icon

Je pre vás problém, keď je muž menší?

11. aug 2022

Ahojte, mám otázku, či je pre Vás ženy odpudzujúce ak je muž nižší ako ste vy alebo to nerobí až taký problém? 🙂

natalia1619
12. aug 2022

Nie, nieje to podstatne. Minimalne v dlhodobom vztahu riesim ine veci ako vyska. Moj manzel je o 5cm nizsi ako ja. Zoznamili sme sa online a nebudem klamat ale prvykrat ked povedal ze je nizsi tak som zapochybovala ale stretli sme sa a sme spolu doteraz a uz to bude 9 rokov. Mala som aj vyssieho frajera ale doteraz si pamatam ako ma po bozkavani bolel krk 😂 Opatky nenosim aj tak som si vzdy pripadala ako zirafa 🤷‍♀️ Komplexy su odpudzujucejsie ako vyska, zahod komplexy, tej spravnej zene tvoja vyska bude sumafuk.

kveova
12. aug 2022

Ja mam manžela, ktorý má rovnako cm ako ja 🙂 Nenosím opätky a som s tým úplne v pohode- keď miluješ nie je čo riešiť ❤️ no priznám- ked sme začali spolu chodiť mala som 17r a vtedy ma to trošku trápilo…. dnes si už uvedomujem akú blbosť som nevyzretá riešila😂😂😂💁

asfodelka
12. aug 2022

Mne osobne sa pacia muzi vyssi ako ja a to sa hlada lahko lebo mam 162cm 😉 ale mam kamarata, ktory je nizsi ako ja a nemam pocit, ze by mal problem najst si priatelku. Ma velmi peknu priatelku, ktora je od neho trochu vyssia. Jeho vysku dotiahne v pohode jeho charizma, rozhladenost a sebaistota.

martinka13
12. aug 2022

Vždy sa mi páčilo, keď je muž od ženy vyšší. Môj manžel je "žiaľ" rovnako vysoký ako ja, 175 cm. Ale asi som s tým ok, keďže sme spolu 17 rokov. Objektívne je pekné, keď je muž vyšší.

liloastitch
12. aug 2022

Mne osobne sa nižší muži nepáčia hlavne odomňa ich je nižších naozaj minimum. Mám 150. Partnerov som mala vždy 175+. Aktuálne mám veľmi vysokého priateľa. 2 m rovné. Sme vtipní, ale ľúbime sa.

stellarstar
12. aug 2022

Keď sa dvaja ľudia milujú a akceptujú navzájom tak nie je čo riešiť, ani výšku ani vek. Mám známu ona je dosť nízka a jej manžel je o 2 hlavy vyšší. Ja som mala kedysi frajera k bol nižší odo mňa, nebol problém. Teraz mám manžela o hlavu vyššieho a svalnatého

mima1991
12. aug 2022

pacia sa mi vyssi chlapi? pacia, vymenila by som svojho o 5cm nizsieho? nikdy! 🙂 fakt su v zivote dolezitejsie veci na riesenie ako toto 🙂

daniela2202
12. aug 2022

Keď ho miluješ - nie je čo riešiť.. 😊😊😊👉👉👉

babulkomale
12. aug 2022

Vacsinou male zeny, tzv.podpazušné teplomery potrebuju vysokych chlapov 😃 Ja som velmi vysoka a nie, nevadi mi ked je muz nizsi. Ak cvici napriklad vo fitku a ma dobru postavu, je to super bonus.
Skor vyssich muzov odo mna az tak nemusim. Nie som zvyknuta pozerat hore na ludi a boli ma potom za krkom 😁
Mam skusenost ze vacsinou sa muzom vysoke zeny pacia, ale skor stihle ako nejake skrine. Nemala som nikdy nudzu o napadnikov.

babulkomale
12. aug 2022

@nenne9 moja rec a navyse moj muz mi vzdy vyberal topanky s podpatkami, kym som nemusela nahanat deti, nosila som vysoke a aj na svadbe som mala 7 cm podpatky. Mindraky necham inym ludom, vysoki a stihli sa fakt nemame za co hanbit.
A sebavedomy chlap bez mindrakov , ktory neriesi nepodstatne veci ako vyska, je velmi pritazlivy.

oliolijanka
12. aug 2022

Este dodam, ze v zahranici, juzne od Slovenska(inde neviem) nie su taki vysoki muzi ako na svk.
Ak tam ma muz 175cm, je povazovany za obra.
Tak isto zeny. S mojou vyskou som na svk bola vzdy najmensia, mimo slovenska sa citim ako dlhonoha gazela😀

caroline_
12. aug 2022

Pre mna by bol nizsi chlap neatraktivny

lennaa
12. aug 2022

Kazdy to mame inak, ja by som nizsieho nechcela, neviem preco ale vyska proste u mna je podstatna, ale mam kamosku ktora je o hlavu vyssia od svojho muza a nemaju s tym najmensi problem 🙂

moonlight1210
12. aug 2022

Musi byt minimalne vyssi ako ja, ked si dam podpatky.

