icon

Je privátny wellness nabádaním na intímne aktivity?

17. aug 2026

Prečo sú v privátnych wellnessoch v odpocivarni postele? To nabádajú ľudí, že okupte sa spolu vo vírivke a tu si dajte spolu sex?

Strana
z2
anonym_c13534
17. aug 2026

Tepidárium je mierne vyhrievaná oddychová miestnosť s teplotou vzduchu okolo 37 °C a vyhrievanými anatomickými ležadlami, ktorá pochádza zo starorímskych kúpeľov. Slúži na šetrné prehriatie tela, uvoľnenie svalov a celkovú psychickú relaxáciu bez zaťaženia krvného obehu.

anonym_1da24d
17. aug 2026

ako oddychova zona, ta hnusna horucava vlhko a kopec ludi, posledne miesto kde by som chcela mat sex

anonym_25bf8d
17. aug 2026

Je to oddychova zona kde maju lezat medzi saunami na zemi? Poznam vela ludi co par minut su v saune, potom sa schladia a oddychnu a tak to otocia zo dva az tri razy.

autor
17. aug 2026
@anonym_25bf8d

Je to oddychova zona kde maju lezat medzi saunami na zemi? Poznam vela ludi co par minut su v saune, potom sa schladia a oddychnu a tak to otocia zo dva az tri razy.

@anonym_c13534 nepíšem o vyhrievaných lezadlach ale o posteliach.

@anonym_1da24d kopec ľudí? Píšem o privátnom wellness.

@anonym_25bf8d na posteli? Toto mi príde vyslovene ako lákadlo na niečo iné ako len oddych

anonym_25bf8d
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_25bf8d na posteli? Toto mi príde vyslovene ako lákadlo na niečo iné ako len oddych

@anonym_autor na tej drevenej posteli s takym matracom by sex musel byt naozaj velmi "pohodlny".

anonym_1da24d
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak to asi bude na sex

patrike
17. aug 2026

Prasatu sa len o kukurici sniva.

autor
17. aug 2026

Prvé dve stránky ktoré mi našlo keď som zadala privátny wellness, tak to vyzerá rovnako, vírivka a k tomu posteľ
Doteraz som bola zvyknutá, že na takýchto miestach boli len tie klasické vyhrievané "kameninove" ležadlá, takže áno, zaujíma ma, či ľudia chodia do privátnych wellness kvôli sexu a robia takéto inovácie kvôli nim

pralinka25
17. aug 2026
@anonym_autor

Prvé dve stránky ktoré mi našlo keď som zadala privátny wellness, tak to vyzerá rovnako, vírivka a k tomu posteľ
Doteraz som bola zvyknutá, že na takýchto miestach boli len tie klasické vyhrievané "kameninove" ležadlá, takže áno, zaujíma ma, či ľudia chodia do privátnych wellness kvôli sexu a robia takéto inovácie kvôli nim

@anonym_autor jeden chlapik to tu na koni viac krat spominal ze takto chodia so zenou. a ano vyuzivaju to na to podla jeho slov

anonym_1da24d
17. aug 2026
@pralinka25

@anonym_autor jeden chlapik to tu na koni viac krat spominal ze takto chodia so zenou. a ano vyuzivaju to na to podla jeho slov

@pralinka25 ja si pamatam ako tu raz jedna zena pisala, ze doma nemaju sex, lebo maju deti 😂 ze par krat do roka idu na welness kde ho maju

patrike
17. aug 2026
@anonym_1da24d

@pralinka25 ja si pamatam ako tu raz jedna zena pisala, ze doma nemaju sex, lebo maju deti 😂 ze par krat do roka idu na welness kde ho maju

@anonym_1da24d Ta voda vo virivke menena v lepsom pripade raz mesacne, tam musia byt miliardy odumretych koznych buniek a spermie s vaginalnym sekretom ako bonus. Do takeho niecoho vliezt je odvaha. Sice chemia to zabila, ale je to zaujmava tepla polievka ...

anonym_f44b99
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto je presne tema z kategorie Nemam problem? Vyrobim.
A aj keby by tam mali sex, je v tom nejaky problem? Ty ked nechces sulozit, mozes si tam polezat ako poleno, nikto ta do tych smiesnych pohybov nenuti. Za mna: Pohodlnejsie sa lezi na matraci ako na tej drevenej alebo mozaikovej pricni. Aj sexuje.

autor
17. aug 2026
@anonym_f44b99

@anonym_autor toto je presne tema z kategorie Nemam problem? Vyrobim.
A aj keby by tam mali sex, je v tom nejaky problem? Ty ked nechces sulozit, mozes si tam polezat ako poleno, nikto ta do tych smiesnych pohybov nenuti. Za mna: Pohodlnejsie sa lezi na matraci ako na tej drevenej alebo mozaikovej pricni. Aj sexuje.

