icon

Je podľa vás v pohode začať chodiť s bývalým vašej kamarátky?

mesiacikluna
22. apr 2023

Pekný večer, napadla mi otázka 🙂 čisto voľná diskusia:
Je podľa vás ,,v pohode" začať chodiť s bývalým vašej kamarátky alebo, že by vaša kamarátka chodila s vaším bývalý?

Strana
z2
guiseppinka
22. apr 2023

@viestta aj my sme tu mali jednu taku susedu... Jej decka boli u nas dost casto (niekedy az neunosne) a u nej registrujem od minuleho roka tretieho chlala. Najlepsie bolo, ked som sa pytala jej dcery na floriana a ona, ze aky florian? Ten uz s nami nebyva, teraz je u nas michael... A potom zrazu uz aj michael bol nahradeny dalsim a uz sa odstahovala (chvalabohu)...

lukas212
Odpoveď bola odstránená
mesiacikluna
autor
22. apr 2023

@lukas212 preto som aj písala, že mi je to divné ale tak nevyberáme kto sa nám zapáči

maxalla
22. apr 2023

Vysoko individualne.

mary888999
22. apr 2023

@mesiacikluna je to veľmi individuálne. Zažila som scenar že kamaratka prebrala kamaratke viac menej na konci ich vztahu priateľa. Sú už davno manželia aj deti maju aj ta prva kamaratka ma vlastnu rodinu. Ale dosť to naštrbilo vztahy a doteraz to je občas na pretrase. Zas mne sa stalo ,že kamaratka mi dohodila kamarata s ktorym som si moc nesadla a o par mesiacov spolu ti dvaja chodili 😁, mnou to ani nehlo ,skor mi to bolo trapne pri nich.každopadne sa aj tak rozišli. Myslim si že v tomto pripade by bolo fajn ak by čas ich rozchodu bol dlhši a kamaratke by som to oznamila skor, ako jej to niekto cudzi vytára.

brendaa
22. apr 2023

@mesiacikluna ahoj urcite nie... vadilo by mi to... predtým bol, chodil a spal s mojou kamarátkou... 😉

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mesiacikluna
autor
22. apr 2023

konkrétne teraz som nemala namysli, že by jedna druhej prebrala frajera ale dakujem za názory, ozaj ma to len dosť zaujímalo

gabym
23. apr 2023

@mesiacikluna môže to byť presne muž pre teba, ako sa povie ten pravý. Akože je to blbé začať si niečo s bývalým svojej kamarátky ale že to nevyšlo im, neznamená že to nevide vám

akbara77
23. apr 2023

@mesiacikluna môžeš si vybrať samozrejme.mame aj rozum nielen city

mesiacikluna
autor
23. apr 2023

@akbara77 nevyberies, keď cítiš tak cítiš, môžeš sa tak max rozhodnut ze nebudeš s nim

marseillefan
23. apr 2023

Ja som toho názoru, že keď príde životná príležitosť, tak ju treba uchmatnúť a nepozerať sa na okolie. Bol som v podobnej situácii... moja spolužiačka sa zaľúbila do môjho kamaráta a keďže mi na nej záležalo a videl som ako sa kvôli nemu trápi, tak som ho ešte huckal a rozprával mu aká je ona úžasná a že keby som mal ja príležitosť ako on, tak ju beriem všetkými desiatimi. A veru to aj fungovalo, začali sa stretávať a všetko nasvedčovalo tomu, že sa dajú dokopy. Randili spolu, len sa chlapec akosi nemal k činu a spolužiačke to samozrejme začalo vadiť. Zároveň sme sa so spolužiačkou viac stretávali a rozprávali a celé to skončilo tak, že som zrazu videl, že sa zaľubuje ona do mňa. Viete čo som urobil? Vykašľal som sa na kamaráta a teraz žijem s láskou svojho života už 20 rokov a máme dve úžasné zdravé deti. Najlepšie rozhodnutie aké som kedy urobil.

stormie
23. apr 2023

Poznam taky pribeh, ta druha sa s exom kamosky dala dokpy po par rokoch od rozchodu. Doteraz su spolu, uz to bude dobrych 15 rokov, maju uz dieta ale brat sa nechcu. Tie dve baby sa normalne stretavaju, aj s rodinami sa navstevuju …

zuzinka888
23. apr 2023

Je to blbost. Prides o kamosku aj o frajera. Ved koli niecomu im to nevyslo. Ak ste kamosky mala vy si vediet preco.

mesiacikluna
autor
23. apr 2023

@marseillefan podľa všetkého spolu nechodili, čiže nikto nechodil s bývalým kamaráta ale dakujem za názor 🙂

marseillefan
23. apr 2023

@mesiacikluna no on si myslel opak... pointa je, že mojim životným krédom je, že moje vlastné šťastie ide pred šťastím iných ľudí. A nech to znie akokoľvek sebecky, tak sa mi to x-krát osvedčilo ako správne rozhodnutie.

kommune
Odpoveď bola odstránená
akbara77
24. apr 2023

@mesiacikluna ale vyberieš.... nie sme.predsa zvieratká, máme rozum a slobodnú vôľu, hoci pri niektorých jedincov chyba oboje.

mesiacikluna
autor
24. apr 2023

@akbara77 ako si chceš vyberať kto sa ti páči? to sa nedá, môžeš tak max sa rozhodnúť , že s ním aj napriek tomu nebudeš ale citom nerozkážeš

Strana
z2