icon

Je normálne manželstvo bez citov a záujmu?

20. máj 2025

Je, podľa vás normálne, žiť v manželstve bez prejavenia citov, bez sexu a bez prejavenia záujmu o toho druhého?

Strana
z3
kaja01
22. máj 2025

Ja viem o čom hovoríš, rovnaký exemplár mám doma. Ak chceš môžeš do súkromnej správy.

autor
22. máj 2025
@kaja01

Ja viem o čom hovoríš, rovnaký exemplár mám doma. Ak chceš môžeš do súkromnej správy.

@kaja01 S takým typom chlapa, jednoducho nepohneš. Jeho sa nedá ani vytrestat, proste, nič. Keď mu niečo vyčítam,tak hneď prejde do útoku a je to proste všetko moja chyba. Aj, za ten nezáujem zrejme môžem ja, lebo som vtedy a vtedy, to a to.... No, proste,kto nezažije, ten nepochopí.

kaja01
22. máj 2025

Tak, tak, jednoducho ty nič nevydržíš.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
autor
22. máj 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr Taká istá je jeho mama, moja svokra. Generál, ktorý píska a podľa nej musí každý tancovať. Oni nemajú empatiu voči nikomu, iba voči vlastnej osobe.

berta100
22. máj 2025

Nezaujmom, odopieranim intimity, sexu trestaju ludia s poruchami osobnosti , Je to manipulacna technika.Pozri na nete narcisticku, histrionsku, hranicnu, ci na neho nesedi.Tam nepomoze nic, ked sa chces zachranit, a neznicit si zivot, len utek.Cim dlhsie ostanes, tym vacsie skody budu napachane na tvojej psychike.Raz tvoje deti odidu, vies si predstavit s takym clovekom existovat?
A nehovoriac, ze ked odides az deti vyrastu lebo aj tuto teoriu niektore,, top,,matky razia, bude velmi mala pravdepodobnost s pribúdajúcim vekom stretnut kvalitneho muza.A aky dopad to bude mat na psychiku tvojich deti vies asi aj sama.Nebolo by ti lepsie samej, v klude s detmi, menej roboty okolo muza a hlavne ho necitit vo svojej blízkosti by bol balzam na nervy.No su tu zeny ktore muz roky ignoruje, su pre neho menej ako spotrebic, lamentuju, placu ale vo svojom zivote neurobia ziadnu zmenu aby boli stastnejsie.

autor
22. máj 2025

@karolinakr Nie, to na neho nesedí.On je tvrdý pohodak, jeho, len tak nič nevyvedie z miery. To, som už pri ňom skôr ja hysterka, lebo má tá ignorácia a nezáujem vyvádza z miery.

kaja01
22. máj 2025

Presne, môjmu manželovi keď robili psychotesty v práci, tak vyšiel ako osoba, ktorá nepodlieha stresu. Ja, ja, ja a široko ďaleko nik.

autor
22. máj 2025
@kaja01

Presne, môjmu manželovi keď robili psychotesty v práci, tak vyšiel ako osoba, ktorá nepodlieha stresu. Ja, ja, ja a široko ďaleko nik.

@kaja01 Aj, môj robí psychotesty pravidelne kvôli zamestnaniu a všetko ok. To, sú skrátka, takí chladní neempaticki chlapi.

lubossi
4. jún 2025

a teda co tak si najst milenca? ;)

autor
4. jún 2025
@lubossi

a teda co tak si najst milenca? ;)

@lubossi S milencom sa ešte nikomu nepodarilo vzťah napraviť.

lubossi
4. jún 2025

Tak mam pre teba dobru spravu. Podarilo. 🙂

autor
4. jún 2025
@lubossi

Tak mam pre teba dobru spravu. Podarilo. 🙂

@lubossi Tak, u mňa by to nefungovalo.

lubossi
4. jún 2025

Vsak iste. Tiez som bol toho nazoru

karolinakr
4. jún 2025
@lubossi

Vsak iste. Tiez som bol toho nazoru

@lubossi vyskúšajte to spolu a možno sa autorkin muž spamätá 😀

pasomnica
4. jún 2025

Buď si nájdi milenca alebo sa s ním rozveď. Alebo oboje. On sa už nezmení, vidno, že ťa má úplne na háku.

lubossi
4. jún 2025
@karolinakr

@lubossi vyskúšajte to spolu a možno sa autorkin muž spamätá 😀

@karolinakr ok, dame potom vediet :D

karolinakr
4. jún 2025
@lubossi

@karolinakr ok, dame potom vediet :D

@lubossi 😅

autor
4. jún 2025

Nemyslím si, že neverou sa naprávajú problémy v manželstve, skôr vznikajú nové a nezvratné.

cafelatte
4. jún 2025

Kolko máte rokov? Mate aj deti?

autor
4. jún 2025
@cafelatte

Kolko máte rokov? Mate aj deti?

@cafelatte Máme 45 rokov a dve deti.

Strana
z3