icon

Je normálne, že manžel odmieta styk?

8. dec 2025

Dovod je vraj,ze som za posledny pol rok mala nejaký zapal a boji sa

Strana
z2
anonym_8de044
8. dec 2025

@anonym_autor o teba či seba?

autor
8. dec 2025
@anonym_8de044

@anonym_autor o teba či seba?

@anonym_8de044 o seba sa boji,ze odo mňa bude nieco mat. Aj ked som davno v poriadku.

janinah
8. dec 2025

Len aby ten zápal nemal on...

anonym_8de044
8. dec 2025
@janinah

@janinah Len aby to bol zápal....

anonym_95f35c
8. dec 2025

Pozri, bud sa boji ze bude mat problemy, alebo nechce. Bud ma inu, alebo Vam to doma skripe. Inak vsetko oki? Harmonicky vztah? Travite cas len sami dvaja? Spravate sa k sebe pekne? Ziadne hadky nervozita na dennom poriadku? Proste idylka rodinna a manzelska, len odmieta sex?

anonym_b6ffaa
8. dec 2025

@anonym_autor nemá OCD?

minenkaa
8. dec 2025

@anonym_autor toto sú také výhovorky

alianko9
8. dec 2025

Tak to podľa mňa nie je normálne!! Hľadala by som v tom isto nejakú inú ženu alebo si to robí sám ale to pochybujem, lebo každý muž potrebuje sex. Aj ja mávam zápaly, už to viac krát chytil aj muž ale jednoducho keď niečo cítim, tak mu to poviem, vtedy nemáme spolu pohlavný styk a keď sa dáme dokopy, tak hneď ideme na to

dzulli1980
8. dec 2025

Och, akí sú tí chlapi sprostí ... si myslia, že sme v košíku vysedené ... toto sú také detinské výhovorky ... nejakú zrejme má.

anonym_b21798
8. dec 2025

Kamoska mala stale opakujuce sa mykozy. Po case zistila, ze ju opakovane nakazil manzel, ktory mal pomer s inou. On priznaky nemal, kamoska si to zlizla.
Moj manzel mal tiez milenku a tiez sa mu do sexu so mnou ,,nechcelo,,. Stale nejake vyhovorky vymyslal. Topka vyhovoriek bola, ze ,,ty mas furt kramy, tak sa neda,, (mam pravidelny cyklus, uplne lahky a kratky priebeh).
Chlapi su hovada.

anonym_328e5c
8. dec 2025

Ano ked vymysla vyhovorky, ako je unaveny a neviem co, tak proste vytriasa semeno inde. So mnou tiez nechcel spat ex, ze hento a tamto a u neho to bolo aj tym, ze sa bal, ze nieco chytil od svojich "frajeriek" (chodil za prostitutkami v zahranici) a bal sa, aby ma nenakazil a nedosla som na to tak. Nakoniec som na to aj tak dosla a teraz moze bajkami krmit inu zenu, co mu na to skoci.

autor
9. dec 2025
@anonym_328e5c

Ano ked vymysla vyhovorky, ako je unaveny a neviem co, tak proste vytriasa semeno inde. So mnou tiez nechcel spat ex, ze hento a tamto a u neho to bolo aj tym, ze sa bal, ze nieco chytil od svojich "frajeriek" (chodil za prostitutkami v zahranici) a bal sa, aby ma nenakazil a nedosla som na to tak. Nakoniec som na to aj tak dosla a teraz moze bajkami krmit inu zenu, co mu na to skoci.

@anonym_328e5c aj podla mna to najskor tak bude, aj keby som to nanho niksy nepovedaala,alw toto je veeelmi divne.

autor
9. dec 2025
@anonym_b21798

Kamoska mala stale opakujuce sa mykozy. Po case zistila, ze ju opakovane nakazil manzel, ktory mal pomer s inou. On priznaky nemal, kamoska si to zlizla.
Moj manzel mal tiez milenku a tiez sa mu do sexu so mnou ,,nechcelo,,. Stale nejake vyhovorky vymyslal. Topka vyhovoriek bola, ze ,,ty mas furt kramy, tak sa neda,, (mam pravidelny cyklus, uplne lahky a kratky priebeh).
Chlapi su hovada.

@anonym_b21798 inak to s kramami aj mne hovorí,ze bud mam kramy alebo zapal..ale aj ked pred nim chodim naha,tak sa ma nechce ani dotknut,raz ho boli hlava,potom ma vela práce a vždy niečo

autor
9. dec 2025
@anonym_b21798

Chlapi su hovada.

@anonym_b21798 mykozu som mala tento rok mozno 4x, potom zapal maternice, a vzdy nejaku bakterialnu vaginozu dole, brala som niekolkokrat macmiror, dalacin v, mykomax, gynoflor, jenamazol, entizol.. poslala som ho, nech ide k urologovi,on ze nie,od neho to mat nemozem, je mu trapne,nikam nejde.

autor
9. dec 2025
@dzulli1980

Och, akí sú tí chlapi sprostí ... si myslia, že sme v košíku vysedené ... toto sú také detinské výhovorky ... nejakú zrejme má.

@dzulli1980 aj mne to viackrat napadlo, ale nemam mu to ako dokazat, on je taký dôsledný typ,ze na to nemam ani ako prísť

autor
9. dec 2025
@alianko9

Tak to podľa mňa nie je normálne!! Hľadala by som v tom isto nejakú inú ženu alebo si to robí sám ale to pochybujem, lebo každý muž potrebuje sex. Aj ja mávam zápaly, už to viac krát chytil aj muž ale jednoducho keď niečo cítim, tak mu to poviem, vtedy nemáme spolu pohlavný styk a keď sa dáme dokopy, tak hneď ideme na to

@alianko9 no vsak to ako to mate vy je ok, ale u nas vidis,ze nie

autor
9. dec 2025
@anonym_b6ffaa

@anonym_autor nemá OCD?

