Je orálny sex bežná praktika vo vzťahoch?
Robíte vaším partnerom orálny sex alebo to nie je u vás bežná praktika?
Ja neznesiem nič hlbšie v ústach, niekedy ma napína aj zo zubnej kefky keď si čistím zadné zuby, takže pre mňa je toto tabu. Môj exmanžel ma do toho neustále presviedčal a tvrdil že som skoro jediná žena ktorá to nerobí a všetky ženy jeho kamarátov to robia a aj prehĺtajú 🫢.
Ja ako muž nepotrebujem aby mi partnerka robila orál, ak chce tak môže ale opačne som vždy rád robil orál ex partnerke
@anonym_d5616f to ma extremne fascinuje na muzoch🤣 vsetci byvali aj terajsi boli a su z toho hotovi, ja by som sa pogrcala, keby som to mala robit zene. Predsa len penis mi pride proste hygienickejsi, ked sa bavime rovno po sprche.
No bošee,cmúľa sa,ešte možno cmuká (áno,bežne sa použije sloveso v neurčitku,cmúľať, 😁nesaje sa pri ženách, ktoré praktizujú...,ešte ani raz som od chlapa nepočula "vysaj mi ho! ble ble blee" 😂😂🤭.
@anonym_autor
@anonym_autor mnohé hltacky semien pravdepodobne pre výkon tejto praktiky sa nestihli dopracovať ku relevantnej odbornej literatúre, ktorá tvrdí že výkonom tejto praktiky si privodzujú rakovinu hrtana, krku a pod. HPV vírusom je nakazených 90 percent. obyvateľstva. Herec Michael Douglas, by asi vedel svoje. Vyjadril sa, že práve výkonom oralu si privodil tento typ rakoviny. Je vedecky dokázané,,že HPv vírus spôsobuje rakovinu maternice, vulvy, .... V ústach zase hrtana, krku. Ale tak, keď to niekomu chuti, niet pomoci. 🥹
No neda mi..akkoze si myslite,ze ked si chlap umyje zalud,tak si tym zaroven vydezinfijuje mocovu ruru? To nemozete mysliet vazne. Vsak vsetky tie vyluckyz mocovej rury idu pri orale s vytokom do tvojich ust. A porovnavat to so spinavymi rukami a bozkavanim na usta? Ruky si umyjem,aj si ich vydezinfikujem,usta si tiez umyjem,aj ustnou vodou zdezinfikujem a nie je to primarne vylucovaci organ. Tiez si mozete olizovat zadky,ale to,ze je to primarne vylucovaci organ a vzdy z neho pojde von odpad nijako nezmenite,ani ked si budete hodinu mydlit prdel.
@anonym_autor
@anonym_autor mnohé hltacky semien pravdepodobne pre výkon tejto praktiky sa nestihli dopracovať ku relevantnej odbornej literatúre, ktorá tvrdí že výkonom tejto praktiky si privodzujú rakovinu hrtana, krku a pod. HPV vírusom je nakazených 90 percent. obyvateľstva. Herec Michael Douglas, by asi vedel svoje. Vyjadril sa, že práve výkonom oralu si privodil tento typ rakoviny. Je vedecky dokázané,,že HPv vírus spôsobuje rakovinu maternice, vulvy, .... V ústach zase hrtana, krku. Ale tak, keď to niekomu chuti, niet pomoci. 🥹
@anonym_4e3d69 pre kristove rany žena,ak si... nikotín a plus ďalšie veci v cige spôsobujú rakovinu,ten tvoj dvojnohý"doutnik" dymí? Že nie, či? 🤭😂😂😂😂...mňa vyvráti,isto dnes 😂
No neda mi..akkoze si myslite,ze ked si chlap umyje zalud,tak si tym zaroven vydezinfijuje mocovu ruru? To nemozete mysliet vazne. Vsak vsetky tie vyluckyz mocovej rury idu pri orale s vytokom do tvojich ust. A porovnavat to so spinavymi rukami a bozkavanim na usta? Ruky si umyjem,aj si ich vydezinfikujem,usta si tiez umyjem,aj ustnou vodou zdezinfikujem a nie je to primarne vylucovaci organ. Tiez si mozete olizovat zadky,ale to,ze je to primarne vylucovaci organ a vzdy z neho pojde von odpad nijako nezmenite,ani ked si budete hodinu mydlit prdel.
