icon

Je pravda že sex po pôrode už nie je taký intenzívny ako pred?

19. apr 2021

Pýtam sa lebo čoskoro budem mama a každý má na to iní nazor

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
pininka1
•
19. apr 2021

U nas je to stale intenzivne. Aj ked sme boli unaveni tak sme si vzdy na seba nasli cas. Podla mna je to velmi dolezite, ta spolocna intimita.

0silvia0
•
19. apr 2021

myslim, ze ked vybavis u adminov odpisovat na chulostive temy anonymne (tak ako si ty zadala temu anonymne), dostanes viac odpovedi. Nie kazdy ma chut pod svojim menom rozoberat svoj sexualny zivot s anonymnou osobou🤷‍♀️

artemislix
•
19. apr 2021

podľa mňa si si sama odpovedala. každý má na to iný názor. ale zatiaľ som od všetkých kamošiek počula, že je to lepšie ako pred. a my sa už s manželom nevieme dočkať toho, keďže teraz počas tehu to mam zakázané 🙈

elizabet173
•
19. apr 2021

uvidíš, u každej je to iné. U niektorej ešte intenzívnejšie a krajšie, ak mala žena ťažký pôrod, prípadne dieťatko veľa nenaspí a ona je veľmi vyčerpaná, sex je asi to posledné, na čo myslí.

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
0silvia0
•
19. apr 2021

@viestta ja tiez taketo veci nerozoberam, ale zas vela ludi s tym nema taky problem tak ako my dve🤪
porozpravaju do detailov vsetko🙈

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
miskafilipkovab
•
19. apr 2021

Keby len po porode 🙄😂 ale my aj pocas tehotenstva horko ťažko. 😂😂😂 Muz pracuje aby nam nic nechybalo ja ubolena. Sme radi ked lezime 😓🤕

greywolf
•
19. apr 2021

Ako u koho. Niektore pary skoncia pri takom pocite: ,,ako ked hodis parok do chodby’’. Je to ine, a zbytocne to riesis, kedze to ovplivnit z kratkodobeho hladiska nedokazes.

kiki68
•
19. apr 2021

Nie, je to rovnake, len nie je tolko casu skrz dieta. Cize si neuzijes par hodin a potom sushi do postele. Ale asi o to intenzivnejsie to je 😀

dollyzv
•
19. apr 2021

My sme po šestonedelí mali taký ako nikdy predtým..vášnivý úžasný(bodaj by nie po takej dlhej dobe) potom som začala brať HAK a teda ako ochrana funguje skvelo..nemám chuť na sex 😭🤣🤣

lucianne
•
19. apr 2021

@dollyzv inak toto mam aj ja pred tehotenstvom všetko v poriadku v norme aj s HAK než som zostala tehotná som vysadila pol roka pred tým podarilo sa nám asi až nejako po roku a keď som bola tehotná som mala chuť na sex stále. A po pôrode som znova nasadila HAK a utlo normálne nemám chuť na sex skoro vôbec.
A pre autorku sex po pôrode mala som cisarak bol pre mňa bolestivý asi 2 mesiace. Ale keď všetko prešlo bolo to ako pred tým.

ivangeline
•
20. apr 2021

Naopak.