Je môj muž homosexuál? Rozpoznajme znaky a dôvody
Ahojte, zakladám anonymne lebo to je divna téma. Môj muž odomňa vyžaduje aby som mu vždy pred sexom lízala anál + vkladala tam prst. Veľmi ho to vzrušuje, potom od mna vyžaduje analny sex ale zatiaľ som mu to nedovolila. Strašne ma to boli . Čo si o tom myslite ? Je to normálna úchylka ? Lebo mne to pride divne
@ktochytavzite ved nikto tu análny sex autorke neodporúčal.
Písala som, v sexe je dovolené čokoľvek, ale musí sa to páčiť obom stranám.
@ktochytavzite tak keď niečo nechcem a hnusi sa mi,tak to predsa nebudem robiť .Keď jej tu väčšina povie ,že to normálne je,tak to bude robiť aj ked jej jej to neprijemne??
@reddflowerlife nikto iný tu nepíše o vylizovaní a o strkaní si do zadku kadečoho,iba ty.Zjavne ťa to asi zaujíma a vzrušuje,keď máš neustálu potrebu o tom písať.
Mmch,nejako neverím tomu,že tvoj muž niečo také operuje
@rozculena Kludne si never, ja zase neverim ze ludia dokazu chodit na seminare o rimmjngu a analnom sexe . A pisem, lebo tu vkuse na mna niekto reaguje ze sa mam o tom dovzdelavat, no sorry uricte sa nebudem vzdelavat o vylizovani prdeli. . A hej, tiez by si bola v soku keby ti prisiel typek na urgent s tym, ze si vopchal sklenenu flasu do prdele a mozno by si sa zacala na takychto ludi pozerat inak a nebrala by si ich za normalnych.
@reddflowerlife keď ľudia vyhadzujú stovky eúr za seminár,kde ich len ojebú o peniaze,tak prečo by nemohli chodiť aj na iné semináre.tebe nikto nekáže tam chodiť.Nechápem,prečo si to vzťahuješ na seba.
@mk22 jej sa ro evidentne nepaci,teda napisem ze to vnima amo nieco nie uplne normalne,dokonca pise o uchylke.Cize sme jej vsetci vyvetlili ze muz nebude gay len ma ine chutky ako ona.A zalezi dalej od nej ci mu bude strkat prsty do zadku a lizat konecnik,alebo s nim sekne.Ale gay asi nebude,moze nyt preto jludna ze ma doma pravdepodobne heterosexuala.
@dualsense jej to moze byt prijemne ona sa puta ci je jej muz gay.
Treba sa ho opýtať, či nemá chuť na trojku s muźom, ktorý by sa mu tiež venoval.

@ktochytavzite Alebo ked prídu na urgent so zastrcenym velkonocnym vajickom v prdeli, pripadne lakom na vlasy, nasledne su operovani a zatazuju tymito praktikami zdravotnikov. Moj muz takeho operoval ktory si strcil sklenenu flasu do prdele. Nasledne sa na nho prisla pytat jeho mama, typek prosil lekarov, aby nepovedali mame ze o co sa jedna, sam sa strasne hanbil , aby nieco zaklamali . Cize asi to nevude take normalne , ak sa za to hanbil a nechcel aby to vedela jeho mama nie? Ale ved vlastne my sa mame dovzdelavat o tejto tematike 🤣