Je prostitúcia aj to, keď si žena nájde zazobaného muža a je s ním kvôli peniazom?
Súhlasíte s názorom že, prostitutky su aj tie co si najdu zazobaneho muza a su s nim aj kvoli jeho peniazom a ze sa maju dobre?Teda je to tak aj v prípade keď toho bohateho muža naozaj lubia? je to tzv. skryta prostitucia? Viem asi divná téma, ale zamyslam sa nad tym preto,lebo ženy su často označované za ku**y a zlatokopky ..
Veď tak to je odjakživa, že ženy si prirodzene vyberajú muža, ktorý ich uživí a zabezpečí lepší komfort. Nie je na tom nič zlé. Ako sa vraví- lepšie plakať v mercedese ako v trabante 😉
😀 kto tieto témy v MK vymysla?
ty nemáš najmenšiu šajnu, ako žijú pracháči na SR 😀
@zoro9836 odkiaľ vieš, že ju mlati?
Mňa veľa krat okolie tiež považuje za zlatokopku 😂 s mužom som začala, keď nemal nič,bývali sme u mojej mamy a presťahovali sa do prenájmu do garsónky po svadbe. Po čase sa mu začalo dariť a okolie tie začiatky nevidí. No ale nerozvediem sa so svojím mužom predsa preto ,lebo sa mu darí. Nech si každý rozpráva co chce kto chce,my vieme ako to máme. 😂 ale áno ľudia vnímajú ženy ako zlatokopky,keď majú bohatších chlapov..
Ja som to este nepocula, ze zena, ktora ma bohateho muza je prostitutka. Je to prilis malo informacii o vztahu na hodnotenie, ci sudenie. Naco je dobre taketo skatulkovanie? A naco to ma potrebu niekto riesit?
Skôr sa im hovorí tak ako to spieva Rytmus. Prostitúcia je podľa mňa niečo iné.
myslim ze si nepochopila vyznam slova prostitucia.to co popisujes nie je prostitucia.
Myslím si, že takéto vyjadrovanie sa o manželkách úspešných mužov je len závisť. Povedzme si úprimne, väčšina úspešných mužov má čaro osobnosti. Nie kvôli tým peniazom (hoci aj tie potešia), ale najmä kvôli osobnostným kvalitám, ktoré ich k tomu úspechu priviedli - pevná vôľa, disciplína, inteligencia a tvorivosť. Väčšina úspešných mužov aj dobre vyzerá, lebo sa pohybujú v prostredí, kde je starostlivosť o telo a vhodné oblečenie povinné. Nemusia byť vyslovene krásavci, ale nevyzerajú zanedbane.
Iste má takýto muž vyššie šance získať si ženu, po ktorej túži, než niekto priemerný.
Označovať manželku takéhoto muža za zlatokopku je len pomsta priemernej spoločnosti, ktorá žije podľa hesla ,,Úspech sa neodpúšťa."
Ja si myslím, že prostitútka je žena, ktorá si zarába sexom, nečaká od mužov lásku, ani im nehovorí, že ich miluje, proste si urobí svoje a ide ďalej. Zlatokopka sa musí tváriť, že miluje, že je ten dotyčný najväčší borec na svete a verí tomu, že bude jeho životná partnerka.
Mna iba napada paradox, ze ked si zena najde niekoho s peniazmi, tak sa to berie ako prirodzena vec. Ked si muz vyberie krajsiu, ci mladsiu zenu, je to pokrytecky povrchny kripel. 🙂 Najma ak to urobi ten bohatsi a vymeni ten starsi model za mladsi. Povrchnost sa vacsinou nevyplaca ... Najdlhsie vydrzia vztahy, kde peniaze ci super botoxovy vzhlad boli az stvrtym, piatym kriteriom.
@kittykat22 juhúuu, ty si trafila klinec po hlavičke
Za mojich čias slovo zlatokopka neexistovalo Boli prostitutky, kt stali pri krajnici alebo pred hotelom Kyjev.Odkedy je " rovnopravnost" a muži su lakomi, prestavaju chciet platit, vyzaduju striktne pol na pol, hoci slovenske vyplaty maju storočie daleko k tomu vyrovnaniu, kazda žena v okoli bohaca je zlatokopka, chce sa ňom priživiť ....Už aj Angeline Jolie, čo zarobila 80 milionov som čitala, že je zlatokopka, o Durianovej, ktora robila v Markize xy rokov mala vlastny byt,auto hypoteku, ,VŠ a karieru,moderovala prehliadky, že je zlatokopka.. ..No proste zavist ludi je nekonečna.
.. .Urcite su zlatokopky, ale to by som nazvala baby co maju Sugar daddies - ktore otvorene ponukaju sex a svoju mladost vymenou za peniaze..a ti muži to prijmu..Ak to im nevadi, prečo mne to ma vadiť..

tieto anonymné príspevky, začínajúce "Súhlasíte s názorom, že..." Čo by ste si pomysleli o..." atď., ktorých je tu v poslednej dobe plno, sú z jednej otravnej autorskej dielne?