Je normálne manželstvo bez citov a záujmu?
Je, podľa vás normálne, žiť v manželstve bez prejavenia citov, bez sexu a bez prejavenia záujmu o toho druhého?
Ja viem o čom hovoríš, rovnaký exemplár mám doma. Ak chceš môžeš do súkromnej správy.
@kaja01 S takým typom chlapa, jednoducho nepohneš. Jeho sa nedá ani vytrestat, proste, nič. Keď mu niečo vyčítam,tak hneď prejde do útoku a je to proste všetko moja chyba. Aj, za ten nezáujem zrejme môžem ja, lebo som vtedy a vtedy, to a to.... No, proste,kto nezažije, ten nepochopí.
Tak, tak, jednoducho ty nič nevydržíš.
@karolinakr Taká istá je jeho mama, moja svokra. Generál, ktorý píska a podľa nej musí každý tancovať. Oni nemajú empatiu voči nikomu, iba voči vlastnej osobe.
Nezaujmom, odopieranim intimity, sexu trestaju ludia s poruchami osobnosti , Je to manipulacna technika.Pozri na nete narcisticku, histrionsku, hranicnu, ci na neho nesedi.Tam nepomoze nic, ked sa chces zachranit, a neznicit si zivot, len utek.Cim dlhsie ostanes, tym vacsie skody budu napachane na tvojej psychike.Raz tvoje deti odidu, vies si predstavit s takym clovekom existovat?
A nehovoriac, ze ked odides az deti vyrastu lebo aj tuto teoriu niektore,, top,,matky razia, bude velmi mala pravdepodobnost s pribúdajúcim vekom stretnut kvalitneho muza.A aky dopad to bude mat na psychiku tvojich deti vies asi aj sama.Nebolo by ti lepsie samej, v klude s detmi, menej roboty okolo muza a hlavne ho necitit vo svojej blízkosti by bol balzam na nervy.No su tu zeny ktore muz roky ignoruje, su pre neho menej ako spotrebic, lamentuju, placu ale vo svojom zivote neurobia ziadnu zmenu aby boli stastnejsie.
@karolinakr Nie, to na neho nesedí.On je tvrdý pohodak, jeho, len tak nič nevyvedie z miery. To, som už pri ňom skôr ja hysterka, lebo má tá ignorácia a nezáujem vyvádza z miery.
Presne, môjmu manželovi keď robili psychotesty v práci, tak vyšiel ako osoba, ktorá nepodlieha stresu. Ja, ja, ja a široko ďaleko nik.
Presne, môjmu manželovi keď robili psychotesty v práci, tak vyšiel ako osoba, ktorá nepodlieha stresu. Ja, ja, ja a široko ďaleko nik.
@kaja01 Aj, môj robí psychotesty pravidelne kvôli zamestnaniu a všetko ok. To, sú skrátka, takí chladní neempaticki chlapi.
a teda co tak si najst milenca? ;)
a teda co tak si najst milenca? ;)
@lubossi S milencom sa ešte nikomu nepodarilo vzťah napraviť.
Tak mam pre teba dobru spravu. Podarilo. 🙂
Tak mam pre teba dobru spravu. Podarilo. 🙂
@lubossi Tak, u mňa by to nefungovalo.
Vsak iste. Tiez som bol toho nazoru
Vsak iste. Tiez som bol toho nazoru
@lubossi vyskúšajte to spolu a možno sa autorkin muž spamätá 😀
Buď si nájdi milenca alebo sa s ním rozveď. Alebo oboje. On sa už nezmení, vidno, že ťa má úplne na háku.
@lubossi vyskúšajte to spolu a možno sa autorkin muž spamätá 😀
@karolinakr ok, dame potom vediet :D
Nemyslím si, že neverou sa naprávajú problémy v manželstve, skôr vznikajú nové a nezvratné.
Kolko máte rokov? Mate aj deti?

Ja viem o čom hovoríš, rovnaký exemplár mám doma. Ak chceš môžeš do súkromnej správy.