icon

Je normálne, keď mi manžel chytá faldy?

30. aug 2024

Ahojte je podľa vás normálne že mi manžel chytá “faldy” na bruchu? Proste niesom tučná ani nemám kilá navyše ale keď si sadnem tak to tam mám. Mne to je vrcholne neprijemne a on to nevie pochopiť. Vzdy sa len urazi ze ma teda nebude chytat vobec, je to podla vas normalne?

Strana
z3
biba_18
30. aug 2024

to robí aj ten môj. zvykla som si ☺️

biba_18
30. aug 2024

ako, v tom zmysle, že každý máme nejakú úchylku 😂😂

autor
30. aug 2024

No len ten môj nevie pochopiť že mi to je neskutočne nepríjemné a vždy sa na mňa urazí. nikdy predtym to nerobil, mozno týždeň/dva

really8
30. aug 2024

A keby si sa ty uvolnila trochu? Tiez za manzelom pridem a poviem “pane zaludku mate hlad?” A pichnem mu do brucha. Pre vysvetlenie je to scena zo simpsonovcov a zasmejeme sa na tom.

mamamasama
30. aug 2024

Vyvaľ zadnicu a nech ju rovno pomasíruje, ak nevie čo z rukami.

autor
30. aug 2024

@really8 V tomto sa uvoľniť neviem, ako dieťa som bola šikanovana za tp že som bola vačšia, potom som pekne schudla.

larinka552
30. aug 2024

Normalne by to bolo ak by to robil vzdy. Ak s tym zacal len nedavno je to povedzme trochu divne.

autor
30. aug 2024

@larinka552 je no, nepribrala som ani kilo

larinka552
30. aug 2024

Opytaj sa ho preco s tym zacal. Ak sa cez ti nevies preniest, povedz mu, ze ti to vyslovene vadi a nech s tym prestane. Nastav mu zrkadlo, ze ako by sa jemu pacilo, keby mu robis nieco, co si nezela?
A ked s tym neprestane sprav mu nieco podobne aby pochopil. Napr. ho zacni hladkat po plesine 😂

autor
30. aug 2024

@larinka552 pýtala som sa ho no vždy ohradí že ma teda nemusí chytať vôbec. To že mi to vadí dobre vie, hovorím mu to zakaždým, no žiadna zmema..Jemi asi nieje nič také nepríjemné, plešinu nemá

ysseba
30. aug 2024

Ved mu chyť aj ty a povedz “na teba sa este nechytam”. A teraz vazne… on vie o tom, ze si bola kvoli vahe sikanovana? Ak nie, tak mu to vysvetli. A ak vie, tak mu to pripomen. Normalne mu vysvetli, ze to v tebe vyvolava pocity ako vtedy ked ta sikanovali. Ze nech to neberie zle a osobne, ale jednoducho toto je tvoj psychicky blok, tvoja achilova pata, ze ti to robi zle aj ked mu to pride nepochopitelne. To musi pochopit 🤯

autor
30. aug 2024

@ysseba nemám mu čp chytiť, cvičí a je vyšportovaný. Dobre vie že ma šikanovali, už som mu to hovorila, no nič. proste tp vždy skončí s tým že sa urazí a povie že ma nemusí chytať vôbec

larinka552
30. aug 2024

Tak ja neviem strc mu prst do riti 😂🙈 to mu uz hadam neprijemne bude 😁😂
Keby mne povedal, ze ma nemusi chytat vobec. Ja by som povedala, tak dobre nechytaj ma... nejak to prezijem 😁😃

dzulli1980
30. aug 2024

No tak pokiaľ cvičí a je vyšportovaný, zrejme si potrpí na fyzickú dokonalosť a Tvoje "faldy" mu vadia ... a pokiaľ vie, že Ti to vadí a robí to, čosi vo vašom vzťahu nie je OK ... aj z Tvojej strany - neľutuj sa, neži stále v tom, že Ťa šikanovali, treba sa pozerať dopredu ... tiež ma v škole šikanovali kvôli váhe - bola som buchta, nemám z toho celoživotné následky, no môj, keby toto robil a vyslovene by mi to vadilo (mne toto príde také detinské, hádať sa skrz faldy na bruchu), urobím s ním poriadok raz-dva ... Ty sama sa musíš mať rada, či s faldami či bez nich.

autor
30. aug 2024

@dzulli1980 tie faldy niesu žiadny tuk ale zrolovaná koža, mám 55 kg a 165cm. Tiež cvičím ale lem občas . nelutujem sa, prpste mi niečo vadí a on to nevie ppchopť.

