Je normálne, keď muž má nalakované nechty?
Na tmavo, je to v poriadku podla vas, normalne?
@zmrzlinka2021 ja viem, po svadbe chlap straca svojpravnost, nielen o vyplate ale aj o farbe trenclov odo dna sobasa rozhoduje manzelka
@zmrzlinka2021 tuším mi začína byť z tejto témy na grc...
Je to divne, ale v tejto dobe nic nove. Videla som aj horsie veci na muzoch, toto je asi najmenej.
Čo teda tak strašné, odsúdeniahodné, nebezpečné alebo nemorálne vyjadruje muž tým že si nalakuje nehty?
Pre mňa to normálne nie je. Keď je to cudzí chlap niekde na ulici, je mi to jedno. Ak by mi takého domov priviedla dcéra, bola by som v pozore. Rovnako ak by sa motal okolo môjho dieťaťa v škole či na krúžku. Ale hranice sa dnes posunuli a za normálne je považované takmer všetko.
Tak ja som týpka s načierno nalakovanými nechtami videla už pred dobrými 25 rokmi. Čiže určite dotyčný neobjavil Ameriku.
Mne sa to teda nepaci, ale v poriadku to je 😉 Niektori chlapi si lakuju nechty
@ckocka ze sa predklada detom ako vzor, moderuje detsku relaciu, ale hej moze to vysvetlit ako svoj imidz, moze to mat buchnute od kladiva, alebo proste vystrednost ake okrem nechtov nema nic iné vystredne ako doktor N napriklad
@ckocka Takze tebe by to nevadilo mat to doma u svojho muza?
@ckocka pre mna nic. Nemyslim,ze to je zly clovek alebo chory,ale proste si mysoim,ze bezny chlap by to robit nemal
"Tak zeny co tu pisete ze je to poriadku úprimne napiste pravdu ci by vam to nevadilo u vasich muzov. Nevadilo?"
Mne vadilo. A môjmu mužovi by vadilo, keby som mala dlhé nalakované nechty. Preto žiadam, aby v televízii a vôbec všade s deťmi pracovali len muži a ženy s krátkymi prirodzenými a čistými nechtami! Hádam si nenecháme kaziť mládež!
@ckocka podľa mňa je to o tom, že je to niečo neobvyklé a človek je v pozore. To je v poriadku. Potom ľudia postupne zvyknú a už nebudú v pozore.
A autorke - keby tvoj muž prišiel s nalakovanými nechtami, neporozprávali by ste sa o tom? Keby tak prišiel môj muž, čo si neviem predstaviť, ja by som sa ho asi opýtala, čo tým sleduje, lebo by mi to bolo divné v jeho prípade.
A ak by teda všetky deti teoreticky pobrali tento vzor a ďalšia generácia mužov bude behať po svete s nalakovanými nechtami (čo asi aj tak bude) - čo to sposobí?
Je to o.k,čo je na tom?Keby sa každý staral o seba ako by bolo na svete krásne,že jo.Ako 19 ročná som mala priateľa a áno,nosil nalakované nechty,farebné vlasy,piercingy a potetovaný bol od krku až nadol.Preslo cez 20 rokov a je to stále neuveriteľne inteligentný človek s úspešnou kariérou v móde.Vďakabohu za inakosť a toleranciu.Milujem exotických ľudí.Vzormi pre naše deti máme byť práve my,rodičia..toť vsjo k vzorom.
Ked si tak spominam, tak moji rovesnici depesaci chodili s ciernymi nechtami v casoch ked som bola mlada, krasna a naivna, co bolo teda celkom davno. Takze nechapem preco to treba zrazu riesit ako nepripustnu novinku tejto skazenej liberalnej doby. Po viac ako dvadsiatich rokoch... (jo a z tych depesakov vyrastlola aj sofer autobusu, ale aj pravnik, lekar a jeden je riaditel na strednej skole)
@abbey1 ono názor, že sa mi to na mužovi nepáči, príde mi to zvláštne a chlapa, ktorý má tento štýl by som nechcela je úplne okej a jednoducho preferencia… ja by som napríklad tiež nechcela mať 120kg muža a nepáčia sa mi blonďáci 😅 ale teda mať sa kvôli tomu pri ňom na pozore a odsúdiť ho na základe toho je niečo úplne iné
Tak nalakovane nechty mi teda pritazlive nepridu , ale ako vidim, je tu dost zien , ktore by si s manzelmi najradsej po veceroch lakovali nechty. A povedzme si uprimne, co chlap s nalakovanymi nechtami ,to strateny pripad.
@abbey1 rozdiel je tan, ze ty si toho chlapa automaticka zaradila do kategorie potencionalne nebezpecnej pre tvoje deti. Mozno elegantne obleceny pan je pre tvoje deti nebezpecnejsi... Vyzor sice o cloveku napovie celkom dost, ale urcite nie vsetko. Kolko bohabojnych a serioznych panov v sutane bolo pre deti nebezpecnych...
Už sme zistili čo také strašné ten človek tmavými nechtami propaguje? Zabíja jednorožce?
@abbey1 prečo sa teda budeš mať pri ňom na pozore? Ak nie preto, že si si na základe nalakovaných nechtov o ňom spravila predstavu, že je na ňom niečo zlé - teda si ho na základe výzoru odsúdila… ale budem rada, ak mi ten rozdiel medzi tými slovami v tvojom ponímaní vysvetlíš… a naozaj to teraz nemyslím rýpavo, mám vo svojom okolí viac ľudí s takýmito názormi na lak, tetovania, farebné číro či piercingy, neochotných o tom diskutovať, ale úprimne by som lepšie pochopila čo je na tom teda také odstrašujúce
Môj kolega v práci má dokonca umelé nechty a pravdaže nalakovane, momentálne ružové.

@zitaje zasa pozor nebavime sa tu o farbe tricka 😀 ale o nalakovanych nechtoch a muzovi, ktory reprezentuje aj mna, takze nie, toto by som nedovolila.a vlastne mojho by take nieco vzivote ani nenapadlo 😀