@anonym_b6ffaa nemá určite

autor
9. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor toto sú také výhovorky

@minenkaa tiez mi to tak pripada

autor
9. dec 2025
@anonym_95f35c

Pozri, bud sa boji ze bude mat problemy, alebo nechce. Bud ma inu, alebo Vam to doma skripe. Inak vsetko oki? Harmonicky vztah? Travite cas len sami dvaja? Spravate sa k sebe pekne? Ziadne hadky nervozita na dennom poriadku? Proste idylka rodinna a manzelska, len odmieta sex?

@anonym_95f35c spravame sa k sebe normalne,skor ako taki kamarati, nehadame sa,mozno obcas si neico vycitame,ak sme nespokojni,ale normalne, nikto po nikom nezjape,.ale uz si nie sme tak emocionalne blizki ako kedysi

autor
9. dec 2025
@anonym_8de044

@janinah Len aby to bol zápal....

@anonym_8de044 no zápal alebo nejaká milenka

autor
9. dec 2025
@janinah

@janinah aj nad tym som premyslala, k lekarovi ho nedostanem,ani keby som ho za usiska tahala

anonym_c3710e
9. dec 2025

@anonym_autor Navrhla si mu použitie kondómu? Ak by žena mala opakovane zápaly a ja viem, že s nikým iným som ako chlap nespal, tak by som sex bez kondómu jednoznačne odmietol. Nechceli by som sa od nej nakaziť.

yoginka231
9. dec 2025

Ak ta muz miluje a nema chorobu/zdravotne problemy tak bude s tebou pravidelne mat sex. Ja som mala byvaleho ktory vela pribral a mal nadvahu a vtedy sa mu ani nepostavil, bolo to pocas covidu cize viem ze nemal inu. Ked schudol a zacal cvicit tak opat mal chut.

Ale za mna muz musi mat so svojou partnerkou pravidelne sex, ak nema je to signal. Ak to nieje stary chlap tak jednoducho ma testosteron a zaroven ta lubi, chce byt s tebou v tebe, chce ta objimat, to prehlbuje vztah, citite jeden druheho, ste sucastou.

Ak stebou odmieta mat sex, tak sa s nim rozid. Nemusis vzdy vysetrovat co sa deje.

autor
9. dec 2025
@yoginka231

Ak ta muz miluje a nema chorobu/zdravotne problemy tak bude s tebou pravidelne mat sex. Ja som mala byvaleho ktory vela pribral a mal nadvahu a vtedy sa mu ani nepostavil, bolo to pocas covidu cize viem ze nemal inu. Ked schudol a zacal cvicit tak opat mal chut.

Ale za mna muz musi mat so svojou partnerkou pravidelne sex, ak nema je to signal. Ak to nieje stary chlap tak jednoducho ma testosteron a zaroven ta lubi, chce byt s tebou v tebe, chce ta objimat, to prehlbuje vztah, citite jeden druheho, ste sucastou.

Ak stebou odmieta mat sex, tak sa s nim rozid. Nemusis vzdy vysetrovat co sa deje.

@yoginka231 on nepribral.ani nic. Nie je stary chlap ma 35r. Rozist sa nie je jednoduché, to by sme sa muswli rozviest plus jedno dieťa mame...ano,je to cudne

autor
9. dec 2025
@anonym_c3710e

@anonym_autor Navrhla si mu použitie kondómu? Ak by žena mala opakovane zápaly a ja viem, že s nikým iným som ako chlap nespal, tak by som sex bez kondómu jednoznačne odmietol. Nechceli by som sa od nej nakaziť.

@anonym_c3710e jasnacka,ved posledne dva razy co bolo zhruba pred 1.5mesiacom.sme takto spali.

anonym_f424e4
9. dec 2025

Keby mi toto povedal manžel, tak by som sa vážne urazila! ak mám zápal, tak sa v prvom rade sama necítim dobre a nedráždila by som to ešte viac. A po druhé, nie som blbá, aby som ho nakazila. Takže takáto výhovorka z jeho strany je maximálne cez čiaru!

autor
9. dec 2025
@anonym_f424e4

Keby mi toto povedal manžel, tak by som sa vážne urazila! ak mám zápal, tak sa v prvom rade sama necítim dobre a nedráždila by som to ešte viac. A po druhé, nie som blbá, aby som ho nakazila. Takže takáto výhovorka z jeho strany je maximálne cez čiaru!

@anonym_f424e4 vsak práve.. nakazit by som ho nenakazila, nie som hlupa.. vobec neviem,co si o tom celom mysliet

anonym_c3710e
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_c3710e jasnacka,ved posledne dva razy co bolo zhruba pred 1.5mesiacom.sme takto spali.

@anonym_autor Tak mu to znova navrhni a použite kondóm a nemusí sa báť.

autor
9. dec 2025
@anonym_c3710e

@anonym_autor Tak mu to znova navrhni a použite kondóm a nemusí sa báť.

@anonym_c3710e skusim,ale mne to pripada, že on nechce

anonym_c3710e
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_c3710e skusim,ale mne to pripada, že on nechce

@anonym_autor a porozprávajte sa, aby mal istotu, že sa nemusí báť žiadnej nákazy.

Strana
z2