7miriam77
30. aug 2024

Pán manžel je pekne trápny 😯😯😯, príde mi to totálne detinské a asi je rád, že sa urazis. Keby mi toto robil niekto 2 týždne, tak ho oblejem kyblom vody alebo ho ovalim niecim po hlave. Predtým ho riadne vyštíp za líca a povedz..... woooow tie sú ale milé

ivanakal
30. aug 2024

Moj muz mal tiez take obdobie kedy mi kazdu chvilu stlacal zadok so slovami "mig mig".. ale potom prestal ked som mu zacala na oplatku stlacat "vercajg" 😄 teraz ked ma sem tam capne po zadku, tak ho ja capnem po predku 😂

rozculena
30. aug 2024

robí ti to schválne,lebo ho to baví.Nereaguj,nahoď kamennú tvár,uvidíš,aký bude sklamaný a prestane.

nevenka
30. aug 2024

Mne toto spravil otec, mala som uz dve deti, dobre po 30-ke, horucava, isla sa vydavat sestra. Chytro som v podprsenke a gatkach do seba hodila obed a utekala chystat deti a seba na tu svadbu a on na mna civi, chytil mi pneumatiku na bruchu pocas jedenia (ano, pribrata som bola, ale menej, ako teraz, po 4 detoch), a spytal sa ma, ci mi chuti. Urazila som sa a on sa este na mna nastval, ze to zo "srandy". Tak dakujem pekne za taku srandu. Muzovi som sa vyrevala na pleci, iba ocami prevalil...v zivote by si to nedovolil, ked vie, co to so mnou robi a ake je to neprijemne. Mne toto bohuzial, robil otec, aj mame. Nechapem ale, preco si ju vlastne vzal za zenu, moja mama nikdy nebola chuda. Ale z casu na cas jej robil taketo, strasne sa trapila pre to. Teraz uz kasle na to... Maju ine starosti.
Keby mi to robil muz, tiez ho poslem do prdele, ze uz by si to nikdy nedovolil. Ale ja som fakt pribrata a sama to viem, ze mi s tym treba daco robit, nie som blba, ale taketo sposoby si vyprosim. Ak si chuda, ale mala si problem s vahou, tak to mas tiez v sebe...

lenka10717
31. aug 2024

My mame nieco podobne, akurat , ze ja som nikdy nebola pre vahu sikanovana. Ale odmalicka neznasam svoje brucho. No ale moj chlap je uz raz taky, semtam ma chyti za brucho a spieva “Pupkaci, to, co robia sa ti zapaci” (Gumkaci).😂🙄 Kedysi som si myslela, ze si mysli, ze mam velke brucho, ale vyviedol ma z omylu a povedal, ze si proste len robi srandu a uz to tolko nerobi. Ale tvoj chlap sa fakt sprava ako male decko. Skus mu na oplatku vystiskat zadok, to moj neznasa

letfenixa
31. aug 2024

Čokoľvek z tohp, čo mi prekážalo, že môj muž robí a povedala som mu to, s tým prestal a nikdy nezopakoval.

michaela329
31. aug 2024

Každá máme na sebe niečo, čo sa nám nepáči. A takéto "jarné rolky" mávajú aj štíhle ženy, keď si sadnú. Môj muž má rád chytá za brucho a tiež to nemám rada, presuniem mu ruky na prsia a poviem, nech sa snaží, keď už začal 🤷

kate_cs
31. aug 2024

Nič, čo ti je vrcholne nepríjemné nie je normálne aby robil.

komplikovana
31. aug 2024

a s akym zamero ti ich chyta? Aj pri tom nieco hovori?

nevenka
31. aug 2024

Neviem, to je taka "sranda" nastrocnych, co este nedospeli. A este ked mu povies, ze Ti to vadi, tak z Teba a Tvojich pocitov spravi daco nenormalne.

drago12587
31. aug 2024

...robiš z komara dinosaura.. je to chlap..nerozmyšla nad takymi blbostami.. mne tiež žena chyta brucho, " v ktorom sme mesiaci" kedže ma pekne vyrkmila a pred rokom som mal tehly :D .. čo je na tom ? .. nema to žiadny učel, žiadny hlbši zmyzel... Je to len-tak.. všetko čo ta napadne okrem " len-tak" je len vymysel tvojej hlavy.. je to tvoj osobny komplex .. asi ešte niesi dostatočne vyspela sa cez to preniest..

lejllamt
31. aug 2024

@really8 😂😂😂

autor
31. aug 2024

@drago12587 tu ide len o princíp, robí to čo mi vadí. ja tiez nekomentujem postavu jeho vyžranej matky.

zuzanita1609
31. aug 2024

Spevni bruško a nebude mať za čo chytat,keď ťa to tak štve 😜. Srandujem. Robí to preto v posledné dni,lebo si asi všimol a vie,že ťa to naštve takýmto nepekným spôsobom. Cvičte spolu a bude. Záleží aj na povahách. Kebyže to robí môj,ja by som sa zasmiala a odpapulovala mu nejakú uštipnačnú poznámku. Koľko máte rokov a ako dlho ste spolu?Príde mi to také detinské u oboch.

hendikep
31. aug 2024

mne pride skor nenormalne ako sa v kazdej druhej diskusii zeny radia kedy sa maju a kedy nemaju urazit … tak snad kazdy ma hranicu niekde inde, mne by to nevadilo.

Strana
z3