne analny sex, poslednou dobou ziada odo mna, aby som mu zasuvala prst do zadku a vidim, ze ho to extremne vzrusuje. Vo volnom case maluje. Ale vzdy su to obnazene muzske tela, nikdy nic so zenskou tematikou. Vidim, ze si vypisuje so zenskymi, ale rozmyslam, ci to nerobi na odputanie pozornosti. V sexe je taky, ako by som to povedala, mechanicky. Uplne mu chyba taky ten chtic a vasen. Akoby z povinnosti. Velakrat sa stane, ze mu posepkam, aby na mna pockal, aby sme sa pomilovali a on sucho oznami, ze je unaveny a ide spat. Pritom som atraktivna zena, takze v tom, ze by som bola malo prutazliva, by to byt nemalo, myslim si. Vy ste tu rozkukane kocky, prosim vas fakt o vas nazor na to.....

snazilka_bio_mamka
24. nov 2020

Podla mna si len paranoidna. A to ze, teba ako "atraktivnu zenu" odmietne raz za čas, este neznamena nič. Nemusi mat niekto neustale v hlave len sex.. a to ze maluje muzske tela.. ja zas malujem len zenske tela, lebo sa mi zdaju zaujimave a to nie som lezba. Skor by ma na tvojom mieste trapilo to vypisovanie si zo ženami.

anjelicek26
24. nov 2020

Dovod na analny sex moze byt, ze sa boji, ze znova otehotnies a jedno dieta mu staci...mne to prijde ako paranoja, skor by mi vadilo ako pise kocka vyssie, ze si vydata a mate male babo a on ma potrebu si vypisovat s nejakymi zenami...

asia83
24. nov 2020

Bože dobrý, čo tie ženy neurobia, aby mali mužov. Prst do zadku? To vážne robíte? V živote nikdy. Análny sex? V živote nikdy. Bože, ďakujem ti za môjho muža. A ku otázke: áno, váš muž je homosexuál. Heterosexuál by takéto niečo nechcel od ženy a nemaľoval by IBA holých mužov. Podľa mňa vymyslená téma nejakého homosexuála. Dúfam.

dajen_7
24. nov 2020

Divne sa mi na tom zdá iba že vyžaduje od teba aby si mu strkala prsty do r... ja by som sa toho môjho asi hneď na rovinu opýtala. To že maľuje mužov a že nemá chuť vždy na sex mi príde v poriadku. A asi by som riešila aj to písanie si s inými ženami aspoň by ma zaujimalo o čom to je aké témy spolu riešia či to nemá nejaký sexuálny podtón. A keďže si napísala že máte dosť rokov možno je to len kríza veku.

halabolka
24. nov 2020

@asia83 tak to by si sa cudovala pre kolkych ludi su to bezne praktiky 🙂 sto ludi, sto chuti. a na teba by povedali, ze by ta nechceli mat za zenu, lebo si konzervativna.
Autorka: nie, nemyslim si ze je homosexual. Ma proste rad ine veci ako ostatni.

bibiana177
24. nov 2020

fuha no nemusi byt podla mna hned gay ale mozno je prave taka povaha a pred tym si to tak nevnimala lebo ste boli spolu kratko. skus mu mozno sa s nim tak citlivo porozpravat, ze tebe chybaju proste nejake veci a myslim, ze co sa tyka sexu tak by ste mali robit kompromisy, co chce on ale aj to co sa paci tebe

asia83
24. nov 2020

@halabolka A prečo nemaľuje nahé ženy, ale nahých mužov? Bože, veľmi ste naivné ženy.

jana_eyre_2
24. nov 2020

Odpoveď na otázku neviem, ja len k tomu malovaniu.. ak maľujem postavu, radšej a ľahšie sa mi kreslí žena.. keď maľujem muža nie je mužný ako by som chcela.. preto radšej maľujem ženy.. ale lesba nie som..

