icon

Je na tom niečo zlé s niekym spať?

14. aug 2021

Ahojte. Dlhodobo sexuálne nežijem. Mala som jedného muža. Neskončilo to dobre. Veľmi mi ublížil.Až tak ze som sa uzavrela a už nechcela k sebe nikoho pustiť. Nedávno som spoznala muža. Veľmi ma priťahuje. Je na tom niečo zlé ak by som s ním spala? Ďakujem vám za názor. 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nistika
15. aug 2021

@zazvorka87 ospravedlnujem sa ze oslovujem priamo teba, ale tak ty si podhodila tuto myslienku verim vsak ze zastankyn takehoto myslenia je viac a teda je to vlastne otazka smerovana vsetkym.....a cize
preco si myslite, ze zena "poskytuje sexulne sluzby" a trpi pri tom? preco ju davate do role obete? naozj verite ze zena si ten sex neuziva? ze nic z toho nema? alebo aky je rozdiel sexuality z pohladu obete vo vztahu? budem len trpiet cely zivot za to ze mi da partner lasku zbezpecenie? a takto trpim zadarmo? ako to vlastne myslite? preco spietate stale vaz si samu seba? ved tie zeny si seba vazia a chcu si dopriat, uzit preco to prirovnavanie k rozbitym dveram ci comu to? to ich sex nici? preco sa teda hrnu do vztahu???

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nistika
15. aug 2021

@zazvorka87 ja skor som sa pytala z coho taketo nazory vychadzaju alebo ako im rozumiete....ale dakujem za odpoved...nemala som pocit ze si niekoho urazala alebo to myslela zle....cisto teoreticka otazka...ale ano si tomu vychovana kultura robi vela to mi ako odpoved staci.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
desore
15. aug 2021

Rataj s tym, ze sa zalubis. Neverim, ze dokazes v takom veku byt citovo plocha.
Za mna Ano...uzivaj si s panom dotycnym, ved sex je ludska potreba a nebudes frustrovana ako zopar mamiciek na MK, ktore hovoria, ze by to v zivote neurobili a keby mali sancu, tak po nej skocia. 😉

sickynickyobsadene
15. aug 2021

Nebude na to nič zlé ak s ním budeš spavata mať normálne vzťah...Alebo to záleží na tvojich vlastných prioritách,či chces byť ako tá ktorá sa s niekým vyspala🤔to sa rýchlo rozšíri...a za ďalšie aby sa ti to nezapacilo,a nezačala spávať skadekym ženatým,pretože práve takto začínajú veľa žien a z vlastnej frustrácie,ublíženia budú ničiť druhé vzťahy.

patus_2
15. aug 2021

Milá autorka,teraz je na MK čerstvá diskusia, ako môže takýto "vzťah dopadnúť".
Skús si to pozrieť.

lenkakravcova
15. aug 2021

Pomaly ďalej zájdeš.
Najprv si ho over. Z každej strany.
Vieš aký je? Ci nemá záväzky? Ci nestrieda partnerky? Ci nemá nejakú pohlavne prenosnú chorobu?

Ja by som sa len tak s hocikym nevyspala, len preto, že sa mi dotyčný páči. Takých je kopa, ktorí sú príťažliví vzhľadom. Je však dôležité aby bol aj zodpovedný, aby sa vedel a chcel o teba postarať aj s dieťaťom ak náhodou otehotnieš. Lebo človek nikdy nevie ako to kedy dopadne..

littlebubble
15. aug 2021

@zazvorka87 Vzdy ked sa zena zamiluje tak jej princ s nou ostane navzdy a po prvom sexe je jasne, ze s nou ostane.A vzdy ked sa dostanu ludia k sexu tak je to uzasne a ludia spolu ostanu.Vies o tom, ze existuju biologicke veci ktore sa daju zistit len pri sexe a clovek ti nemusi sadnut, moze sa stat, ze sex mat nikdy nebudete lebo sa to neda alebo sa ti tak zhnusi pri tejto cinnosti,ze zabudnes na to aky bol pred sexom.

