icon

Je normálne, že si nevšimnem ejakulát partnera?

13. aug 2025

Ženy, intímnejšia otázka, ale tých je tu kopa... Tie čo ste sexuálne aktívnejšie a máte HAK alebo snažilky, keď máte sex každé 2-3 dni, stále máva partner dosť ejakulátu na to aby ste ho aj zbadali vnútri? Lebo ja mám dojem že po ms keď je pauza aj týždeň lebo mi je na houby už pár dní pred, tak toho je až až a potom keď sa snažíme a sex je každý deň, prípadne max každý tretí, tak už vôbec si nevšimnem. Nemôže to značiť nejaký problém keď je ho menej alebo je to normálne že si nevšimnem?

autor
13. aug 2025

Upresnim, viem že keď je sex častejšie je ho menej. Ale že až tak menej že raz je ho príliš veľa a potom ani neviem že ejakuloval?

anonym_316b12
13. aug 2025

vždy som si všimla . žiadne suchšie stavy nikdy neboli

anonym_41c1db
14. aug 2025

Tak ja som si to vždy všimla. Minimálne tak že keď som išla na wc tak to vyteká. Ale teda podľa mna množstvo ejakulátu neznaci až taký problém, niekto môže mať 2ml a niekto 6ml. My keď sme sa ale snažili o bábätko a mali sme sex aj každý deň tak áno dajme tomu ten prvý deň (čo bol možno po 3-4 dňoch) toho bolo viac. A potom tie ďalšie dni menej ale teda vždy som si to všimla.

jaskolka
14. aug 2025

Nikdy som si nič také nevšimla a bola som tehotná 4x,takže to "asi stačilo". Množstvo ejakulatu je irelevantné, keďže stačí jediná spermia na oplodnenie

chrobak7
14. aug 2025

@anonym_autor A ty si myslíš, že keď máte týždeň pauzu, tak ti partner poskytne svoju týždennú zásobu? 😂😂😂

evickuska
14. aug 2025

@anonym_autor troska nechapem, logicky ak par dni zadrziava je toho viac a ked je castejsie, nestiha sa dotvarat, nam pred IVF prave odporucali snazit sa denne a podobne, ze je zbytocne...

sowhat
14. aug 2025

aj pri slabsom vzruseni sa moze uvolnit menej ejakulatu ako sa vytvori, comu sa netreba cudovat pri kazdodennom "mydleni". po 2-3 dnoch by to uz malo byt blizko 5ml, co je teda mala sanca prehliadnut

zanka777
14. aug 2025

@anonym_autor hlavne keď to takto veľmi siliš a riešiš a píšeš potom sa veľmi snažíme..... Kontrolujes pomaly na mililitre ejakulat tak neverím že toto tvojho partnera ešte vôbec dokáže nabudiť a vzrušiť...... Možno preto je to takto..... Možno sa cíti len ako darca spermií keď to tak siliš.

anonym_ecc2d4
14. aug 2025

Mozno mas vtedy otvoreny krcok a skonci to vsetko dnu? Neviem

lubossi
14. aug 2025

Su chlapi co majú dve kvapky. To sa stratí.

knmmch
14. aug 2025

@anonym_autor alebo predstiera orgazmus:-/

autor
15. aug 2025
@chrobak7

@anonym_autor A ty si myslíš, že keď máte týždeň pauzu, tak ti partner poskytne svoju týždennú zásobu? 😂😂😂

@chrobak7 😂😂😂 to som nepomyslela do detailu. Naivka 😆

chrobak7
15. aug 2025
@anonym_autor

@chrobak7 😂😂😂 to som nepomyslela do detailu. Naivka 😆

@anonym_autor Ale nie že sa ho to opýtaš!

anonym_42c8db
15. aug 2025

Ja len nechápem, či sa.dospela žena ozaj snaží mat sex každý 2-3 den aj pri vedomí, že plodné dní ma len ca 6 dní do mesiaca?
No tak asi žiaden nemal, ked si ho nevidela, necítila.

anonym_829ea6
16. aug 2025

@anonym_autor mnozstvo zalezi aj od vzrusenia, stravy, casu od poslednej ejakulacie.

marcel19
18. aug 2025

@anonym_autor Niekto z nás strieka viac a ďalší menej. Taktiež to závisí aj od toho, koľko krát striekame. Na plodnosť chlapa to však nemá žiadny vplyv. Je to u každého individuálne.