Je poloha 69 naozaj dobrá?
Dobry deň chcem sa spýtať ze ta poloha 69 čo je ako môže byt ta poloha dobrá keď sa naraz uspokojuje zena aj muž ako muž stihne vnímať to uspokojenie keď uspokojuje ženu a ako zema dokáže vnímať uspokojenie keď ju uspokojuje muž naraz
@karolinakr my sme katolíci a antikoncepcia je hriech. Tak preto.
@pr85 ale to už blazniš mne sa skôr zda, že použivať antikoncepciu je doležite v oblasti planovania rodičovstva, aby sa aj žena zotavila a nerodila ako na bežiacom pase, a doba je zla a bude horšie, ak človek nema miliony v tejto dobe mať x deti nie je sranda, ty mi pripadaš ako človek čo skače bez padaku a cíti sa bezpečne
@anonym_eb5d0e no ale musel s Tebou dáko manipulovať, nie? S akými ťažkosťami si k nemu išla?
@ankare Napravil mi panvu, nohy, ruky, všetko okrem lopatiek a klučnych kosti lebo tam som mala spazmus zo seknuteho krku...Išla som tam s tým seknutým.krkom ale to mi nerobil lebo by sa mi to zapalilo...hned medzi dverami sa ma opytal či ma bolieva hlava a aky mám pulz...jasne ze bolí a pulz okolo 100 že to mam z krčnej chrbtice ..a ešte chcem odstrániť tinitus lebo lekari mi už 2 roky nevedia pomôcť.....celkovo ma narovnal vyzerám vyšie a tvar sa mi predlžila...zajtra idem zase.... ako vsetko to čo urobi je take auu wow ja neviem pripadam si tam ako šiši....stále sa ma pýtal či som v pohode aj vodu mi podával...asi som musela vyzerať 😄
@ankare Napravil mi panvu, nohy, ruky, všetko okrem lopatiek a klučnych kosti lebo tam som mala spazmus zo seknuteho krku...Išla som tam s tým seknutým.krkom ale to mi nerobil lebo by sa mi to zapalilo...hned medzi dverami sa ma opytal či ma bolieva hlava a aky mám pulz...jasne ze bolí a pulz okolo 100 že to mam z krčnej chrbtice ..a ešte chcem odstrániť tinitus lebo lekari mi už 2 roky nevedia pomôcť.....celkovo ma narovnal vyzerám vyšie a tvar sa mi predlžila...zajtra idem zase.... ako vsetko to čo urobi je take auu wow ja neviem pripadam si tam ako šiši....stále sa ma pýtal či som v pohode aj vodu mi podával...asi som musela vyzerať 😄
@anonym_eb5d0e zaujímavé... Aj s tým vzrušením je to zaujímavé... 🙂
@anonym_eb5d0e zaujímavé... Aj s tým vzrušením je to zaujímavé... 🙂
@ankare Dnes som.mala masaž chrbta myslela som že utečiem a aj som si zavzdychala to sa nedalo ovladať😄...Ešte ma čaka masaž nôh...to bude brutal...ale vraj budem krasna, vyrovnana s 👌🏼nožkami 😄😄😄. Ale musím povedať že mi je sympaticky a krasne voni tak sa to dá vydržať.
@ankare Dnes som.mala masaž chrbta myslela som že utečiem a aj som si zavzdychala to sa nedalo ovladať😄...Ešte ma čaka masaž nôh...to bude brutal...ale vraj budem krasna, vyrovnana s 👌🏼nožkami 😄😄😄. Ale musím povedať že mi je sympaticky a krasne voni tak sa to dá vydržať.
@anonym_eb5d0e to v akom meste je taky sikovny maser? 🤪
@anonym_102a9c
@anonym_eb5d0e
Áno, aj moja kamoška sa pýta, kde robí ten chiropraktik!?! 😅😅😅
@anonym_eb5d0e si mi pripomenula moju prvu masaz v zivote ale opacne garde. platila to firma tak ja ze masaz celeho tela, boli sme na skoleni vo wellness hoteli. Bola som 20nicka a dosiel taky mlady chalan. a ked som sa pretocila na chrbat, jeho to evidentne rajcovalo. proste hlbsie dychal a pod a ja som iba v duchu rozmyslala ci je to este v norme alebo mam utekat 🙂 no drzala som ako hluchy dvere kym neotvorila dvere jeho sefka a kukala par sekund co sa deje. Dlho potom som na masaz radsej nesla.
@anonym_eb5d0e si mi pripomenula moju prvu masaz v zivote ale opacne garde. platila to firma tak ja ze masaz celeho tela, boli sme na skoleni vo wellness hoteli. Bola som 20nicka a dosiel taky mlady chalan. a ked som sa pretocila na chrbat, jeho to evidentne rajcovalo. proste hlbsie dychal a pod a ja som iba v duchu rozmyslala ci je to este v norme alebo mam utekat 🙂 no drzala som ako hluchy dvere kym neotvorila dvere jeho sefka a kukala par sekund co sa deje. Dlho potom som na masaz radsej nesla.
@anonym_9f342b Moja kamoska mala 17 a tiez sa takto ocitla na masazi.
Okomentovala ju tak, ze maser mal prsty ako tykadla, vsade mozne zasmarali. 😅
@anonym_102a9c
@anonym_eb5d0e
Áno, aj moja kamoška sa pýta, kde robí ten chiropraktik!?! 😅😅😅
@ankare Na Záhorí 😄
Ma to nieco do seba. Ale su problemy. Ja som mala (150cm) a partner mam 1,9metra. Tak je problem aby som mu sedela na tvari a zaroven dobre dosiahla na penis
@martinemmm Ak tam mas peknu mladu stihlu a zdravu a cistu zenu tak ano...... Ak tam mas azijske rybacie trhovisko, kopu tuku sa ti valiaceho do oci, bryndzu, ci tvarohovu pokozku, sthna ako zaslapeny slonom, tak zazitok to pre teba sice bude.... ale hrzny. No a zial ta prva varianta to byva malokedy.

@pr85 čiže kondom pri orale je v poriadku, lebo vtedy nehrozí otehotnenie, ale potom preč s ním, lebo je to hriech.
No môj ty boh!
@letfenixa On oficiálne nie je v poriadku ani pri orale, ale bez neho by orál u nás nebol. Toho času orál už nepraktizujeme.