Ci ako si to predstavujes? Su zeny ktore stretli najprv 15 chmulov a pritom to mozu byt slusne zeny ktore chceli len lasku, muz ich nechal alebo ich len namotal, podvadzal, nevedel ich uspokojit.To ako sa zachova chlap zena neovplyvni a myslim si, ze je uplne jedno ci ten sex bol skor alebo neskor ak vysledok bude rovnaky.

Ak chcu obaja len sex tak tym nikomu neublizuju.

Ja si myslim, ze radsej mat sex a ostat sama, mat sancu si najst lepsieho partnera aj ked to nevyslo(kurvit sa ako si to ty nazvala) ako ostat s jednym debilom cely zivot a lutovat to.

Maloktora, naozaj maloktora chce skutocne sex.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
littlebubble
15. aug 2021

@zazvorka87 Nepride mi to divne len viem, ze nie vzdy to takto funguje, ze vztah ma hned buducnost.

A niekedy ta buducnost hned po sexe skonci a ludia aspon spolu nestracaju cas.

Sex po svadbe je pekna predstava, bodaj by to vzdy vyslo, ale su aj ludia ktori spolu spavat nemozu a toto by som zazit nechcela a skoncit v takom manzelstve.

autor
15. aug 2021

@zazvorka87 ano aj ja som mala vždy tento názor. Ani by mi nevadilo mat 1 partnera cely život. Ale popalila som sa a co to teraz zo mňa ľahkú zenu? Ty si sa ešte nesklamala.

autor
15. aug 2021

@lenkakravcova veď já sa len tak s hocikym nespim. Dva roky som s nikým nespala. To o tom ze je kopa príťažlivých mužov, možno pre teba ano ale mne sa po 2 rokoch niekto skutočne páči.

autor
15. aug 2021

@desore veď toho sa bojím ze sa za ľúbim a znova to ako predtým dopadne zle. Ani jeden skutočný vzťah v živote som nemala. Neviem prečo len mne sa takto nedarí vo vzťahoch

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
15. aug 2021

Už som to tu raz písala.. keď som mala 19rokov, tiež veľmi sklamaná z velkej lasky o ktorej som si myslela že bude navždy.. stretla som muža, čo sa rozišiel so slecnou o ktorej si tiež myslel že to bude navždy.. tak nejako sme si spolu vypĺňali ten sklamaný čas, sexom a rozhovormi, kinom a jazdou v aute po meste.. pár mesiacov prešlo a ja som ho začala mať vážne moc rada.. o to viac keď sa mi stala v rodine tragédia a on primne stal a moc mi pomohol.. bol inteligentný a vtipný, premna moc príťažlivý.. povedala som mu to, on ale išiel do iného štátu za prácou.. necítila som sa akoby som poskytovala sex.sluzby - obaja sme z toho vzťahu/nevztahu ťažili a snáď aj nam dal nejakú skúsenosť ktorá nám v budúcnosti v čomsi pomohla.. potom sa stalo pár veci a začala som žiť so svojím teraz už mužom - takže to, že on sa domna nezamiloval bolo len dobré pre mňa - vďaka tomu mám svojho muza.. nemyslím si že mať sex dvoch slobodných ľudí je zle a úplne chapem tu potrebu mať niekoho blízkeho keď je človek sklamaný.. ale je tam taká veľmi tenká hranica keď sa človek dokáže zamilovať.. a ak sa nezamiluje druhá strana, tak príde ďalšie sklamanie.. to ale môže prísť aj v prípade že ide o plnohodnotný vzťah.. o tom je život.. raz sme hore, inokedy dole.. dôležité je, sa vždy zo všetkého vyhrabať a potom to pôjde lepším smerom.. pokiaľ vsak nebudeme skúšať, nič nezažijeme..

bonavoxa
15. aug 2021

Když budete s mužem spát před svatbou, nepoznáte ho z opravdu důležitých stránek. A nebude si vás vážit. Není to dobré.

littlebubble
15. aug 2021

@bonavoxa To odkial máte tieto bludy? A keď po svadbe zistí, že sa do nej napríklad nezmestí, nebude schopný mať sex tak sa budú rozvádzať?

