Je pre vás problém, keď je muž menší?
Ahojte, mám otázku, či je pre Vás ženy odpudzujúce ak je muž nižší ako ste vy alebo to nerobí až taký problém? 🙂
@lienka.7 a keď je chlap nižší má napr. 164cm (ako ja) tak vtedy neni chlap?🤔
Neviem, ci odpudzujuce je to spravne slovo, mna jednoducho nizsi nepritahuju. Celkovo nizsie a stihle postavy su pre mna u muzov neatraktivne. Pacia sa mi bohuzial vyssi, so sirokymi ramenami, hovorim bohuzial, lebo takych tazko najst.
Môj muž je oveľa nižší ako ja (takmer o hlavu), pôsobí to smiešne a kvôli nemu nosím len tenisky keď sme spolu, ale aj tak ho milujem...Keď ho miluješ, tak nie je čo riešiť....
To je akoby sa chlap opýtal, či si "žena" ak máš napríklad menšie prsia...Veď vzhľad nie je všetko a nemladne nikto. Pre niečo sa ti páči, nie?
Je to nezvykle ked vidim take pary,ale nesudim,je to ich vec,ked to im dvom nevadi,tak niet co riesit.Skor sa cudujem takym nevyvazenym parom ze zena cca 160cm a muz 190cm.....🤔
a na svadbe som mala balerínky a aj tak sme smiešni na fotkách...dokonca som vrámci fotenia krčila kolená pod šatami a fotograf nás zámerne nebral od zeme, robili sme fotky na schodoch a posediačky na lavičke...proste už na prvý pohľad je to citeľné...Fotky z obradu som už nezakamuflovala, no čo smejeme sa na tom. Kašľať na to
My sa smejeme že sme rodinka úžasných - krpatý, vysoký a bystrozraký je náš poloslepý mops, ale máme úžasného syna (ten je bez chyby)
@dominikak4 Tak ja som sa len kvôli tomu opýtal, lebo čo som videl na nete alebo hocikde inde, tak všade bolo že ženy chcú vyšších chlapov napr. 180-190cm tak preto sa pýtam či to je až taký problém, hoci keď je žena vyššia napr. len o 5cm ako ja. A väčšinou čo idem po meste tak sú len vyššie ženy ako ja. A i keby boli narovnako ako ja alebo aj nižšie ako ja napr. o 5cm tak je tam vždy problém, keďže žena si dá opätky a je vyššia potom
Aha, prepáč až teraz som si všimla, že si muž (prepáč je veľa hodín =) ). Podľa mňa si zbytočne vyrábaš komplexy kde netreba. My ženy sme tolerantnejšie ako sa zdá keď sa zamilujeme. Určite máš iné prednosti a tá správna žena ich rada ocení. Ja to napríklad vôbec neriešim.
My sme s muzom rovnako vysoki(181cm) a niekedy mam podpatky max 3 cm,tak to ani neriesime.
Ja mám tých 164cm, takže tento problém neriešim, keďže mužov nižších odo mňa moc nestretávam.. Pár rovnako vysokých poznám, ale nikdy som sa nad nimi nezamýšľala ako nad partnermi a neposudzovala či má priťahujú (nie kvôli výške)... Osobne sa mi vždy páčili fakt vysokí muži okolo tých 190 cm a aj som takých priateľov mala, ale nakoniec má môj milovaný celkom ďaleko od toho môjho tradičného "ideálu" a určite patrí skôr k nižším mužom... nikdy som sa nad tým ani len nezamyslela a neriešila, možno som ním nebola očarená na prvý pohľad, ale cestu k môjmu srdcu si našiel a myslím, že aj keby bol napr. rovnako vysoký ako ja, tak by si ju našiel 😊
U mňa sú dôležitejsie iné veci ako výška. A áno môj partner je nižší ako ja a nevadí mi to, pretože toto je pre mňa detail. Ako už niekto napísal, ak ju/ho miluješ nie je čo riešiť
Ja mám 163cm, partner o pol cm viac. Ani na pol sekundy mi to nikdy nevadilo.
Poznám viac malých mužov a veľa z nich majú v sebe čosi čo by človeka ani nenapadlo uvažovať o tom že by bolo čosi v neporiadku..
