icon

Je naozaj veľký zadok sexy?

25. feb 2026

Je naozaj veľký zadok sexy? Všade čítam poraďte mi cviky na veľký zadok. Alebo čím väčší tým viac lajkov. Ten vyšportovaný, že je žena chudá a má veľķý zadok. Neviem, či som ja divná, ale nepáči sa mi to vôbec, vám sa nepáči taký krásny štíhli zadoček, alebo sa vám páčia tie ozrutné guľe, nieje viac sexy ten malinký do ruky?

anonym_0202fa
26. feb 2026

@anonym_autor moj pekny guľatý zadok sa po dvoch deťoch zmenil na rovinu 😂pochybujem ze su muži vo vzťahu úprimní ak sa opýtaš. Aspon mne muž povie ze sa mu paci moj zadok žiaden iny. No co ma v predstavách netuším. V dnešnej dobe aj bez riti si mozes kúpiť legíny co aspon opticky pomôžu. Mne osobne to nepride vkusne takto vystavovať rit, hoc aj peknú. Ale každého vec

anonym_42f373
26. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Podľa môjho názoru majú neuveriteľne sexy, dokonalý, luxusný zadok dvojičky Twiins…Za mňa top!

@nikoletta1712 😅...sa musim rehotat z toho vyrazu, ze..."luxusný zadok " Nic v zlom samozrejme, len mi to prislo strasne vtipné... luxusný zadok a v nom luxusne h..😀

autor
26. feb 2026
@anonym_0202fa

@anonym_autor moj pekny guľatý zadok sa po dvoch deťoch zmenil na rovinu 😂pochybujem ze su muži vo vzťahu úprimní ak sa opýtaš. Aspon mne muž povie ze sa mu paci moj zadok žiaden iny. No co ma v predstavách netuším. V dnešnej dobe aj bez riti si mozes kúpiť legíny co aspon opticky pomôžu. Mne osobne to nepride vkusne takto vystavovať rit, hoc aj peknú. Ale každého vec

@anonym_0202fa presne, ziadnej zene doma muz nepovie, ze sa mu paci iny zadok.

anonym_3424a3
26. feb 2026

akýkoľvek zadok keď je, tak je ok. Horšie sú postavy bez zadku, typ jablko, hore xl a dole xs chudučké nožičky a riť nikde. A ešte si dotyčná navlečie skinny rifle kde zvýrazní svoju disproporčnosť.

yoginka231
26. feb 2026

Tu veľa žien vidím že projektuje. Keď má malý zadok tak tie sú pekné a keď veľký zadok tak ten. Móda sa mení, štíhle postavy, malé zadky boli trendy v 2000kach, teraz sú trendy veľké zadky, je to cyklické ako móda. Ale vnímam že chlapy maju radi keď majú ženu začo chytiť.

autor
26. feb 2026
@biba_18

@anonym_autor je mi to jedno. v podstate. ale za vymakaným zadkom v posilke je veľa, naozaj veľa práce. tak keď už nič, tak oceňujem tú energiu a disciplínu ktorú do toho vložili…

@biba_18 práce je na tom veľa, to sa oceňuje.

autor
26. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Podľa môjho názoru majú neuveriteľne sexy, dokonalý, luxusný zadok dvojičky Twiins…Za mňa top!

@nikoletta1712 pozriem.

simsalabim
26. feb 2026

@anonym_autor mne sa to vobec nepaci, no "proti gustu ziaden disputat". Mozno je to tym, ze ja som vyrastla v dobe, ked sme sa jedna druhej pytali - nemam v tom moc velky zadok? No a absolutne nechapem tie leginy na cvicenie, co rozdelia polky a zena v tom vyzera ako tovar na sex markete (viem, nie vsetci budu s tymto nazorom suhlasit).

anonym_58236c
26. feb 2026
@nikoletta1712

@nikoletta1712 twinsky maju mega velke rite a sexi nie su ani nahodou. K tomu bonus kratke nohy. Ee
Velke zadky sa pacia minimu ludi. Najkrajsie su pevne a male ritky. To je len modn vlna, kde nam podsuvaju, ze velke rite su pekne. Nie su. To si len ritnate zeny nahovaraju, ze je to fajn. Velka rit nikdy pekna nebola.

anonym_0202fa
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_0202fa presne, ziadnej zene doma muz nepovie, ze sa mu paci iny zadok.

@anonym_autor keby aj povie. Žiaden asi nebude ok s odpoveďou nech sa paci chod zit s krajším zadkom😂😂mozno keby sme to zobrali v pohode by aj povedali ale vedia ze lepsie mlčať

anonym_5aead1
26. feb 2026

No, každá si bude zastávať to, čo sama má. Ale muži majú rôzne preferencie, skôr sa stretávam s tým, že sa im páčia väčšie, pekne tvarované zadky. Aj mne sa to úprimne viac páči (nie nevkusné BBL, ale proste prirodzene väčšie zadky + štíhly pás. Za mňa to pôsobí krásne žensky). Len toto je také kombo, že nie každý má na to genetiku.

