icon

Je to nevera?

kloku23
9. nov 2022

Čaute, píšem prvý krát, divná situácia, ale možno ste sa s tým niekto stretli, potrebujem poradiť, ....priateľ mal burný víkend, alko bar a pod.... ked som s ním neskôr bola, náhodou keď mi niečo ukazoval v mobile, (medzitým odišiel do inej miestnosti) natrafila na historiu cez vikend, a čo čert nechcel... okrem toho, že same Pečko pozeral, tak tam bola nejaká stranka ktorú on si prezeral, nehjaký sex amaterky? nepoznáte to? čo je to za stránka? niečo že si vyhladaval dievča, vek, okres a pod info...stihla som len prečítať že ,,platba v hotovosti,, to ma až zamrazilo... Čo je to za stránku? je to len sex online? alebo aj stretnutie a niečo real? nič som mu jasne nepovedala, lebo netuším či to je toto, čo si myslím...on je typ, ktorý ked si vypije tak aj o 4 ráno si zavola taxik a ideee...no alebo sa mýlim. dik za rady

kloku23
autor
9. nov 2022

sexamaterky.sk ... tak?

kloku23
autor
9. nov 2022

@lenjaona veď to, či to ma vôbec zmysel riešiť, lebo určite bude zatlkať, a bude vedieť že som videla historiu, ale ok, sak každý sme nejaky, len no. nerada by som aj by sexoval s inou ,a tu to hral na vzťah, lenže nemam ako to dokazať

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
lenjaona
Autor odpoveď zmazal
kloku23
autor
9. nov 2022

@lindous ak by len pozeral s kamarátmi ostalo by to pri Pečku, a určite to s kamratármi nepozeral....ale totalka opity ked sa nadranom vracal domov,

h2o2
9. nov 2022

Neviem načo to riešiš nestačí že ,, je typ, ktorý ked si vypije tak aj o 4 ráno si zavola taxik a ideee,,. Podľa mňa sa ešte potrebuje poriadne ,,vybúriť,,. Koľko má rokov?

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
maranta_leuconeura
9. nov 2022

@kloku23 to potrebujes mat nejaky dokaz, aby si sa s nim rozisla? Ved to nie je sudne dokazovanie 🤣 Tak bud ho pusti k vode, ked mu nedoverujes... Alebo na to zabudni 🤷

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
kloku23
autor
9. nov 2022

@maranta_leuconeura nepredbiehaš trochu?

kloku23
autor
9. nov 2022

@h2o2 38rokov

kloku23
autor
9. nov 2022

@lenjaona to je pravda, niekedy ešte ty starší su horší v tomto...teda potrebuju viac

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
kloku23
autor
9. nov 2022

@lenjaona cez vikendy ked si daju do tela, to musi mať riadne vybookovane :DDD

stanulienkat
9. nov 2022

@lenjaona ty to opisujes ako normalnu pracu..🤮 Preco sesterke nedohovoris, nech nerobi spinavu kur..u??

kloku23
autor
9. nov 2022

@lenjaona a...ešte nechystila žiadnu pliagu? tam dole?

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
kloku23
autor
9. nov 2022

@stanulienkat asi preto že to dobre vynáša, a nie je to podvádzanie partnerky (podľa slov niektorých zúčastnených pri debate)

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
9. nov 2022

@kloku23 normalne hnus. A raz sa to okoti. Chuda dieta.

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
kloku23
autor
9. nov 2022

@lenjaona no ok, ale určite su tam baby čo to robia bez gumy.

kloku23
autor
9. nov 2022

@stanulienkat tvoj názor nato k čomu som sa dopatrávala v mobile? ( odhliadnuc od iných názorov)

veronikaszabova
9. nov 2022

@kloku23 kolko mas ty rokov a kolko ste spolu?
No mne osobne by blikala kontrolka, keby som to nasla chlapovi v mobile.

lenjaona
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
9. nov 2022

@kloku23 no ked pozera take stranky, co sa tomu venuju, je to jednoznacne. To nie je IG, kde sa baby len lajkuju.

kloku23
autor
9. nov 2022

@veronikaszabova dik za názor, ja mam 27 a on 38

kloku23
autor
9. nov 2022

@veronikaszabova len to, že riešiť to nemôžem, a jeho odkontrolovať sa nedá....sadne do auta a vieš ako...

kloku23
autor
9. nov 2022

@veronikaszabova už sme spolu dlho 7 rokov

stanulienkat
9. nov 2022

@kloku23 ked nemate deti....

kloku23
autor
9. nov 2022

@stanulienkat nie nemáme, ani spolu nebývame