Aj také veci sa dejú a niekedy je lepšie keď k tej svadbe ani nedôjde lebo sa budú trápiť obaja.

bennn
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. aug 2021

@zazvorka87 nerozumies ma. Nikdy si nezažila situáciu alebo pocity aké mam ja. Asi ani nemôžem po tebe chcieť aby si ma chápala. Viem ze si zaslúžim muža do života co ma bude brat vážne ale už dlhú dobu si takého nájsť nemôžem

henka123123
16. aug 2021

Jasne ze neni na tom nic zle...nemas zavazky tak si uzivaj

scorpionflower1
16. aug 2021

@bennn fiiiiiha, aky krasny siahodlhy moralisticky prispevok, ze v "24 by ti svedcalo si najst niekoho...."

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
scorpionflower1
16. aug 2021

1. Mozes sa vyspat s kym chces, kedy chces a ako chces.
2. Nemusis sa nikoho pytat ani sa citit previnilo, je to tvoj zivot.
3. Sex by mal byt zodpovedny, mali by ste s nim obaja suhlasit.
4. Pokial nesplnite bod 3 ponesies nasledky.

Nepytaj sa, ci su tvoj sexualny zivot, pocity alebo tuzby ok. Tu je vela takych co ti budu len moralizovat alebo pisat, ze si handra, ked mas "len tak"s niekym sex. Ale ver tomu, ze keby si chlap tak nad tym len mavnu rukou a pousmeju sa. Ved vsak pre chlapov je to normalne, ale na zeny v slovenskej spolocnosti plati uplne ine meradlo ako na muzov...
Kludne mozes mat sex aj bez vztahu ak ti to tak vyhovuje. A nie, nie si lahka, pokial nikoho neranis, nemusis mat ziadne vycitky svedomia, nikomu neublizujea a ani sa neponizujes.

martinenka886
17. aug 2021

Za seba ako za zenu by som povedala, ze neviem spat s niekym bez lasky, bez toho aby som k niekomu nieco hlbsie necitila, tym vsak nechcem odsudzovat niekoho, kto sa rozhodne inak.

bennn
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
17. aug 2021

no tak ked konecne si niekoho nasla tak vydrz,nechod zhurta,nebud lahka korist a mozno to bude ten pravy,na cely zivot.

scorpionflower1
18. aug 2021

@bennn Mozno prave nechce lasku a vztah, napadlo ti to vobec? Ci kazda musi tuzit po vztahu? O laske ani nevravim...najprecenovanejsia emocia na svete. Velka laska na zaciatku vobec nemusi znamenat kvalitny celozivotny zväzok. Odporucam, aby si si precital rozhovory s parovymi terapeutmi a psychologmi. Najviac sklamania pochadza prave z toho, ze ludia lasku (zamilovanost) precenuju. To, ci bude vztah kvalitny a aky je partner sa ukaze az ked zamilovanost prejde. Len ona sama musi prist na to, co v zivote chce. A na to pride tak, ze vystrieda niekolko partnerov aj v posteli. Alebo aj nemusi. Ja som napisala, ze to s kym spi a za akych okolnosti je jej vec a nema dôvod sa hanbit alebo spovedát, hlavne nie takym moralistom ako ty.

Nepozeraj tolko romantickych chujovin a hlavne nefabuluj. Ona nie je male decko, aby nevedela, ze nema spat s kazdym. Take existuju len v tvojom oploštenom svete - bud tie co maju vztah (btw. mat vztah neznamena nevyhnutne mat aj lasku a byt stastna, vztahy su ovela komplikovanejsie) alebo tie, co spia s kazdym. To je uplna klasika, presne o tomto pisem. Vobec sa nevymykas slovenskemu spolocenskemu uzusu - bud si šlapka, co spi s kazdym alebo slušne dievča, co ma sex len s muzom, s ktorym ma vztah, miluje ho a planuje s nim buducnost.