Je poloha 69 naozaj dobrá?
Dobry deň chcem sa spýtať ze ta poloha 69 čo je ako môže byt ta poloha dobrá keď sa naraz uspokojuje zena aj muž ako muž stihne vnímať to uspokojenie keď uspokojuje ženu a ako zema dokáže vnímať uspokojenie keď ju uspokojuje muž naraz
Vaša otázka sa dotýka podstaty toho, prečo je táto poloha často nepochopená. Ak sa na ňu pozeráme ako na snahu o technické uspokojenie dvoch ľudí naraz, môže pôsobiť chaoticky. Ale v skutočnom umení blízkosti je to úplne inak.
Kúzlo polohy 69 nie je v tom, že sa sústredíte na seba. Jej tajomstvo spočíva v absolútnom zrkadlení. Keď muž s úctou uctieva ženu a ona mu to v rovnakom rytme vracia, vzniká energetický kruh. V tom momente prestávate vnímať, kde končí vaša rozkoš a kde začína tá partnerova.
Pre zmyselne založeného muža je chuť a vôňa ženy tou najväčšou inšpiráciou. On nevníma vlastné uspokojenie ako niečo oddelené – pre neho je jeho vlastný pôžitok len ozvenou toho vášho. Je to stav, kedy sa vaša spokojnosť stáva jeho odmenou.
Ja poviem úprimne za seba,že ja túto polohu nemám rada,s manželom sa na tom (našťastie) zhodneme,takže ju nepraktizujeme.Ano, skúsili sme ,ale skratka nám nevyhovuje.
Bývalý ju veľmi "uprednostňoval"a nedokázal pochopiť,že mne to nič nehovorí ani nerobí.
Nevyskusas, nevies. A nic na tom nezmeni ani to, ze XY ludom to vyhovuje a dalsim YX nie. Dolezite je aby si sex uzivali vsetci zucastneni, nezalezi na tom aka je technika a poloha.
Vaša otázka sa dotýka podstaty toho, prečo je táto poloha často nepochopená. Ak sa na ňu pozeráme ako na snahu o technické uspokojenie dvoch ľudí naraz, môže pôsobiť chaoticky. Ale v skutočnom umení blízkosti je to úplne inak.
Kúzlo polohy 69 nie je v tom, že sa sústredíte na seba. Jej tajomstvo spočíva v absolútnom zrkadlení. Keď muž s úctou uctieva ženu a ona mu to v rovnakom rytme vracia, vzniká energetický kruh. V tom momente prestávate vnímať, kde končí vaša rozkoš a kde začína tá partnerova.
Pre zmyselne založeného muža je chuť a vôňa ženy tou najväčšou inšpiráciou. On nevníma vlastné uspokojenie ako niečo oddelené – pre neho je jeho vlastný pôžitok len ozvenou toho vášho. Je to stav, kedy sa vaša spokojnosť stáva jeho odmenou.
toto je krásny opis, ale reálne toto zažiť chce veľké majstrovstvo z oboch strán, preto je to akoze nepochopená poloha. Pre mňa je to dobrá poloha na predohru.
Tak toto si neviem vôbec u nás v manželstve predstaviť. Žene sa hnusi orálny sex, ona by to odo mňa nikdy nechcela. Mne sa tiež hnusi robiť jej to. Ona mi to robila ako experiment v rámci predohry párkrát, bolo zaujímavé a celkom sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku nášho manželstva, od vtedy sme sa k tomu už nedostali, lebo to nechce robiť a ja jej rozhodnutie rešpektujem.
Tak toto si neviem vôbec u nás v manželstve predstaviť. Žene sa hnusi orálny sex, ona by to odo mňa nikdy nechcela. Mne sa tiež hnusi robiť jej to. Ona mi to robila ako experiment v rámci predohry párkrát, bolo zaujímavé a celkom sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku nášho manželstva, od vtedy sme sa k tomu už nedostali, lebo to nechce robiť a ja jej rozhodnutie rešpektujem.
@pr85 ale ak by si stretol ženu ktorá to má v obľube tak ver tomu že by si si ten orál užíval 😀
@pr85 to ma ani neprekvapuje u teba.
Pre mňa je rozptylujuca a nevyhovujúca a počas nej sa stávam nervóznou nesustredenou.. Pre mňa nie
@pr85 to ma ani neprekvapuje u teba.
@anonym_2a8d90 mňa to tiež neprekvapilo 😂 ešte by sa pritom veľmi zadychal
My to mame s manzelom takto velmi radi. Ako bolo spomenute vyssie - je to zrkadlenie rozkose.