Napr.moj švagor, je vysoký asi ako ja (cca165cm) ale vždy pôsobil silno a sebavedome.. moja sestra je od neho vyššia a nikdy to nikto neriešil.. sú spolu už aj 30rokov..
Tak isto som mala dvoch priateľov čo boli nižší, vôbec som neriešila či boli vysoki, riešila som aki boli.. je pravda že som mala viac vysokých mužov a môj muž má skoro 190cm, ale nevyberala som ho podľa výšky ale preto že to je proste on, ten konkrétny muž čo mi sadol..
Tak isto koľkí slávni muži sú nízki a nemyslím že by na nich ľudia pozerali cez prsty.. čo taký Bobo Vox čo má 168cm, Daniel radclife má myslím aj menej ako 165cm.. a napr.sa mi páči ilya prusikin a ten má tiež 165cm.. nikto ich ako malých neberie, lebo sú to normálni muži a nezozieraju sa komplexami..
Ľudia čo si vyberajú podľa výšky, veľkosti nosa, pŕs, farby vlasov a nie podľa celkovej sympatie, pritazlivosti a vlastnosti daného človeka sú jednoducho povrchní.. a to nie je žiadna urážka, to je konstatovanie..
Ak je muž nízky, nesmie mať z toho komplexy, lebo len komplexy robia problém, nie výška..
Aha, aj ja som si vsimla ze si muz, tak pocuvaj...som vysoka baba a nikdy ma nepritahovali dlhi muzi, zdalo sa mi tych ruk a noh nejak vela potom🤣 neviem ti to vysvetlit, ale mne sa pacili vzdy nie prilis vysoki muzi, nie extra stihli, s dobrym zadkom🙈 mala som aj vysokych muzov ale 2 vazne znamosti( nazvime ich najvacsie lasky mojho zivota) som mala nizsich ako ja.obidvaja boli frajeri a pacilo sa mi, ze nemali komplexy ze su nizsi.jeden je uz moj muz.vzdy mi hovoril ze jakubisko povedal ze milovat sa s vyssou zenou je ako mat svoj pomnik😀 a v sexe ti nizsi boli nejak sikovnejsi ako dlhani🙈🙈🙈
Mne by to nevadilo. Pacia sa mi chlapi vyskovo ako ja a paradoxne mam skoro dvojmetroveho 😀
mne vadí... ja rada nosím opätky tak to by bol potom veľký rozdiel...muž s výškou 180 cm je pre mňa OK...
Ahoj,
niekedy je muz s 1,65 viac chlap ako ten 1,90. Pokial si ty v pohode a nemas komplexy, nemas ci riesit. Ked zafunguje chemia, je vyska irelevantna. Dolezity je charakter, aky si clovek. Mala som kamisa o hkavu nizsieho a tomu sa velmi pacili vyssie zeny od neho. Mal taku charizmu, ze by mi nevadilo aj keby bol zrovna o hlavu mensu
… Byvaly priatel bol rovnako vysoky a muz ma dva metre. Nikdy sim podla vysky nevyberala, ani oidla vlasov ci oci. Jednoducho mi ten muz sadol a ci ma 1,50 ci 2 metre je mi fakt jedno. Musi to byt pre mna chlap, nie vyskou ale inymi kvalitamy.
Jaj este keby to islo si hladat zivotneho partnera podla vysky. Ja som vysoka dost, mam skoro 180cm, cize aj keby mal moj muz tolko a zoberiem si opatky tak som vyssia ako on. Chlap ma byt podla mna hlavne milujuci, starostlivy, tolerantny, zabavny a pod. 20 rokov som s nizsim chlapom a nevadi mi to, hlavne v posteli je to jedno 😀😀
Nečítala som komenty predomnou, ale mám 180 CM, manžel možno 182 :D úplne nepatrný až žiadny rozdiel. Keď sme sa spoznali, boli to celkom o držky, snažila som sa vždy stať nejako pod nim, aby to nebolo výrazne, opätky neexistovali a tak. On tvrdi (ešte do teraz) že menšiu si predstaviť nevie, lebo takto nám to klape po každej stránke ( samozrejme hlavne v posteli) a ešte by ho vraj trafilo keby sa musel stále zohnúť aby ma pobozkal :D
Ja som to po mesiaci prestala riešiť, zaľúbila som sa tak pouší, že mi je to doteraz jedno. Sme spolu 9 rokov a tretie bábo na ceste. Do kostola nosím opätky 👍
Najviac to riešilo okolie 🙄 mal by si nájsť menšiu babu, nie taký vysokú a ako sa k sebe nehodíe a iné drísty.
