icon

Je môj muž homosexuál? Rozpoznajme znaky a dôvody

10. jún 2024

Ahojte, zakladám anonymne lebo to je divna téma. Môj muž odomňa vyžaduje aby som mu vždy pred sexom lízala anál + vkladala tam prst. Veľmi ho to vzrušuje, potom od mna vyžaduje analny sex ale zatiaľ som mu to nedovolila. Strašne ma to boli . Čo si o tom myslite ? Je to normálna úchylka ? Lebo mne to pride divne

Strana
z5
reddflowerlife
11. jún 2024

@ktochytavzite Alebo ked prídu na urgent so zastrcenym velkonocnym vajickom v prdeli, pripadne lakom na vlasy, nasledne su operovani a zatazuju tymito praktikami zdravotnikov. Moj muz takeho operoval ktory si strcil sklenenu flasu do prdele. Nasledne sa na nho prisla pytat jeho mama, typek prosil lekarov, aby nepovedali mame ze o co sa jedna, sam sa strasne hanbil , aby nieco zaklamali . Cize asi to nevude take normalne , ak sa za to hanbil a nechcel aby to vedela jeho mama nie? Ale ved vlastne my sa mame dovzdelavat o tejto tematike 🤣

wolf_
Autor odpoveď zmazal
mk22
11. jún 2024

@ktochytavzite ved nikto tu análny sex autorke neodporúčal.
Písala som, v sexe je dovolené čokoľvek, ale musí sa to páčiť obom stranám.

dualsense
11. jún 2024

@ktochytavzite tak keď niečo nechcem a hnusi sa mi,tak to predsa nebudem robiť .Keď jej tu väčšina povie ,že to normálne je,tak to bude robiť aj ked jej jej to neprijemne??

rozculena
11. jún 2024

@dualsense ale veď nech to nerobí,nikto ju nenúti.Normálne to je pre tých,ktorí sa na tom dohodnú,že to budú robiť.
ja to tiež nerobím,ale nepovažujem to za nenormálne.

rozculena
11. jún 2024

@reddflowerlife nikto iný tu nepíše o vylizovaní a o strkaní si do zadku kadečoho,iba ty.Zjavne ťa to asi zaujíma a vzrušuje,keď máš neustálu potrebu o tom písať.
Mmch,nejako neverím tomu,že tvoj muž niečo také operuje

reddflowerlife
11. jún 2024

@rozculena Kludne si never, ja zase neverim ze ludia dokazu chodit na seminare o rimmjngu a analnom sexe . A pisem, lebo tu vkuse na mna niekto reaguje ze sa mam o tom dovzdelavat, no sorry uricte sa nebudem vzdelavat o vylizovani prdeli. . A hej, tiez by si bola v soku keby ti prisiel typek na urgent s tym, ze si vopchal sklenenu flasu do prdele a mozno by si sa zacala na takychto ludi pozerat inak a nebrala by si ich za normalnych.

rozculena
11. jún 2024

@reddflowerlife keď ľudia vyhadzujú stovky eúr za seminár,kde ich len ojebú o peniaze,tak prečo by nemohli chodiť aj na iné semináre.tebe nikto nekáže tam chodiť.Nechápem,prečo si to vzťahuješ na seba.

ktochytavzite
11. jún 2024

@mk22 jej sa ro evidentne nepaci,teda napisem ze to vnima amo nieco nie uplne normalne,dokonca pise o uchylke.Cize sme jej vsetci vyvetlili ze muz nebude gay len ma ine chutky ako ona.A zalezi dalej od nej ci mu bude strkat prsty do zadku a lizat konecnik,alebo s nim sekne.Ale gay asi nebude,moze nyt preto jludna ze ma doma pravdepodobne heterosexuala.

ktochytavzite
11. jún 2024

@dualsense jej to moze byt prijemne ona sa puta ci je jej muz gay.

gribka1
11. jún 2024

Treba sa ho opýtať, či nemá chuť na trojku s muźom, ktorý by sa mu tiež venoval.

Strana
z5