@anonym_f96592 ok a pri pohlavnom styku je to v pohode? Keď idú do teba všetky tie nechutné výlučky?
@anonym_f96592 to práve nechcú pochopiť paničky, čo ponúkajú túto praktiku, však nech ponúkajú, nám je úprimne jedno, ale nech netrvdia, že je to hygienické. Nie nie je. Oblizovať, cmuľať, hltať orgán na močenie nie je a nikdy nebude hygienické. Sú to prasce, ale vo svojich očiach sú krásne čistotné dámy. Čo už. 🤢
@anonym_4e3d69
@anonym_f96592
No tak nam zhnusene damy napiste, ako je to pripustne robit a ako to robite so svojimi drahymi muzmi, ak nejakych mate. Ci grciate aj z vajec a penisu ako takych? Aj tie vase vaginy su take nechutne? Ci celkovo tie fuj fuj organy treba ignorovat a tvarit sa, ze neexistuju?
@anonym_f96592 ok a pri pohlavnom styku je to v pohode? Keď idú do teba všetky tie nechutné výlučky?
@goodidea ale idú do pošvy a potom von. A tu ti idú do tráviacej sústavy. V zadku máš toľko baktérií, že až, keby si ich mal v žalúdku, tak v lepšom prípade grcas, hnackujes a v horšom prípade ležíš na infekčnom s infuzkami a kyblom pri ruke. Bože ľudia, to nie je možné, že neviete rozdiel medzi funkciou žalúdka a trávenia a funkciou vylučovacej sustavy a pohlavných orgánov.
@anonym_f96592 to práve nechcú pochopiť paničky, čo ponúkajú túto praktiku, však nech ponúkajú, nám je úprimne jedno, ale nech netrvdia, že je to hygienické. Nie nie je. Oblizovať, cmuľať, hltať orgán na močenie nie je a nikdy nebude hygienické. Sú to prasce, ale vo svojich očiach sú krásne čistotné dámy. Čo už. 🤢
@anonym_4e3d69 no,tak a potom táto panička napíše na koňa a pýta sa,že či je to normálne 🤭😁. No jee,samozrejme že je normálne poolizovať svojho chlapa, taktiež poolizovať mňa. Ale nenormálne je aj fujkať,keď to niekto za normálne považuje 😏😜.
@goodidea ale idú do pošvy a potom von. A tu ti idú do tráviacej sústavy. V zadku máš toľko baktérií, že až, keby si ich mal v žalúdku, tak v lepšom prípade grcas, hnackujes a v horšom prípade ležíš na infekčnom s infuzkami a kyblom pri ruke. Bože ľudia, to nie je možné, že neviete rozdiel medzi funkciou žalúdka a trávenia a funkciou vylučovacej sustavy a pohlavných orgánov.
@anonym_4e3d69 aha cize v pošve sú tie fekalne baktérie v pohode? No ok teda, pekný deň ti želám
@anonym_4e3d69 aha cize v pošve sú tie fekalne baktérie v pohode? No ok teda, pekný deň ti želám
@goodidea namiesto formovania svalov si precvič mozog, šampión. A douč za základy anatómie zo 7 triedy ZŠ.
@goodidea ...a šťastný nový rok po celý rok 😁😊
@anonym_d5616f to ma extremne fascinuje na muzoch🤣 vsetci byvali aj terajsi boli a su z toho hotovi, ja by som sa pogrcala, keby som to mala robit zene. Predsa len penis mi pride proste hygienickejsi, ked sa bavime rovno po sprche.
@majlo1234 no ani mne by nebolo príjemné robiť mužovi oral 😂 ja ti neviem, mne sa to páči, ženu by som robil ústami koľko by len chcela 🙂
@anonym_4e3d69 čo si ty za človeka vlastne...ale želám ti pekný deň a šťastný nový rok
@goodidea a ty? Čo si za človeka? Ale želám ti šťastný Nový rok.😀
Ozaj žienky, ktoré nepraktizujú orál...viete koľko v dutine ústnej je baktérií už pri obyčajnom bozku? 🤭 (Mne je úprimne ľúto niekedy tých,čo sa riešia online ich veci a bez nich). A niekedy sa ani nečudujem,prečo je toľko podvádzaní,keď sa dezinfikuje Savom skoro aj ten úd 🤭.
