Je problém malý penis vo vzťahu?
Aká je asi dĺžka, ktorá je pre ženy dostačujúca pri sexuálnom živote? Lebo všade vidím na internete mužov písať okolo 20 až 25 cm a ja mam len 14 či to je dostačujúce, alebo ma preto nechcú ženy
@anonym_autor Áno, je to málo. Môj má taký meter. Musím si ho omotávať okolo nohy a keď mám erekciu, tak strácam vedomie.
Aj 20 cm ti je na nic, ked si v posteli neschopny
@crazy_cat_lady tak keby mi dá šancu tak by videla ze som dobry
Raz som bola s jednym chlapom - vysoky vyse dvoch metrov, statny chlap a ked dal dole gate, tak postaveny penis mal tak do 10cm 😆. Nesrandujem 😅. Normalne som si najprv myslela, ze je v klude, ale bohuzial bol stoporeny. Sex bol teda onicom, ani to nebolo citit 😅.
Ale chalan si mysli doteraz, aky je gigolo. Traged
Ak mas dlzku 14 cm, tak v dlzke to nebude
a ako to bolo dal si dolu gace a ona zdvihla cervenu vlajku ? mozno to bol potom smrad z predkozky alebo je tenky ako ceruzka
veľkosť penisu máš napísanú na čele alebo o nej rozprávaš na počkanie, či posielaš nevyžiadané dick pics? jednoducho ako kamoška vie, aký máš penis, keď ti nedala šancu? ak si na čokoľvek z toho odpovedal áno, tak to môže byť jeden z dôvodov, prečo kamošku odpudzuješ a pri objatí sa odsúva... inak, nejakú si už mal vôbec, keď píšeš, že si dobrý v posteli?
@anonym_autor to si zase ty, co ju dva roky zufalo uhanas?
Si magor. Trosku rozmyslaj, za predpokladu, ze jej neposielas fotky penisu s prilozenym centimetrom, sa to nema ako dozvediet.
Cvok si riadny, tak mozno aj posielas alebo si jej to povedal. Jedno horsie, ako druhe. 13 - 14 cm je uplne v pohode, staci to.
@anonym_autor Ako to vies, ked si na 99% sex so zenou nikdy nemal ?
tak kazda zena je ina, pre mna je 14 zalostne malo.. idal 23.. ale ja to lubim tak, ze som uplne plna a trochu to boli 🤷🏼♀️
@anonym_autor 14 cm je určite dostatočných. Radšej sa koncentruj na iné veci, aby si zistil, prečo ťa žena nechce.
Si psychopat, ktorý ju obťažuje a určite jej aj posielaš svoje nahé fotky. Budeš z tých čo sa fotia pod uhlom, aby ich penis vyzeral väčší, že? Opakujem, si chorý a pre svoje dobro a aj jej dobro sa bež liečiť a daj jej pokoj.
Ako sa ona dozvedela aky mas dlhy? U teba nie je problem ani vyska, ani dlzka, u teba je problem, ze si do spiku kosti zufalec, co z teba na daleko krici. Bud rad, ze ta baba sa este stale tvari, ze je kamoska. Take cudo ako si ty, by kazda ina uz pred dvoma rokmi ked si sa jej zacal vnucovat a zacal ju prenasledovat, poslala do teplych krajin. V tom lepsom pripade. V tom horsom by si mal na krku TO pre obtazovanie. Cudujem sa jej, ze to este stale nespravila.
No…… musíš byt už len riadne pekný a musíš mať riadne šikovne prsty, inak by o teba ani bicykel neoprela…. A samozrejme niečo v hlave….
Ty kamoškám ukazuješ svojho Gašparka?
A už si s ním bol na predstavení, keď vravíš, že si dobrý? tlieskali ti? To, či si dobrý, ti povie žena. Tvoj názor na seba samého nestačí.
No…… musíš byt už len riadne pekný a musíš mať riadne šikovne prsty, inak by o teba ani bicykel neoprela…. A samozrejme niečo v hlave….
@anonym_e2901e a na účte 😆
Ty kamoškám ukazuješ svojho Gašparka?
A už si s ním bol na predstavení, keď vravíš, že si dobrý? tlieskali ti? To, či si dobrý, ti povie žena. Tvoj názor na seba samého nestačí.
@anonym_3dc640 však aby videla, že ma priťahuje
@anonym_autor no keby mi "kamos" ukazal co ma v trenkach, tak u mna by to bola uplne konecna. "Kamos" by mohol byt rad, ze moje koleno neskoncilo tam kde sa mu cervicek s prislusenstvom hompala. Mozno by si aj zuby z dlazky zbieral. Ty nie si len magor, ty si uchyl. Regulerny uchyl.
@anonym_autor v tej chvíli by som už nebola tvoja kamoška. Buď si tu zo všetkých robíš prdel, alebo si pacient.
Kamoškám ukazuješ ako 5 ročný? No ja dúfam, že si fakt len robíš srandu kým začne škola.
@anonym_autor nie, nie je. Moj manzel ma kratky...ale fakt by som nikdy nemerala...a v pohode, aj deti mame, aj sex atd.
Vzchop sa!
@anonym_autor 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Ty si proste totalny traged, a preto ta zeny nechcu.