Je normálne, že moja 13-ročná sestra vyprovokovala môjho priateľa?
Mam priateľa 33 ročného. Prišla si k nam večer ľahnúť moja 13 ročná sestra zadkom otočená naňho a on povedal ze bože a rýchlo sa otočil na druhú stranu. Je to normálne ze ho sexuálne dokáže vyprovokovat moja 13 ročná sestra ?
Ako že si prišla k vám ľahnúť? Ste spolu v posteli a pridala sa k vám tvoja pubertálna sestra a ľahla si pri neho a nie pri teba?
(jeho Oh bože, mohlo aj znamenať "oh, bože, chcel som spať/mať sex atd... a nejaká puberťáčka sa sem votrela")
@anonym_autor V tomto celom kontexte nie je normalne mnoho veci...takze asi tak 🫣.
🤦 trollolo
Ako že si prišla k vám ľahnúť? Ste spolu v posteli a pridala sa k vám tvoja pubertálna sestra a ľahla si pri neho a nie pri teba?
(jeho Oh bože, mohlo aj znamenať "oh, bože, chcel som spať/mať sex atd... a nejaká puberťáčka sa sem votrela")
@unicornlady nie nemyslel to tak. Viem ze to myslel takto ako hovorím lebo jej pozrel na zadok a povedal bože a otočil sa
@anonym_autor podľa toho, či vyzerá na 13 alebo 26 🙂
@anonym_d5e7ba vyzera na 18
@zuzanita1609 jasne ty vies
@anonym_autor a si chlap, pretože toto nenapadne normálnu babu 😏
asi dostal chuť na sex . tak sa radšej otočil. Lebo by ste padli za obeť obe.
Veď ty sa zamysli, či je to normálne..🤦🤦 Samozrejme, že nie je.
Ja by som na to pohotovo aj reagovala. Ty si ostala ticho a pytas sa na koni? Nie nieje to v poriadku
Urob si s ním rýchlo 3 deti. Potom sa zmení👌
Ty mas sestru v opatere alebo z akeho blbeho dovodu van vleze tvoja sestra do postele??
Preco si jej to ty /rodič dovolili?
Ved dnes uz 13 rocne vedia ako to chodi.
A tvoj priatel je kompletny? Asi nie, treba vymenit ak bol vzruseny zo zadku tvojej 13 rocnej sestry.
Vy budete vsetci bud taki jednoduchsi, inak si nedikazem toto ligycky vysvetlit. Pokojne ma vyved z omylu.
@anonym_autor vobec si neviem predstavit dovod preco by 13 rocna mala spat v jednej posteli so sestrou a jej frajerm. Chore!
@anonym_autor vobec si neviem predstavit dovod preco by 13 rocna mala spat v jednej posteli so sestrou a jej frajerm. Chore!
@luteam keď bývaš v osade nemáš miesto aby mal svoju posteľ každý
Preboha, ak nie si troll, že nie si žiarlivá na sestru namiesto toho kopnúť devianta do riti? A zastať sa dieťata?Je jedno, že vyzerá na 18.
@unicornlady nie nemyslel to tak. Viem ze to myslel takto ako hovorím lebo jej pozrel na zadok a povedal bože a otočil sa
@anonym_autor a neprdla si slečna rovno na frajera?

@anonym_autor A ty mas kolko rokov? Dufam, ze nie 16.
To akože prečo vám 13-ročná puberťáčka lezie do postele? Je normálna?
Za chvilu tu bude tema, neviem ci mam priatela prenechat sestre, alebo zabojovat o neho 🤦🏽♀️.
1. Sestru si mala poslat do jej postele, co sa tam ma co natrepat medzi vas.
2. Mala si vrazit tvojmu chlapovi, nech sa preberie, lebo to je len 13rocne dieta aj ked vyzera na 18.
Tak ked 13r.vyzera na 18, tam nebude nieco v poriadku. A este sa mu ako rajda natoci s vystrcenym zadkom🙄 Trosku prevychovy by niektorym slecnam nezaskodilo.
🙄 určite to nieje normálne, prečo si mu niečo nepovedala? Kam tento svet speje 😒
vidím to nejako tak, že ty spávaš s frajerom (33-ročným a zjavne bez bytu!!!) vo svojej detskej izbe, pubertálna sestra sa k vám pritrie do postele akoby nič a ty neriešiš, ako je vôbec možné, že si toto dovolila, na celej príhode ťa zaujalo len to, že ten tvoj trtko povedal "ach, bože"???!!! Vy ste všetci tak, poviem to slušne, divní, že vám nie je čo poradiť, pretože ani jeden z vás to nepochopí
Zas Viktória Krajňáková ?
Je to úplne normálne.
Každé druhé p**no začína presne takto.
🤪
Ale už by túto hnusnú tému mohli zrušiť. Ja osobne,keby som bola na mieste autorky, objednám sa/ju k psychiatrovi a tomu 33r. dám po papuľi tak,že bude hľadať sám východ a bez "o bože" 🤬.
v ktorej osade?sice tam by sa neotocil
@anonym_autor to zas pise nejaky progresivny troll
@anonym_d5e7ba vyzera na 18
@anonym_autor tak potom áno je to normálne a páči sa mu jej zadok, dokonca ho vzrušuje a preto sa otočil aby myslel rýchlo na niečo iné a nemal potrebu jej ho začať chytať a lízať.

@anonym_autor podľa toho, či vyzerá na 13 alebo 26 🙂