halabolka
24. nov 2020

@asia83 to sa musi autorka spytat jeho 🤷🏻‍♀️ Ja som sa vyjadrila iba k tej casti o sexe, ze su to bezne veci (pre niektorych ludi) a nemusi to znamenat, ze jej muz je gay. Vacsina chlapov chce aspon vyskusat analny sex, niektori ho chcu pravidelne. Vzdy je to o vzajomnej dohode. V dnesnej dobe uz ale neplati, ze chlap ktory chce anal je gay.

mladena
24. nov 2020

Aj ja som malovala baby pretože sú proste krajšie na pozeranie a rozhodne som hetero, neviem si dosť dobre predstaviť maľovať obnažených mužov???? A chlap ktorý maľuje obnažených chlapov??? No každopádne čudujem sa. Taký sex ako opisuješ by ma nebavil. Ja myslím, že tam nejaké sklony k homosexualite u tvojho budú. Je škoda, že ste sa nestihli dôkladnejšie spoznať.

pininka1
24. nov 2020

Poznala som jedneho chlapa, ktoreho to tiez vzrusovalo, a nebol to gay, no vedel si ozaj uzit ten sex aj ho chcel dost casto. Ten tvoj moze byt aj bisexual, ak by bol cisto homosexual tak by mal problem sa vobec s tebou milovat. Kazdopadne fungovat takto cely zivot, no neviem neviem ci by som to dala. Moze tam byt kludne aj nejaka trauma z detstva, nepoznate sa poriadne.

adkamladka
24. nov 2020

Ci je tvoj muz homosexual neviem, ale normalny nie je. Toto by ziadny normalny chlap od svojej zeny nechcel.

amelie2017
24. nov 2020

Velmi vela muzov vzrusuje ten prst v zadku, ale len malo z nich ma s partnerkou ozaj taky vztah a doveru, ze to moze priznat, prave preto, aby nevyzeral ako gay. O to by som sa moc neopierala. Praveze ak by bol gay, snazil by sa to tajit aj v tomto smere.
Skor ten mechanicky sex moze byt nejakou indiciou.
Co tak sa o tom s nim otvorene porozpravat?

asia83
24. nov 2020

@jana_eyre_2 Mne by prišlo divné aj to, keby žena maľovala IBA holé ženy. Tiež rada maľujem, no určite nie IBA nahé ženy.

bubik222
24. nov 2020

S manzelom mavame casto analny sex, lebo nam to vyhovuje obom (a "obom" je velmi klucove). Tiez som mu uz par krat masirovala prostatu prstom. Niektorym muzom to je velmi prijemne, inym vobec. Je to uplne v poriadku a to z muza gaya naozaj nerobi. Zaroven nie vsetci gayovia maju analny sex.
To malovanie muzov je indicia. Urcite sa s nim o tom porozpravaj otvorene, nema zmysel to v sebe dusit. Ludia maju problem si priznat a uverit svojej sexualite. Ak s tym bojuje, budete sa len trapit.

jana_eyre_2
24. nov 2020

@asia83 ja to beriem tak - kazdy je nejaký a ak robí niečo IBA nemusí to nič vypovedať o jeho sexualite.. (ja najradšej maľujem okná a domy s kvetmi a prevláda to v mojich maľbách, ale oknofil nie som 😅)

Tiež by som bola na pochybách mať takého muža ako opisuje autorka, ale odpoveď na túto otázku jej nedá nikto - všetko sú len dohady a dojmy.. len som chcela povedať, že to čo maľuje nie je absolútne nijak určujúce..

kinats
24. nov 2020

@asia83 Ja rad malujem zvierata a pacia sa mi a vobec nic to pre mna sexualne neznamena !!! A mam rad aj anal a velmi a pritom nie som urcite gay, ale kedze moja partnerka ho zial nechce, musim sa uz v tejto oblasti natrvalo uspokojit aj bez neho. A poznam vela muzov osobne co drazdenie prostaty cez analny otvor mozu a tiez nie su na chlapcov, len sa im to drazdenie proste paci. To co sa deje v posteli je na len na dohode, nemusi to mat s orientaciou nic, ked je naplnena obojstranna sexualna fantazia v posteli nie je nic krajsie.