Vadit nevadí...aj nižší muži vedia byť feši a atraktívny 😊Ale mne osobne sa tiež páčia vyšší skôr a aj manzel je odomna vyšší..Ale zas nechcela by som tak že ja ked mám 170 aby môj chlap mal cez 2 metre..to je u divné 🤔
Mala som kamošku ktorá mala okolo 150cm a jej chlap okolo 2 metre..no komické to je trochu aale keď sa majú radi🤷
Samozrejme, ze nizka vyska je u chlapa 'hendykep'😊, preto musi byt vyvazeny nejakou inou podarenou vlastnostou. Potom nizka vyska nevadi vobec.
Vies kolko meria Tom Cruise, Daniel Radcliffe alebo Voody Allen? Kolko merial Einstein?
Vyska je nepodstatna informacia, ak si dobry v niecom inom.
Neprekaza mi to. Pre mna su u chlapa podstatne ine vlastnosti, vyska nie je rozhodujuca.
@ autor som žena a napíšem ti to tak ako by som to povedala svojmu blízkemu kamarátovi, ktorý by riešil podľa mňa vec na ktorej vzťah podľa mňa nestojí a to je výška alebo váha:
V posteli sa rozdiely strácajú 🙂.
Bola doba, keď medzi mojím manželom a mnou bol váhovy rozdiel cca 100 kg. Ja som útla a manžel veľký. My sme sa ti toho už v živote napočúvali. Narážky a pod. Je to o postoji a o tom či sa priťahujete. Nikde nie sú stanovené normy.
Podľa mňa na teba niekde čaká dlhonohá žena, ktorú si budeš pyšne viesť a všetci budú len oči pučiť.
Urcite by som to nepovedala tak, ze na mna nizsi chlap posobi odpudzujuco, to rozhodne nie, ale proste nizsi chlapi ma nepritahuju a neviem si predstavit byt s takym vo vztahu, ja by som sa proste citila divne, keby som mala chlapa nizsieho odo mna..Ja mam 168 cm, exmanzel mal 183, exfrajer 186..Terajsi partner ma 178 a je to este v pohode, aj ked si dam podpatky,tak tam este nejaka rezerva je a to mi uplne vyhovuje 🙂
Ale netreba hadzat flintu do zita, ved je kopa zien, ktore meraju menej ako ty a snad nie vsetky z nich hladaju len chlapa 180 cm+..Lebo napriklad toto je pre mna zase opacny extrem, ked zena, co meria 155 cm ma chlapa o 30 a viac cm vyssieho, tiez to vyzera tak trochu zvlastne..
Ono nizsi a nizsi su relativne veci, mojim synom vychadza vysledna vyska 168-172cm (Ja s muzom 174+153cm), tiez ma to "mrzi" a ze im to obmedzi vyber partneriek na tie nizsie, maximalne rovnako vysoke, ale ine uz nie... chalani vela sportuju, uz teraz maju skvelu postavu, sebavedomie, kopu kamaratov, proste charizma a vyzarovanie funguje, frajerky maju od skolky non-stop cely cas, takze nevidim to nejako dramaticky - zatial...davam bacha, nech su pekne obleceny, upravene vlasy, ten sport...viac "pre nich" urobit nemozem...ucia sa dobre, tak snad aj zamestnanie budu mat fajn - a hlavne povahovo vedia, ze zeny treba na rukach nosit a pomahat... toto vsetko su obrovske ++++ pre ich buduce partnerky, ktore by mali vyvazit nejake tie chybajuce centimetre.

Samozrejme. Este ked je nizsi a ja si dam opätky, ako to vyzerá? 🤦♀️ chlap je proste chlap.