bielasovicka
26. feb 2026

@anonym_autor maj zadok taky, aky sa paci tebe. A kašli na lajky. Moje nervy 🙈

anonym_9bb877
26. feb 2026

Chlapom sa páči všeličo
A nech každá má čo ma ale čo mne sa nepáči, všetko opasane a je jedno ci xxs xxxxl, taká lacnota a nie len fyzicka ale aj osobnostná

anonym_5e5cbc
26. feb 2026

@anonym_autor ja mam od prirody vacsi zadok a keďže sa mi páči, tak naň aj cvičím nech vyzera pevne 😀 a je mi uplne jedno ci sa niekomu paci alebo nie, hlavne, ze sa paci mne 😀

anonym_870ea4
26. feb 2026

Tak cvicenim sa zadok vytvaruje, nie narastie.

biba_18
26. feb 2026

@anonym_870ea4 ale áno, aj narastie ...

nikoletta1712
26. feb 2026
@anonym_58236c

@nikoletta1712 twinsky maju mega velke rite a sexi nie su ani nahodou. K tomu bonus kratke nohy. Ee
Velke zadky sa pacia minimu ludi. Najkrajsie su pevne a male ritky. To je len modn vlna, kde nam podsuvaju, ze velke rite su pekne. Nie su. To si len ritnate zeny nahovaraju, ze je to fajn. Velka rit nikdy pekna nebola.

@anonym_58236c V mojich očiach sú teda príťažlivé…A tie krátke nohy - ukáž mi tvoje dlhé nohy až po zem…

tiezjedna
26. feb 2026

veľký zadok treba vedieť "nosiť"... a je rozdiel, keď je tvarovaný a pevný a keď je rozkydnutý, tečúci do všetkých strán... Rovnako ako je pekná štíhla žena s vytvarovanou postavou, ako chudá, a povisnutá twigy.

anonym_652182
26. feb 2026

Zadok je na sranie ..

misanthropicdann
26. feb 2026

@anonym_autor veľký vysportovany áno. Veľký a jak želatína už moc nie

tiezjedna
26. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_58236c V mojich očiach sú teda príťažlivé…A tie krátke nohy - ukáž mi tvoje dlhé nohy až po zem…

@nikoletta1712 tak ony sú nielen prdelaté a bruchaté, ale celé oplácané... Keby nemali tie umelé melóny, tak sú úplne disproporčné. Mne toto tiež fakt sexy nepríde.

anonym_1f88e6
26. feb 2026

@anonym_autor áno, veľký zadok a úzky pás je naozaj pekný a sexy. Mne sa to páči a môjmu mužovi tiež.

autor
26. feb 2026
@simsalabim

@anonym_autor mne sa to vobec nepaci, no "proti gustu ziaden disputat". Mozno je to tym, ze ja som vyrastla v dobe, ked sme sa jedna druhej pytali - nemam v tom moc velky zadok? No a absolutne nechapem tie leginy na cvicenie, co rozdelia polky a zena v tom vyzera ako tovar na sex markete (viem, nie vsetci budu s tymto nazorom suhlasit).

@simsalabim ja s tým súhlasím.

autor
26. feb 2026
@bielasovicka

@anonym_autor maj zadok taky, aky sa paci tebe. A kašli na lajky. Moje nervy 🙈

@bielasovicka nechcem aby sa páčil iba mne, čo z toho, keď sa bude mne páčiť a už nikomu viac.

anonym_0202fa
26. feb 2026
@anonym_870ea4

Tak cvicenim sa zadok vytvaruje, nie narastie.

@anonym_870ea4 skracovanie a naťahovanie svalových vlákien spôsobuje hypertrofiu svalu=narast svalu. Tvaruje sa vzdy kvoli tomu, ze sa stráca tuk a do popredia ide sval. Plus ked cvičis dalej alebo s váhami rastie aj v objeme

anonym_1e7891
26. feb 2026
@anonym_autor

@bielasovicka nechcem aby sa páčil iba mne, čo z toho, keď sa bude mne páčiť a už nikomu viac.

@anonym_autor neverim tomu, ze by sa tvoj zadok pacil len tebe a nikomu inemu. Kazdy chlap (aj zena) ma rad nieco ine. Jeden ma rad velke zadky, druhy ma rad male zadky a tretiemu je zadok uplne jedno a pozera skor na prsia. Takze ano, maj taky zadok ako sa paci tebe a ked budes spokojna tak to z teba bude vyzarovat a to je ovela viac ako trend velkych alebo malych zadkov 😉

anonym_7c7752
26. feb 2026
@biba_18

@anonym_870ea4 ale áno, aj narastie ...

@biba_18 zadok rastie hlavne z vyššieho príjmu kcal…

anonym_b510e0
26. feb 2026

Podľa mňa je najkrajšia ženská postava s mierami prsia 95, pás 60, boky 95, pekný guľatý zadok, výška 170 cm. Väčší zadok vyzerá na vyšších dlhonohých ženách oveľa lepšie ako na nízkych a krátkonohých.

majlo1234
26. feb 2026

Mne sa paci gulaty, ale akurat k pasu. Nepaci sa mi osi driek a k tomu rit jak rebrinak. Ale tak ja som europanka, asi to mam v dna

anonym_0202fa
26. feb 2026
@anonym_7c7752

@biba_18 zadok rastie hlavne z vyššieho príjmu kcal…

@anonym_7c7752 toto mas odkiaľ?🤦🏼‍♀️