queen_mary
24. nov 2020

@asia83 ty ai aka konzerva 🤣

queen_mary
24. nov 2020

Mne jedine co na tom pride divne, ze maluje nahych muzov 😅 je to prinajmensom zvlastne. Ten sex neriesim, kazdy ako ma rad. Co sa tyka toho ze je mechanicky. Akoze dokopy to moze klapnut ako skladacka, ze je gay, teoreticky. Ale najskor by sim s nim zacala riesit ten problem so sexom, ze je moc mechanicky. No a potom uvidis podla debaty.

kassandra25
24. nov 2020

Toto mozu byt priznaky, ze je bi alebo nieco. To by si ho musela sledovat.

queen_mary
24. nov 2020

Inak moze byt bisexual. Poznam jedno manzelstvo, kde je muz bi. A maju velmi zaujimavy sexualny zivot, ale teda dokazali si to osefovat bez podvadzania (co sa jeho tyka).

lentilka23
24. nov 2020

Je gay.

leuchtturm
24. nov 2020

tie obrazy maluje pre seba alebo ich predava?

mladena
24. nov 2020

No však ale predsa aj Michelangelo vytvoril sochu holého Dávida..... 😀 Prepáč,nemyslím to v zlom 🙂 Len mňa by to proste asi na chlapovi vôbec nepriťahovalo a ty tiež píšeš, že chýba vášeň.

nice202
24. nov 2020

Nuž, úplne vylúčiť sa to nedá.

maximilie
24. nov 2020

Možno je bi 🙂
Pokiaľ tá nepodvadza s chlapom alebo ženou, buď rada ;D a to že tam chce prst nie je nič nenormálne... Chlapi tam majú bod G, uchylne to je tak pre puritanky...
Skôr by ma štvalo, že chce len anál.... Bol pri pôrode? Rodila si normálne?

maximilie
24. nov 2020

A ešte by ma štvalo že tam nie Je je vasen

marienka1989
24. nov 2020

Ja si teda myslím, že homosexuál nie je....predsa keby ho vzrušovali výhradne muži, prepáčte za výraz, ale pri autorke by sa "mu ani nepostavil", či? Keď sa s ňou dokáže milovať, aj keď iba mechanicky, musí ho aspoň trocha vzrušovať, inak by to nešlo. Takže si skôr myslím, že je maximálne bisexuál, alebo sa pohráva s tou myšlienkou, aké by to mohlo byť....

cuttina
24. nov 2020

Neviem, ci je gay, ale v tomto verim svojmu siestemu zmyslu. Skus sa vcitit a vypocut svoje vnutro. Co sa tyka analneho sexu a "prstov v z...", drtivu vacsinu ludi to vzrusuje, ak to uz vyskusali a ked nie, tak zvacsa klamu, alebo sa za to hanbia. V konecniku mame totiz najviac erotogennych zon a najviac prekrvenia. To, ze ma tolko kamaratok a maluje muzov, uz moze byz na zamyslenie. A co sa tyka obcasnej nechuti na sex, to je tiez uplne normalne. Su muzi nabiti sexualnym apetitom a su aj taki, co to az tak casto nepotrebuju.

leskovael
24. nov 2020

Nech si v spálni robí kto chce čo chce, zase to tu niektoré moc prežívajú ako to nieje normalne... V sexe je normálne všetko čo vyhovuje obom partnerom... To že maľuje chlapov no a čo? Ja poznám chlapa modela a tiež si myslí milión ľudí že je automaticky gay.. To je skôr už len také skatulkovanie 🤔 čo ma ale zarazilo, bola veta "vidím ze si vypisuje so ženskými, ale rozmýšľam ci to nieje na odputanie pozornosi..." ako fakt? Tak ty tu dumaš že ci chlapa nemas gaya ale je v pohode že si píše so ženskými, ved to bude asixiba na odputanie pozornosti? Hm neviem, no ale každému (ne) vadia vo vzťahu iné veci.
Podľa tohoto čo píšeš nemusí byť hneď gay podľa mňa.