@pr85 ale ak by si stretol ženu ktorá to má v obľube tak ver tomu že by si si ten orál užíval 😀
@anonym_4e492c Ja možno áno, ale nedokázal by som sa asi prinútiť, aby som to žene spravil. Mne sa to zda veľmi nehygienické, žena mi to robila len s kondómom. (a potom do vagíny bez).
@pr85 co za zenu nerada prijima oralny sex? Nepoznam zenu, ktora by to nemala rada ustami od chlapa a neuzila si to niekedy viac ako samotny styk...lutujem teba aj tvoju zenu
@anonym_4e492c Ja možno áno, ale nedokázal by som sa asi prinútiť, aby som to žene spravil. Mne sa to zda veľmi nehygienické, žena mi to robila len s kondómom. (a potom do vagíny bez).
@pr85 oral s kondomom? Tebe sa hnusi vlastna zena? Naco sa vlastne zapajas do vsetkych tem o sexe ked tvoj sexualny svet je ako zo stredoveku? Nie oral je nechutny, ale tvoje nazory a detaily tvojho sexu so zenou su...brrrr
@pr85 co za zenu nerada prijima oralny sex? Nepoznam zenu, ktora by to nemala rada ustami od chlapa a neuzila si to niekedy viac ako samotny styk...lutujem teba aj tvoju zenu
@anonym_3d0f4b ja. a to som mala mužov ktorí by sa tam aj zabýbali len aby mi urobili radosť 😀 žiadne že šup šup... proste mi viac vyhovuje sex 🤷 a je nás veľa.
@anonym_2a8d90
@pr85 misionár to u vás istí!
@pr85 oral s kondomom? Tebe sa hnusi vlastna zena? Naco sa vlastne zapajas do vsetkych tem o sexe ked tvoj sexualny svet je ako zo stredoveku? Nie oral je nechutny, ale tvoje nazory a detaily tvojho sexu so zenou su...brrrr
@anonym_3d0f4b lebo je neukojeny. V každej téme o sexe je a je pohoršeny, navonok.
Pre ľudí ktorých vzrušuje orálny sex robiť, je to pecka! Minule som pritom mala veľmi intenzívny orgazmus..😊
my k tomu občas s manželom "doputujeme", ale pre mňa existuje x iných, zaujímavejších polôh
@anonym_3d0f4b ja. a to som mala mužov ktorí by sa tam aj zabýbali len aby mi urobili radosť 😀 žiadne že šup šup... proste mi viac vyhovuje sex 🤷 a je nás veľa.
@zuzanka.zuzu to je v poriadku, ak ti to nevyhovuje, respektujem, kedze pises za seba a svoj nazor, ale nie nazor nejakeho klerofasistickeho krestana ktoremu zena raz vyskusala spravit oral s kondomom.
@pr85 ako orál s kondómom nepochopím, vy ste sa naozaj dvaja našli
@anonym_3d0f4b oni dvaja sa našli 😂 vrana k vrane sadá
@anonym_3d0f4b neviem si predstaviť ako si to oni dvaja užívajú, už len tá predstava kondómu s oralom mi príde divná. Žena asi nebude tiež bohviečo keď nerada robí orál a ani ho neprijíma, v stredoveku si to ľudia viac užívali 😂
Oral s kondómom. 😂😂 Pôžitok pre obe strany 0,0 nič, ale aspoň si môžu do svojho katolíckeho denníka napísať, že to skúsili a nie je to nič pre nich. 😄
@anonym_3d0f4b lebo je neukojeny. V každej téme o sexe je a je pohoršeny, navonok.
@letfenixa podľa mňa mu chýba zažiť poriadny sex 😂
Oral s kondómom. 😂😂 Pôžitok pre obe strany 0,0 nič, ale aspoň si môžu do svojho katolíckeho denníka napísať, že to skúsili a nie je to nič pre nich. 😄
@doriiis a to som si myslel že ja som divný lebo som bisexual 🤣 ale ta keď čítam že orál s kondómom niekto používa v manželstve ta ty vole. Si neviem predstaviť aké nudné to musí byť.
@doriiis a to som si myslel že ja som divný lebo som bisexual 🤣 ale ta keď čítam že orál s kondómom niekto používa v manželstve ta ty vole. Si neviem predstaviť aké nudné to musí byť.
@anonym_4e492c ... Na bisexualite nie je nič divné. Veľa hetero mužov má rado penetráciu alebo prinajmenšom dráždenie konečníka. Tak isto ako ženy. Ale je to tabu a patrí to za dvere spálne..
Ale tie predpotopne názory hentoho pána, ktorý na tému sexu reaguje hneď ako pes na údené sú úplne tuposti.
Jediné čo má rád je misionár ale reaguje na každú tému, ktorá len ide okolo sexu. Neukojene hovadko

Skús a uvidíš. Inak sa nedozvieš.