Je písanie cudzím ženám neverou?
Ahojte je vypisovanie cudzím ženám nevera ? Môj priateľ s ktorým som 6 rokov mi tvrdí že je to v poriadku keď píše druhým ženám 🤔
@tinka0604 podľa toho čo im píše
To fakt dokola taketo otazky? Ved to tu je kazdy druhy den.😐 To co mate za blbcov?
A čom si píše?
Len dať príležitosť k takému niečomu je najkratšia cesta k nevere . Putanie sa k cudziemu človeku je už len krok do postele . Nie je to v poriadku .
Áno je, pravdaže. Skôr mi príde absurdné, že sa tu na to dookola niektoré pýtajú.
Aj ty tu teraz vypisuješ cudzím ženám.🙃
Takže ak to vadí iba tebe,len ty môžeš zmeniť,ako sa k tomu postavíš.A čo bude ďalej.
Väčšinou mu tie ženy ani neodpisuju len napíše "ahoj 😘😘" a nič viac no niektoré opisujú a to mi vadí neskutočne.. uráža ma to ako keby som mu ja nestačila
@tinka0604 hej to takto radi chlapi sa vyhrážajú a keby mu ich necháš na dva tri dni tak nebude vedieť čo s nimi lebo kedy by mal potom čas na vypisovanie všakže 🤪😅
Takýchto chlapov treba doma viac zamestnať, keď má čas na kraviny má čas aj na iné domáce práce.
@tinka0604 Hej,tak on sa vyhráža?🤣🤣🤣Chcem vidieť sudcu, ktorý vezme matke dieti, lebo muž sa vyhrážal. Muž, ktorý je tak vadný a úbohý, že vypisuje iným ženám vo vzťahu, kde sú deti a snaží sa svoju partnerku presvedčiť manipulativne, že je to normálne. Už od neho chyba len veta, že to robia všetci chlapi.
@tinka0604 nie je to v poriadku. ja som takeho poslala k vode. je jasne ze chlapovi nezakazes kukat aj na ine zeny, ale vypisovanie je o inom, asi mu daco doma chyba. alebo mozno chce daku zmenu, alebo chce len spestrenie alebo 6 rokov je dost a mozno kuka po inom...alebo je nedozrety tupelo a este sa ti vyhraza? ober kkt.
no takeho posli kade lahsie. deti su vacsinou pridelene matke.
Skus si ty pisat s chlapmi a uvidis aky bude stastny.

@tinka0604 Tvoj priateľ ma pobavil🤣🤣🤣Ďalší vadný kus.