icon

Je normálne, keď muž má nalakované nechty?

23. feb 2024

Na tmavo, je to v poriadku podla vas, normalne?

Strana
z7
zmrzlinka2021
23. feb 2024

A dôvod prečo by to nemalo byť v poriadku?

vyrovnanaosoba
23. feb 2024

A keby mal na krikľavo ružové, by to bolo v poriadku?

natalia2007
23. feb 2024

Pokial nie je rocker, tak to v poriadku nie je.

zitaje
23. feb 2024

@natalia2007 rocker má výnimku? Len hudobník, alebo aj fanúšik? 😀
Inak v dnešnej dobe som sa už aj ja stretla u muža s nalakovanými nechtami, a to som stará korčuľa. Časy sa menia... asi je to normálne 😀

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@natalia2007
A ked si zena da nohavice, je to v poriadku?

wishes
23. feb 2024

nie

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@zitaje
Pre mna je otazkou, ako sa definuje normalnost.
Volakedy napr. nebolo povazovane za normalne to, aby bola zena prespanka - mala hanbu na zvysok zivota. Dnes je "normalne" robit muzovi aj bordel bez platenia, t.j. kamoska s vyhodami.

natalia2007
23. feb 2024
stanulienkat
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 veru...nie je tak davno, co zeny nesmeli nosit nohavice. Bolo to vulgarne a neslusne.😂 A nie je tak davno, co zeny nesmeli volit. Esteze mame ten progresivizmus a liberalizmus.😄

natalia2007
23. feb 2024

@zitaje nie, nie je to normalne.

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@natalia2007
@stanulienkat
A stale su komunity, kde zeny nosia cisto iba sukne/saty a povazuju nohavice za nieco co patri muzom.

Ja sa smejem niekedy na tom nasom slovenskom stredoveku, ako sudime druhych 😀 Pre mna nech ma clovek aj zelene vlasy. Podstatny je charakter cloveka.

Pozrime sa na "alfasamca" Fica - plny muzskeho agresivneho hormonu a realita? Hovado.

ckocka
23. feb 2024

@natalia2007 Takže je psychicky chorý?

zitaje
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 no ja hlavne nerozumiem celkom otázke. Je muž s nalakovanými nechtami niečo viac alebo menej, ako muž bez nalakovaných nechtov? ALebo je muž s nalakovanými nechtami niečo viac alebo menej ako žena s nalakovanými nechtami? Prečo by to malo byť aebo nebyť normálne? Veď sú to len nechty. Kedysi muži (rytieri) nosili ružové pštrosie perá. Kedysi muži nosili pumpky a pančuchy a topánky s prackou. Bolo to normálne?

diewcatqoo
23. feb 2024

A to si prestav, ze niektori chodia aj na manikuru, prip. davaju si pichat pery alebo zdvihnut viecka. A nie su homosexuali 🙂

viestta
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 a su komunity, kde su nohavice urcene pre zeny a chlapi nosia saty

autor
23. feb 2024

@natalia2007 bol taky muz v programe pre deti na verejnopravnej televizii teraz, nieco ze veda...tak som sa zamyslela ze aky vzor sa predklada detom
natalia nejde o to ci je chorý, takych je vela ludi hocijakych vieme, skor ze je ako moderátor na verejnej telke v programe určenom detom.

petulda333
23. feb 2024

No podla mna chlap by nemal mat nalakovane nechty,pokial neni rocker a je to jeho imidz,alebo je duchom zena

tetapetra
23. feb 2024

Kebyže má na ružovo je to už ok?

autor
23. feb 2024

@viestta na Slovensku?

natalia2007
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 a ja sa smejem na cudakoch. Pre mna je muz s nalakovanymi nechtami podivin.

viestta
23. feb 2024

Dolezite je ci to podla teba v poriadku alebo nie. Nic ine ta trapit nemusi

stanulienkat
23. feb 2024

Asi chce byt "IN", ked moderuje pre deti a pubertiakov. Neboj, onedlho budeme mat na Stv program ako za sociku. Stare nudne filmy a sovietske serialy a socdem propagandu. Ovladli vsetko, co sa v kuture da.

januska12323
23. feb 2024

Ako tie deti zničí keď uvidia namaľované nechty u chlapa? Ak si to vôbec všimnú.

zitaje
23. feb 2024

@petulda333 prečo rocker môže mať nalakované nechty ako súčasť imidžu a iný muž nie?

viestta
23. feb 2024

Nie, nie na Slovensku. Ale to hadam vies aj bez opytania. Ale na druhej strane Slovensko nie je pupok sveta, to co je u nas bezne nemusi byt bezne inde. Nastastie narody maju rozne zvyky a kazdy sa riadi podla svojho

petulda333
23. feb 2024

@zitaje aky dovod by na to mal?

ckocka
23. feb 2024

Tie deti to na rozdiel od mnohých dospelých berú úplne normálne.

natalia2007
23. feb 2024

@autorka ved pytala si sa na nazor, ja ti hovorim ze podla mna to normalne nie je, niekto iny s tym moze byt ok.

rorino
23. feb 2024

Tak v tomto konkrétnom prípade to nie je normálne,je to choré,čo chcú tlacit deťom do hlaviciekale čo čakáme od našich verejnoprávnych medii🤮

barbora0308
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7