Je normálne, keď má 46-ročná žena ľúbostný vzťah s 22-ročným mužom?
Je normálne ak ma 46 ročná žena ľúbostný vzťah s 22 ročným mužom?
Co znamena "normalne"? Normalne je pre kazdeho nieco ine. Pre nich dvoch to normalne je. Pre teba neviem, to vies ty. Mne je to jedno, skor im to prajem, vzdy je len dobre ak su ludia stastni a ak tym svojim spravanim nerobia inym zle, nie je to preco riesit.
Ja mam 22 a moj oco 46… neviem si predstavit mat partnera v takych rokoch ako su moji rodicia….
Každého je to vec....
@evamarek77 to aj ja,veru .
Kua..chyta ma zavist.😁
Ak im obom to príde normálne, tak mne je to fuk. Vlastne, aj keby im to neprišlo normálne, tiež mi je to fuk 😂. Hádam sú spolu šťastní, keď sú spolu, nie?
A.Sladkovic -Marina .Dielo ma prvky lubostnej a reflexivnej lyriky tolko wikipedia .Na veku nezalezi ale...ak maju jedinci viac ako 18 uz je to milenecky vztah a nie lubostny .
Fuu tak toto uz je dost velky vekovy rozdiel, neviem si to predstavit. Ale ked im to vyhovuje tak druhych je do toho ho..o
Za mňa pedofilia
Ano je to normalne. Vsetko s cim suhlasia dve dospele osoby a nesposobuju svojim konanim zlo inym osobam je normalne, samozrejme pre niekoho nie. Ak ich to uprimne robi stastnymi v danom momente, nic ine by som neriesil.

Ak sa ľúbia prečo nie, nie každá 46 ročná vyzerá na svoj vek, kľudne to môže byť poriadna kocka 🙂