optame
12. aug 2022

Mala som priatela,bol nizsi o hlavu ,vyzeralo to dost komicky,este ked som si dala opatky 🤦🏻‍♀️ nemohla som sa o rameno opriet,iba ked sme sedeli 🙂 ale je to v pohode chalan (vztah sme ukoncili,koli odchodu do zahranicia jedneho z nas)

janickacrazy
12. aug 2022

no na svete je veľmi veľa nízkych žien, takže podľa mna aj nižší muž si nájde partnerku v pohode, moj ocko mal 169cm a bol veľký fešák za mlada, ženy sa išli za ním zabiť a vobec im to nevadilo, dôležitá je charizma

ivangeline
12. aug 2022

Nie je ale my sme ten typ. 190 a 160. xD

7trisha7
12. aug 2022

Vadilo by mi keby bol nizsi odo mna, ale kedze mam 157cm tak asi vela nizsich neni😂 a moj muz je takisto trpaslicek, ma 161cm 😄 opatky som nikdy nenosila , takze to mi je jedno…😁

bessie12
12. aug 2022

Ano vadilo by mi to. Kedze sama mam pod 160 cm, ale moj priatel je vysoky okolo 185 cm. 🙂

anita6666
12. aug 2022

Nižší chlap by ma nikdy nedokázal priťahovať,aj keby mal vtáka po zem...proste chlap s cca 163 CM je pre mňa absolútne asexualny a nedorovna to ani dobrým autom,ani prachmi ani ničím. No go

moniczka31
12. aug 2022

Môj je nižší 7cm,nevymenila by som ho za nikoho.Sme manželia 13rokov.Je najlepší otec a manžel.
Opatky som nikdy nenosila,zo zdravotných dôvodov.

w3ronika77
14. aug 2022

Moja kamoska si vzdy hladala nizsieho chlapa a dokonca zboznovala si dat pri nich aj opatky, nech je este vyssia 🙂 (jedneho si sj zobrala) nikdy nikto pri nich neriesil vyskovy rozdiel. Poznam tiez jeden par ze zena asi o hlavu vyssia, takych 25-30cm, ale tiez si vsetci zvykli

gazpalm
Autor odpoveď zmazal
gazpalm
15. aug 2022

Ja mam 180.cm,milujem svoju vysku a je pravda ,ze mensi muzi ma neoslovuju absolutne ...ale....to som ja ...mam dve svagrine ,ktore maju nizsich muzov a ani si to neuvedomujem vobec ...zalezi na sympatiach ,nie na vyske

maminkadeticiek
16. aug 2022

Nevadi mi to.vobec ked je to muzne vyzerajuci chlap.

miui
16. aug 2022

Moj manzel ma 205 cm, vyhodou je ze dociahne na kazdu hornu policku kam ja nie 🙂 ale kvoli vyske som si ho nebrala 🙂 mam v okoli dost stabilnych parov kde je zena vyssia a nikto z nich to neriesi, a ak chce niekto nieco riesit Vzdy si dovod najde takze tak 🙂

jvlo
16. aug 2022

Výška nie je vôbec žiadny problém, pokiaľ je s ňou chlap vysporiadaný a nemá z nej komplexy. Môj manžel je rovnako vysoký ako ja a nikdy neriešil aké vysoké opätky som si obula, často som bola +10cm. Poznám dvoch chalanov, ktorí su naozaj veľmi nízky, ale ich charizma a sebavedomie zaujmú ženy bez ohľadu na výšku...

aurorastone
16. aug 2022

@anjelicek26 "tiez ma to "mrzi" a ze im to obmedzi vyber partneriek na tie nizsie, maximalne rovnako vysoke, ale ine uz nie"... Celkom zarazilo ze práve ty si napísala toto, že ALE INÉ UŽ NIE, možno som si to až príliš doslova vysvetlila, neviem..... ale určite si nemyslím ze niečo tak povrchne ako výška by mala obmedziť výber partnera , čo má vyška s láskou a vzájomnými sympatiami, navyše píšeš ze vychovávas zo synov gentlemanou se vším vsudy, čiže ak sa chlap nespráva ako chuj môže byt aj o 20 cm nižší, dôležitejsie sú absolútne iné veci ako nejaká výška predsa
Plus príklad sesternica v rodine 26 ročná fakt kocka je drobunke útle dievčatko ma 160cm a asi 45 kíl... Našla si muža ktorý má výšku asi ako ona a váhu okolo 150kil a sú spolu šťastní, čiže nemyslím si ze v dnešnej dobe záleží na takej povrchnej banalnosti ako vzhľad.... Tvojim chlapcom želám nech si nájdu správne baby ktoré ich budú ľúbiť pre ich povahové a nie fyzické vlastnosti 🙂

mima172
16. aug 2022

Autor: "odpudzujúci" nie je určite to správne slovo. Odpudzujúci určite nie, no nedokázala by som byť vo vzťahu s nižším mužom. Sama mám 175cm a keď ma muž objíme, tak potrebujem sa cítiť "utopená" v tom objatí a to je možné, len keď je muž vyšší ako ja. Protiotázka - tebe nie je príjemnejšie, keď objímeš nižšiu ženu, cítiš, že si ty ten ochranca? 🙂

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená