icon

Je písanie cudzím ženám neverou?

tinka0604
11. jún 2024

Ahojte je vypisovanie cudzím ženám nevera ? Môj priateľ s ktorým som 6 rokov mi tvrdí že je to v poriadku keď píše druhým ženám 🤔

Strana
z2
harrisson
11. jún 2024

Ak si nepíšu o sexe tak to nevera nie je

egonsk
11. jún 2024

@tinka0604 mozno ti tvoj priatel povie, ze je to bezne spavat s kamoskami, ked ho raz nacapas neohlasenym/skorsim prichodom domov 😉

yelena159
11. jún 2024

Čo za hajzlíkov to priťahujete? 😄

minenkak
11. jún 2024

@tinka0604 ak ti to vadí tak áno ,ak nie tak nie.Ako si sa to dozvedela

feb13
11. jún 2024

V poriadku to urcite nie je.
A ma na to nejaky zmysluplny dovod, preco to robi? Ma s tym konkretny ciel? Lebo ludia by vseobecne nemali robit nezmyselne veci. 🤦

candii
11. jún 2024

Nevera ako taká to zatiaľ nie je. Je to skôr skúšanie že ktorá sa chytí a potom by to už nevera bola. Myslím, že v normálnom zdravom vzťahu takéto správanie nemá miesto. Evidentne hľadá niečo inde

marca12
11. jún 2024

@tinka0604 Snad si naivne nemyslis,ze to ostava len pri pisani. Mam takeho znameho. Vypisuje zenam a ktora sa chyti s tou sa vyspi,namotava ich. Jeho priatelka je tak slepa az nechapem a mozno je taka ako ty,ze si naivne mysli,ze si len pise. Lebo teda on sa vie vykecat zo vsetkeho.

marca12
11. jún 2024

@tinka0604 Ale prosim ta. To sa vyhraza kazdy druhy,ale nic take sa nestane. Keby si naozaj mala hrdost,nic ta nezastavi. Takyto chlap si nezasluzi mat zenu. Predpokladam,ze doma si dokonala gazdina a on dobre vie,ze by o tento full servis prisiel. Doma ma vsetko a ako bonus moze prasit kazdu na ktoru si ukaze.

veronika271215
11. jún 2024

@tinka0604 ak ta to uraza, a on nerespektuje to, ze ti to vadi, posli ho do prdele. Maj sebauctu a nastav si hranice ;) drzim palce

basulaak
11. jún 2024

Vyslovuj pomaly a zretelne: bu-du-ci by-va-ly

bloger
12. jún 2024

Ty si tiež začni písať. Však podľa jeho logiky je to v poriadku. Určite nebude mať nič proti tomu.

danica2711
12. jún 2024

ak by sa mi chlap vyhrážal, že mi vezme deti, už by ma vôbec nezaujímalo, či jeho vypisovanie kravín komukoľvek je nevera, či nie. Už by ma o ňom nezaujímalo nič, len alimenty

margotka17
12. jún 2024

@tinka0604 zrejme má veľa voľného času a nudí sa. Daj mu deti na ihrisko, uvariť obed, ísť po nákup...

greywolf
12. jún 2024

@tinka0604 uprimne ty to nerobis? Odpovedz si sama. A ci to je v poriadku zalezi na teme. Ak sa ich v FB skupine pyta na recept a typ na dovolenku je to v poriadku, ak im pise ako im to pristane, ci im doma vsetko klape atd to uz v poriadku pre mnohych ludi nemusi byt.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
bbshop
12. jún 2024

Mne by viac vadilo to, že má 15 ročný rozum v hlave jak to že im vypisuje.. napísať zene "Ahoj😘😘" považujú za trapne už aj pubertiaci. By som mu povedala, že keď ma chce podvádzať nech sa to aspoň naučí robit

amber5
12. jún 2024

@tinka0604 ako stare mate deti? a nasla si aj nieco konkretne co im pise len ako sa maju alebo nejake sexualne spravy

dadis
12. jún 2024
mantilka
13. jún 2024

Fyzická nevera to nie je. Neviem čo by povedal, keby ty si si písala s chlapmi. Ale je to neúcta k žene. A hlavne mu nezáleží na tebe ako to ty vnímaš. Čo je zarážajúce, že máte spolu deti a takto sa správa. Ale toto je to čo nechceš počuť, chlap ktorý si nevezme ženu a má s nou deti si ju neváži. Nemá pocit, že je pre neho niečo viac. Tvojmu priateľovi už dávno nezáležalo na tvojich pocitoch, len to zaobalil to reciciek ...manželstvo je papier. Už dávno ti mala blikať červená kontrolka a neponižovať sa.

pralinka25
13. jún 2024

@dadis presne som to isla napisat ze to je ten typek co vypisuje jednej zenskej tu a potom posiela videa vtaka.

Zasnem ako su niektori ludia pridr.ani

dadis
13. jún 2024

@pralinka25 Ved ona sa este v tejto diskusii nad mojim komentom pyta, ci maju deti, co im pise 🙈. Ved co asi by im pisal? Ze sa zamiloval na prvy pohlad, ked zbadal profilovu fotku, hned opusta rodinu a deti a ide za svojim osudom 😅..niektore zeny su ako kybel gitu..

pralinka25
13. jún 2024

@dadis no a ta v predoslej teme zas radostne odoveda cudzim chlapom na ahoj 🙈
Myslim ze obe temy u fejk. Teda aspon v to dufam

dadis
13. jún 2024

@pralinka25 to je ta ista zena 😅

mia781312
13. jún 2024

Ďalší nepohodlný kus chlapa

dadis
13. jún 2024

@pralinka25 Ta amber nie je fejkova, omylom odpovedala aj zo svojho real uctu. Vyzera, ze potrebuje surne vytocit svojho muza 😅🤣

pralinka25
13. jún 2024

@dadis to som nevidela asi to zmazala. Preto odpisuje cudzim?

anusska1989
24. jún 2024

@tinka0604 je to virtuálna nevera a tam stačí už iba kúsok k reálnej nevere. Takže za mňa je to nevera.

Strana
z2