@majlo1234 no ani mne by nebolo príjemné robiť mužovi oral 😂 ja ti neviem, mne sa to páči, ženu by som robil ústami koľko by len chcela 🙂
@anonym_d5616f akoze chapem, ale aj tu vidis kopec zien, ktorym vadi robit oral muzovi. Nevidm, cim to je, ze vacsinu nuzov je predstava oralu vzrusujuca, a nevadi im. A zenam to pride nehygienicke, co urcite do znacnej miery je🤣ako aj cely sex, sak co si budeme klamat
@anonym_d5616f akoze chapem, ale aj tu vidis kopec zien, ktorym vadi robit oral muzovi. Nevidm, cim to je, ze vacsinu nuzov je predstava oralu vzrusujuca, a nevadi im. A zenam to pride nehygienicke, co urcite do znacnej miery je🤣ako aj cely sex, sak co si budeme klamat
@majlo1234 nechapem ako zas ty môžes povedat, že pri ženskej sa dogrciaš, nikto ti nekaže jazyk dávat do vagíny
@majlo1234 nechapem ako zas ty môžes povedat, že pri ženskej sa dogrciaš, nikto ti nekaže jazyk dávat do vagíny
@karolinakr ved nedavam, hovorim ze nevidim na tom nic vzrusujuce a pride mi to nechutne
@majlo1234 neviem ti povedať čím to je :D ale inak s tebou súhlasím, každý je nejako nastavený, možno aj tým, že ženské telo je krásne tak pre muža to je príjemné urobiť pekné pocity žene
@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.
@anonym_4e3d69 juj to vyjadrovanie
Ozaj ženy. Je tu zase nejaká, ktorá máva často po orálnom sexe mužovi normálne že cca na druhý deň bolesť hrdla?
@anonym_autor
... tvoj ex bol pekný "zakomplexovaný sebec", viac sa o tom baviť netreba
... medzi dvoma je dovolené a akceptované "všetko" s čím súhlasia a čo obom vzájomne vyhovuje ☝️☝️☝️😎
...je uplne irelevantné čo iným vyhovuje, dôležité, čo vyhovuje Vám 😉😎
... preto názor "sex až po svadbe" je 🤦, zistiť po x rokoch/po svadbe, že si ľudia po sexualnej stranke nevyhovujú je ako zatľcť posledný klinec do rakvy vzťahu
... ľudia sú zvláštni, nerozumiem... sú vo vzťahoch, ale akoby sa medzi sebou vzájomne otvorene nerozprávali 🤷😕
... záverom, nie je tragédia sa rozísť, ak si ľudia nerozumejú, nie su kompatibilní, nie su na rovnakej vlne, ale keď mlčia, trpia a ustupujú cez svoje vnútorné hranice, pretože o tom vzťah nie je 😉
Hlasim da do skupiny pseudo dam, ktore su vlastne prasata 🙂 ano u nas tieto hnusne otrasne fuj povraciam sa cinnosti pravidelne navzajom praktizujeme a velmi si to uzivame 🥂
Kazdopadne nie je to povinne a ziadny chlap ani zena by si to nemal od partnera/ky vynucovat a to ziadnym sposobom.
Ako to tak citam, asi idem za manzelom. Dostala som nanho chuť!
🍿🍿🍿
Vzrusuje ma to..takze to robím rada, ale nie do konca…max sa mi moze urobit na tvar/okolie ust..minimum prehltnem,ale nie plnu davku..
@anonym_4e3d69 mne je to úplne fuk, aká som v tvojich očiach, robím to veľmi rada a tiež mám rada, keď to robí muž mne, Paradoxne sme za dce desaťročia boli chorí asi 5x a to obaja dohromady.

dostávať ho a prijimať je dobré, robiť ho už je horšie, to už je ina kapitola