Je podľa vás začať prvý raz randiť okolo 30tky pre mužov odpudzujúce?
Zdravím je podľa vás začať prvý raz randiť okolo 30tky pre mužov odpudzujúce? Neberú to ako , že je tá žena už stará a premrhala svoju šnacu? Lebo ja keď som mala od tých 15 do 25 tak som nemala potrebu randiť a aj som mala iné záujmy ale sama by som asi teda nechcela umrieť ale nechcem sa ani nútiť. Ale neviem či vôbec mám šancu.
Ďakujem
@edith267 bio hodiny, myslim ze hocikrfy, uplne individualne. Nikto ti nepovie kedy, aj lekary ti povedia rozpatie 10-15 rokov. plasiky su krajna moznost, a nemyslel som primarne tie. Zenska atraktivnost sa sa podporit aj inymi sposobmi. Ale nepochopila si podstatu, robit to musis pre seba, nie pre inych… je cisty nezmysel si dat spravit kozy, lebo Feri ma rad 4ky. Urobit si ich, lebo ty sa chces v zrkadle sama sebe pacit, je uz ina vec. To je priklad. Rovnako s chudnutim, chudnut lebo Duri chce stihlu, blud. Ked ty vies, ze nevladzes vyjst 8 schodov bez prestavky a nemas si co obliest tak to zmen, lebo nechces stracat cas pauzami na schodoch. Rovnako, nie je to iba o investicii ale aj toto vnimanie je sucast procesu vyberu partnera. Skus si precitat toto, ci sa v tom tak trochu nenajdes, ide mi o vztah predstava-realita. https://www.postoj.sk/110697/mozu-byt-pre-zeny-...
@edith267 pozor, to ze ty to exaktne nevnimas ako chcenie dietata, neznamena, ze to nie je zatial v uzadi a necaka na svoju expoziciu. A ani ten motiv “vyuzita” nemusi byt exaktny. To by si tu nepisala, ale zhanala vhodneho darcu a mala vsetko premyslene. Tu ide o to, ze tvoja predstava sa nebude zhodivat realitou a tym padom po uspokojeni potreby sa stiahnes z partnerstva, lebo nenaplna predstavu. Samozrejne, je to hypoteticka situacia. Iba ty vies co mas v hlave. A teda mozog sa vie s nami extremne pohrat, vedomie vs podvedomie vs nevedimie.
@hankm Ja viem že vzťah určite nie je ako z tých amerických filmov. To mi je jasné ani ich nesledujem. Moja nejaká predstava nie je že musí to byť Adonis minimálne 180 výška na účte aspoň pol melóna a všetko bude kupovať a samé dary. To vôbec. Moja predstava by bola úplne obyč vzťah nič prekombinované. A to či je a či bude dieťa a podobné veci záleží od mnohých iných vecí tam nestačí že chceš. Teda podľa mňa. Ja by som určite nemala dieťa len preto lebo sa to patrí to je nezodpovedné aj keby som veľmi chcela ale neboli by na to okolnosti tak nebudem to síliť.
@hankm Podľa mňa záleží aj aké ženy vyhľadávaš pretože nie všetky sú také v prvom rade sú to ľudia a ľudia sú rôzny. Ak tebe to príde ako finančná investícia do niečoho alebo niekoho tak budeš asi zámerne také ženy vyhľadávať, ktoré majú rovnaký pohľad či? Ale to je iba jeden typ človeka takže negeneralizuj pretože aj mužom vadí keď ženy tvrdia že všetci sú rovnaký. A ak tú tvoju stratégiu aplikuješ na všetkých tak to má veľmi blízko s manipuláciou cez rôzne veci.
@edith267 ludia su rozny, ale vzdy plati normalove rozlozenie, a teda vacsina je +- veeeelmi podobna, nie nadarmo cela mytologia je vystavana z archetypov. citaj pozorne, neredukoval som to na financie “zdrojov (cas, energia, $$$, emocna zainteresovanost) to bude stat”. To, ze ste si to automaticky, podvedome stotozniki s $$$ ma istu vypovednu hodnotu. Definuj “manipulaciu cez rozne veci”.
@hankm Jasné už chápem 🙂 Šak hneď povedz že si z tej Red Pill komunity že viem. Lebo v takom prípade nie je o čom keďže ty máš jediný uhol pohľadu a to že žena je objekt alebo nejaký status pre teba akonáhle je už stará alebo už sa ti nepáči tak ju vymeníš za novú. Čiže úplné iný životný štýl ako ja tu rozoberám. Takýto štýl ja nechcem žiť. To nie je život pre mňa ale ponižovanie kvôli peniazom to v žiadnom prípade. Ty si kľudne tak ži.
@edith267 ak ti to pomoze poznam chlapa, krestan medzi 30-40, panic, caka na tu pravu, ale musi byt panna a krestanka, takze mas sancu :D ale teda neni podstatne ze si doteraz nerandila no, len uz tolko neuzjes a ono v puberte sa aj buduje akasi prax vo vztahoch a randeni, no zacni cim skor, drzim palce

@hankm Ja som o dieťati vôbec nehovorila . To už sem podsúvaš nejakú prekonštruovanú myšlienku. To že som nebola vo vzťahu nemusí hneď byť, že o jediné čo mi ide je rychlo nájsť otca pre deti a už som potom oka. Prvotný a jediný zámer tejto diskusie bolo randenie ako také nič viac a nič menej. Čo je ďalej to už je potom. Ale môžem ťa uistiť že nemám žiaden motív vauživania a podobne. 🙂