icon

Hanbím sa hovoriť o sexe s partnerom. Je to normálne?

8. sep 2026

Ahojte. Asi mi sibe ale mam noveho partnera par mesiacov a hanbim sa pred nim hovorit o sexe. Ani on predomnou o tom nehovori. A ked zacnem tu temu tak sa obidvaja uskrname jak pubertiaci pritom mame po 30tke :D ja som dokonca mala viac sexualnych partnerov. Este sme spolu nespali. Je to normalne ?

anonym_5b021c
8. sep 2026

@anonym_autor nie je to normalne, inak by si sa nepýtala 😆 troll

anonym_7608dc
8. sep 2026

Citis k nemu nejaku chemiu, pritazlivost? Ak nie to moze byt dovod tvojho hanbenia/bloku. Ja tiez si neviem predstavit sa rozpravat s niekym ku komu nic necitim aj ked si dobre rozumieme. Ale tak aj ked ani on po par mesiacoch nezacal temu bud je asexual alebo tiez neciti to co by sa ziadalo.

autor
8. sep 2026
@anonym_7608dc

Citis k nemu nejaku chemiu, pritazlivost? Ak nie to moze byt dovod tvojho hanbenia/bloku. Ja tiez si neviem predstavit sa rozpravat s niekym ku komu nic necitim aj ked si dobre rozumieme. Ale tak aj ked ani on po par mesiacoch nezacal temu bud je asexual alebo tiez neciti to co by sa ziadalo.

@anonym_7608dc praveze pritahuje ma velmi. Len co sa tyka citov tak som trochu bloknuta potrebujem viac casu.

anonym_f127f1
8. sep 2026

@anonym_autor fuha... po par mesiacoch by sme sa asi na seba vrhali a nie ze rozpravali... hlavne teda "po 30" (nie ze mate 15)

autor
8. sep 2026
@anonym_7608dc

@anonym_7608dc tak ja citim ze pritahujem aj ja jeho, ked sa tulime a som pri nom blizko bije mu rychlo srdce a proste citim ze uz aj by chcel ale proste nezacne.

hederamonstera
8. sep 2026

Tak zacni ty

anonym_6905a1
Autor odpoveď zmazal
koniarova
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_7608dc tak ja citim ze pritahujem aj ja jeho, ked sa tulime a som pri nom blizko bije mu rychlo srdce a proste citim ze uz aj by chcel ale proste nezacne.

@anonym_autor tak počkaj ešte rok, dva. Veď máš len 30.

anonym_3cba48
8. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor keby v nasom vztahu nezacnem ja, tak som stale panna🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🩵

domkakvet
8. sep 2026

@anonym_autor ak potrebujes viac casu, tak daj tomu viac casu.

januska12323
8. sep 2026

Ste spolu pár mesiacov, máte po 30 a ešte stále nič? Nie ste len kamaráti?

sisska96
8. sep 2026
@januska12323

Ste spolu pár mesiacov, máte po 30 a ešte stále nič? Nie ste len kamaráti?

@januska12323 Ach bože, však môže byť neskúsený a hanbí sa

kiki68
Včera o 08:55

@anonym_autor tak mu zacni o tom pisat. Tak to riesim ja. Potom tie listy vzdy palime. Nech to raz nenajdu deti ako dedicstvo 😂 Lebo tam su veci, ze by sa asi docitali aj co nechcu