icon

Je sex počas menštruácie normálny?

timeeejkaaa
23. máj 2025

Ahojte zienky je normalne mat sex pocas menštruácie ?

stellariaaquatica
23. máj 2025

@timeeejkaaa čo je "normálne" si urcujes ty sama

stellariaaquatica
23. máj 2025

Niekto má niekto nie. Kto určuje či to je alebo nieje normálne? Veď menštruácia nieje choroba

lina169
23. máj 2025

Ako to komu vyhovuje, stačí dodržať hygienu.
Nenormálne to určite nie je 🙂

viestta
23. máj 2025

Ked vam chuti, preco nie?

stellarstar
23. máj 2025

Keď nekrčíš a nekričíš od bolesti prečo nie, každému čo chutí

vela02
23. máj 2025

Mne sex a orgazmus počas MS pomáha od menstruacnych bolesti. Najmä ak si muž nedáva pozor (nevytahuje), mne príde až taká úľava 😀… niekedy sa aj cez bolesť “premozem”, lebo viem aká úľava ma čaká 😀 ale to je samozrejme môj prípad… a to nehovorím o tom, že počas MS si to oveľa viac užijem a je to pre mňa intenzívnejšie 😀

mirola
23. máj 2025

my sa na sex pocas ms vyslovene tesime, ano su tam urcite obmedzenia, nemenime polohy, oral tiez samozrejme nie, ale ja som ako keby taka viac senzitivna, ze velmi lahko dosahujem orgazmus a on sa tesi, ze sa moze robit do mna.. takze my ho mame radi

miadi
23. máj 2025

Vsetko co vyhovuje obom partnerom je “ normalne.”

vanilkovazmrzka
23. máj 2025

Nepraktizujem, ale ked ani jednemu nevadi bordel tak neviem preco by to nemalo byt normalne.

joesvk
23. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Nepraktizujem, ale ked ani jednemu nevadi bordel tak neviem preco by to nemalo byt normalne.

@vanilkovazmrzka Ak by si praktizovala, videla by si,že to nie je až taký bordel. Hlavne ku koncu cyklu .

anos18
23. máj 2025

@timeeejkaaa nie je na tom nič čudné

stellarstar
23. máj 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka ale no, bordel po tom nie je jedine ak žena strieka ostošesť 🤣

janulka1802
23. máj 2025

Pre mňa s manželom absolútna stopka. Mám silné krvácanie... Vôbec ma neláka mať sex v tom čase a aj manžel po tom netúži. Ako to realizujú iné páry, je mi ukradnuté.

subartic
23. máj 2025

Pre mňa o to normálne nie je , a ani som to nikdy nepraktizovala. Tých pár dní obmedzenia hravo vydržíme.

jaskolka
23. máj 2025

@timeeejkaaa normálne je vždy to,čo považujú obaja partneri za normálne.

liusa82
23. máj 2025

mne to príde nechutné ale tak kto má slabšiu ms nepoviem.Alebo mu to osobne nevadí.Mne je zle už len z tej predstavy.Vtedy som rada že žijem a nie ešte aby sa po mne dakto válal😀

pasomnica
24. máj 2025

My niekedy máme ak je chuť a niekedy mi to aj na začiatku dosť pomáha pri bolestiach a uvolní ma to. Ale keď začnem viac tiecť, tak to sa mi už velmi nechce "čvachtať" v tej krvi, nie je to moc príjemné 😃 ale hneď na začiatku MS a ku koncu je to v pohode. Len si treba dávať pozor lebo počas MS je žena náchylnejšia na nejaký zápal/infekciu, tak to netreba preháňať a radšej počkať tých pár dní.

vanilkovazmrzka
24. máj 2025
@stellarstar

@vanilkovazmrzka ale no, bordel po tom nie je jedine ak žena strieka ostošesť 🤣

@stellarstar proti gustu… mne to nevyhovuje, ale ako vravim, komu je to po chuti, nesudim 🧛🏿🤣

lenkakravcova
24. máj 2025

@timeeejkaaa normálne to nie je asi pre tretinu až polovicu sveta 🙂
Židia nesexuju počas menštruácie, pretože to považujú za nehygienické.
Rovnako v islame je sex počas menštruácie zakázaný, keďže môže ohroziť zdravie ženy (žena je vtedy náchylnejšia na infekcie krčka maternice a maternice ako takej).