@anonym_f44b99 ja nevyrabam problém. Len som položila otázku.

mk1111111111
17. aug 2026

Je to privatny, teda na posteli robis to, co Ti vyhovuje. Par je tam osamote. Co je na tom nepochopitelne?. Vacsinou si ludia tieto izby objednavaju na romanricky vecer s prespanim, nie len primarne na wellnes.

anonym_45dc0b
17. aug 2026

Na fotke máš predsa hotelovú izbu kde prespíš a ako bonus je vírivka na izbe.

anonym_65da69
17. aug 2026

No a? Vždy sme to tak s manželkou robili na private wellness. Aj keď tam postel nebola 😀

anonym_7a4e1c
17. aug 2026

@anonym_autor ja som bola na privat wellness s postelou a bolo to presne na to,co si myslis 😂

anonym_1da24d
17. aug 2026
@patrike

@anonym_1da24d Ta voda vo virivke menena v lepsom pripade raz mesacne, tam musia byt miliardy odumretych koznych buniek a spermie s vaginalnym sekretom ako bonus. Do takeho niecoho vliezt je odvaha. Sice chemia to zabila, ale je to zaujmava tepla polievka ...

@patrike hnusia sa mi wellnes prave kvoli tomu ked si predstavim co tam vsetko je, uz take tie wellnes bazeniky kde v horucej vode je nadzganych 30 ludi mi vadia, vyskusala som, ale citila som sa nekomfortne, ze sa macam v spine

pralinka25
17. aug 2026
@anonym_1da24d

aj ten chlap to takto nejako pisal. ze decka daju na varovku a idu si uzivat.

autor
17. aug 2026
@anonym_45dc0b

Na fotke máš predsa hotelovú izbu kde prespíš a ako bonus je vírivka na izbe.

@anonym_45dc0b privátny wellness ktorý sa dá rezervovať aj na hodinu, dve...

anonym_f44b99
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_45dc0b privátny wellness ktorý sa dá rezervovať aj na hodinu, dve...

@anonym_autor tak vidis, ako pekne je to pomenovane a pritom je to len luxusny hodinovy hotel. Co tam kto robi okrem teba nikoho nezaujima. Nemusi ani do virivky vojst, mozu kludne len postel vyuzit. Lepsie ako kdesi na odbocke do lesa za mestom na zadnom sedadle auta. Mozno v nocnom stoliku su miesto biblie, ktora byva v lepsich hoteloch, su nachystane prezervativy

petamich
17. aug 2026

Kto chce sex v privatnom wellness, ten ho tam ma aj bez postele 🙂 kto nechce nema ani s postelou a ano ludia maju sex na roznych miestach.

anonym_03824b
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto je už taká hotelová izba so súkromným wellnessom... tam ľudia chodia bežne za účelom sexu alebo ho tam majú aj bez toho, aby to bol prvotný zámer... existujú aj hodinové hotely predsa, tak tu je k tomu ešte vírivka na izbe... je veľa privátnych wellnessov, kde posteľ nie je (ja som bola napríklad iba v takých)

anonym_293165
17. aug 2026

@anonym_autor keby si ty vedela, kde všade sa vyskytneš a ľudia tam mali sex

anonym_67654f
17. aug 2026

@anonym_autor a aký s tým máš problém?

anonym_8246ca
17. aug 2026

@anonym_autor Ja sa najradšej spravím vo vírivke. 😍

anonym_0cd16d
17. aug 2026

Však tieto typy welnessov su len na sex, nie? Na co ine by tam clovek isiel? Este si to viem predstavit pre partiu bab ako babska jazda, virivka, proseco , sranda. Ale zeby tam siel niekto kvoli rekreacii?

marca12
17. aug 2026

Su ludia,ktori nemaju problem sexovat aj vo verejnej virivke. Zazila som v aquaparku a odvtedy do wellnes nechodim. Dokonca poznam jedneho,ktory sa vychvaloval ako oni so zenou sexovali v bazene medzi ludmi.... toto co si sem dala s tou postelou bude nejaky wellnes ozaj len na tieto ucely.

anonym_daf921
17. aug 2026

@anonym_autor Raz som v takom podobnom bola na rande a áno, mali sme tam sex 😅😅 v pláne to nebolo ale ta veľká posteľ k tomu nabáda...

anonym_d703d7
17. aug 2026

Jasné že hej. Dala by som si povedať . Kde to je? 🫣 🤪

Strana
z2