icon

Je rimming bezpečný? Skúsenosti a riziká v sexuálnom živote

15. nov 2024

Kludne sa zasmejte aj ja som sa trosku, ked ma s tymto oboznamil. Co by ste robili, keby vam chlap v ramci sexualnych hier naznacil, ze by chcel lizat zadok? Vola sa to myslim rimmimg. Necakala som to ale som aj rada, ze sa mi tak otvoril. Nechcem aby ste mi pisali ze je to divne a podobne kazdeho moze lakat nieco ine. Zaujima ma skor ci s tym mate skusenosti ci sa mi moze napriklad nieco stat😂 myslim to tak ci mozem chytit nejake bacile alebo infekciu. Lebo o tomto sa tak malo hovori, ze sama neviem co si o tom mysliet. Ci to mam brat ako klasicky oral alebo tu hrozi ovela vacsie riziko ako pri tom. Lebo viem, ze ani u zeny by nemal prebiehat sex z vaginy do zadku aby nedostala infekciu

lindous
15. nov 2024

Skús googliť, určite toho nájdeš dosť, kedže to nie je až tak netradičná pratkika a nebudú sa ti musieť ako anonymovi zverovať ženy pod svojimi nickmi čo robia a nerobia v posteli 🙂

autor
15. nov 2024

@lindous ved ja nechcem aby mi tu davali opis ako na to s tym si isto poradim 😃 mna zaujima skor to riziko a veci ohladne toho. Kto nechce nenapise komu to nevadi tak hen

dzescebuly
15. nov 2024

👀👀👀jasné,každému čo vyhovuje ale teda za mňa by dostal stopku😆ale počkám si na ďalšie príspevky 🍿🤣✌️

autor
15. nov 2024

@dzescebuly ved nemusi ist jazyk az do hrubeho creva mozno mu bude stacit len okolo 😂 len sa bojim ze pojdem dotoho a nahodou ma nieco prekvapi, co poviem potom 😂

lindous
15. nov 2024

No a to sú presne tie veci, ktoré si vieš zistiť aj z relevantnejších zdrojov ako tu, omnoho pohodlnejšie... ja chápem, že napíše len kto chce samozrejme, ale v dobrom myslím tú radu hľadať skôr inde, lebo viem aké tu bývajú reakcie pri podobných témach 😅

3petka
15. nov 2024

A ty na tým akoze reálne uvažuješ?
Ok však sa dotyčný pred tým umyje ale akoze fakt si niekto lýže rit? Kam sme to ako ľudstvo dotiahli….
Zastavuje sa mi rozum mad niečím takým.

autor
15. nov 2024

@lindous jasne chapem ale chcela som nieco laicke, nie clanky ako z ucebnice o ludskom tele 😂

hugoboss1923
15. nov 2024

Pokiaľ pred sexom dodržujete hygienické návyky, tak sa nemáte čoho obávať. Na lízaní análneho otvoru nie je nič divné. Počas orálneho uspokojovania partnerky si jazyk neraz odbehol potešiť aj druhú dierku a žiadne protesty, ani výčitky neboli, takže to bolo evidentne veľmi príjemné 🙂

evickuska
15. nov 2024

@autorka haha chapem preco anonymne, ono uprimne ak partner ma dostatocnu hygienu nema sa ti co stat + zuby si vzdy umyt mozes 😁 chlapi tam maju rovnako nervove zakoncenia ako my, plus prostata je to taky ich bod G, nevidim na tom nic zle 🤷‍♀️ pokym si neoblieka pancusky je to OK 😁

evickuska
15. nov 2024

@3petka ze ludstvo 😂 jejda a lizat vaginu je ine? tadial curas 🤷‍♀️ ved to co ma kazdy doma je jeho vec 😂

kavasmliekom
15. nov 2024

Nosí v jedných boxer kach aj riť, aj vajca, nie? Tak čo robíte drahoty? A neboj, nič mu neujde, hádam vie udržať aj prdy aj obsah 😂

3petka
16. nov 2024

@evickuska áno viem nechcela som byt až taká puritanka.

dadis
16. nov 2024

Je to podla mna dost bezna praktika, obojstranne.

romiada
16. nov 2024

Veď si ho pred tym riadne poumyvaj aby si vedela do čoho ideš 😉 skor by som si kladla otazku či je fakt taky otvoreny a nehanbi sa aj ked je heterosexual (co je super) alebo ta požiadavka je znamka toho že može byť bisexual. Ale ak to nevadi Tebe tak je to v poriadku. Lebo nemam pocit že veľa chlapov by po tomto nejak extra tužilo. Po analnom sexe ano, ale ich zadok je zväčša svätý grál a zakázané územie.

milos81
17. nov 2024

@romiada zaujímalo by ma, či aj ženy majú také zakázané územie, alebo svätý Grál 😅

romiada
17. nov 2024

@milos81 daj otazku do fora a dozvieš sa

pravdaoslobodzuje
Autor odpoveď zmazal
grof_monte_christo
18. nov 2024

Ja by som sa obávala hlavne zdravotného rizika. Že chytim do úst nejaký sajrajt a potom babo raď. Ako vysvetlím doktorovi, z coho to môžem mať.

morpheuss
21. nov 2024

100% hygiena pred rimmingom je samozrejme nutnosť a jasné, že to nebudete robiť, keď ho preháňa alebo niečo podobné 😂 ale inak sa nie je čoho obávať. V 80 percentách prípadov mám po anále čistý penis a ver mi, ten je strčený oveľa oveľa hlbšie ako jazyk.

milos81
21. nov 2024

@grof_monte_christo veď normálne, pošmykla si sa keď si bola na veľkej a spadla si tak nešťastne, že hlava ti spadla až do obsahu misy, no a hotovo 😂

grof_monte_christo
21. nov 2024

@milos81 😅😅😅

kiki68
25. nov 2024

Ja to poznam, za mna je dolezita hygiena, nech je partner tam dole oholeny, dokladne umyty. Plus je moznost pouzit latexove obrusky urcene pre rimming/ oral sex. Je to jednorazovy obrusok z latexu tenkeho cca ako kondom. Tam je ta hygiena teda uz o dost bezpecnejsia potom. Nestoji to vela, objednas to bezne. Vyraba to viac znaciek.

kiki68
25. nov 2024

@romiada nemusi byt bi. Skor to moze mat rad, v bdsm bezna to vec. Rovnako pre zeny, mame tzv rimming/ queening chairs. Tie su casto prave pre zeny a muz pod nimi. Nic vynimocne

lenkammm00
Odpoveď bola odstránená