icon

Je normálne, keď má 46-ročná žena ľúbostný vzťah s 22-ročným mužom?

23. sep 2022

Je normálne ak ma 46 ročná žena ľúbostný vzťah s 22 ročným mužom?

Strana
z2
marca12
23. sep 2022

Je to cudne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lily14
23. sep 2022

Dnes už nič nie je normálne

beata_k
23. sep 2022

A preco by to nebolo normalne? Ci len muzi mozu mat zajacikov?

dadis
23. sep 2022

O nic menej normalne nez vztah 46r muza s 22r zenou. Obcas sa to stane, je to ich vec.

syslik81
23. sep 2022

ak sexualny vztah ok .. normalny vztah-nema buducnost ... zena normalna hlada muza co sa postara obrani zastane si ju ... a nie zajca co trtka staru babku

wheel
23. sep 2022

Na sex vyborne pre obidve strany. Ako realny vztah strata casu pre obidve strany.

anjelicek26
23. sep 2022

Pokial sa jedna o win-win situaciu - ona potrebuje mladeho, aktivneho, sexualne nadrzaneho a on chce - taku, co po nom nebude chciet deti, svadbu, buducnost... natrvalo to nebude, na urcity cas fajn...

autor
23. sep 2022

On ju chce pre peniaze

svokrinjazykmonika
23. sep 2022

Je mi to nechutné aj takto, aj opačne keby to bolo...

lily14
23. sep 2022

Odkiaľ vieš?

nikpa
23. sep 2022

A čo len chlapi môžu mať mladé žabky?? Nech si to so zajkom užije 😄 a on sa niečo aspoň priuči 😀

syslik81
23. sep 2022

tak existuje pojem ako sugar daddy ale aj menej znamy sugar mummy .. kazdopadne ak vie on ak to je a nevadi jej to ok .. nech si uzije ale ak sa babka zamiluje a mysli si aka je svarna hold dopadne zle-ale su obaja dospely ich vec

jaskolka
23. sep 2022

Za mňa je to divne, aj keby to bolo opačne,mám ten istý názor

babulkomale
23. sep 2022

A co teba do toho? Odmietla ta? Ach toto posudzovanie...

jaga18
23. sep 2022

No, mám 22r syna a sama ešte nemám 46 🙈 (ani tak dkoro nebudem ešte 😆), takže ani predstaviť si to neviem, že syn by mal staršiu partnerku ako som ja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ za mňa choré

lasoli
23. sep 2022

a opcne to je ok?Kolke tu posu ake to je super mat stareho manzela,ze je mlady duchom atd,no a preco by to nemalo byt opcne ok?mozno je mlada duchom,tak ak im to klape...

veronika66
23. sep 2022

Ako sa škaredo hovorí:
Na starej pi.i dobre sa cvičí na mladej ničí

dagmarovita
23. sep 2022

Nie.

moonlight1210
23. sep 2022

Tak, da sa to povedat i tak, ze ona akurat uz promovala na vysokej, ked jeho rodicia zrovna sexovali a splodili ho.

A ked si to clovek vezme takto, je ten rozdiel naozaj markatny.

Kazdopadne, ma to sancu fungovat cca do dni, ked ona zacne vyrazne starnut a prestane jej sluzit zdravie. Cca tak este 10-12 rokov.
Potom to bude len o tom, ci on sa bude citit na to, aby starol po jej boku. Pretoze ten vek 35+ u muza zvycajne v nom prebudi strach, ze mu uteka vlak a zacne dohanat, co sa da, aj ked zije po boku rovesnicky, ci mladsej partnerky.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
liljana
23. sep 2022

Rovesnicky ho asi nechcu, tato ano a jej sa zase paci mlady, nepopisany list. Uziju si a pojdu svojou cestou. Jedine ze by dopadli ako Macron a jeho Brigitta.

panb
Odpoveď bola odstránená
panb
Odpoveď bola odstránená
martinka13
24. sep 2022

Pokiaľ to obom vyhovuje a uvedomujú si, že to nemá budúcnosť, je to ich vec. Za mňa to je už mimo....

jana_eyre_2
24. sep 2022

Sú to dvaja dospeli ľudia, a pochybujem že tak budú fungovať dlhé roky.. keby však aj - je to ich vec, lebo sú to obaja dospeli ľudia.. keby šlo o mojho syna nadsena by som nebola, tak ako by som nebola nadšená keby si dcéra našla tak výrazne staršieho partnera.. ak by sa tak však stalo v tom veku, čo s tým urobiť? No nič, Max povedať svoj názor a tým to hasne..

Neviem kto určuje čo normálne je a čo nie.. ja to niesom..

h2
24. sep 2022

Ja mám o rok viac, než dotyčná a vôbec si niečo také neviem ani len predstaviť. Takýto vekový rozdiel je podľa mňa chorý, či už je staršia žena, či chlap. Je to príliš.

danica2711
24. sep 2022

mlý nedoprajný anonym, ak nie si jedným/jednou z tejto dvojice - čo je ťa do toho?

mogaa
24. sep 2022

prečo by to malo byť čudné? je to presne rovnaké ako ked má 18ročná vzťah so 40ročným....tiež ho chce pre prachy🙂obe strany v takom vzťahu svojim spôsobom využívajú toho druhého, ale každý dostane to čo chce....

dadis
24. sep 2022

Pred 2 rokmi, ked som mala 39, tak tiez som mala kratky vztah s 23rocnym. A teda ako stara babka som sa necitila, prave naopak, tym ze naozaj dobre vyzeral, bol trenerom vo fitku a dokonale telo 😅. Urcite som to necitila tak, ze nemoze mat inu, tak ma aspon mna..a peniaze v tom neboli urcite 😂😂. Ukoncila som to ja, lebo ten vekovy rozdiel bol citit, bol este VS a ja som zacala mat vycitky svedomia 😄😄. A v tom case som videla dokument Leaving Neverland, tak to na mna trochu zaposobilo 😂😂 . Ale teda ja som teda i tak do toho nesla s tym, ze to bude cosi dlhodobe, ani on, to sme mali vyjasnene. Teraz sa do mna pustite 🤷‍♀️..Ja osobne si myslim, ze takychto romanikov je vela, len sa s tym ludia nechvalia, boja sa odsudenia (jedna ci druha strana) a pod.

Strana
z2