Je to nevera?
Čaute, píšem prvý krát, divná situácia, ale možno ste sa s tým niekto stretli, potrebujem poradiť, ....priateľ mal burný víkend, alko bar a pod.... ked som s ním neskôr bola, náhodou keď mi niečo ukazoval v mobile, (medzitým odišiel do inej miestnosti) natrafila na historiu cez vikend, a čo čert nechcel... okrem toho, že same Pečko pozeral, tak tam bola nejaká stranka ktorú on si prezeral, nehjaký sex amaterky? nepoznáte to? čo je to za stránka? niečo že si vyhladaval dievča, vek, okres a pod info...stihla som len prečítať že ,,platba v hotovosti,, to ma až zamrazilo... Čo je to za stránku? je to len sex online? alebo aj stretnutie a niečo real? nič som mu jasne nepovedala, lebo netuším či to je toto, čo si myslím...on je typ, ktorý ked si vypije tak aj o 4 ráno si zavola taxik a ideee...no alebo sa mýlim. dik za rady
@kloku23 a chces s nim zostat? Vies, ak s nim chces zostat, nech sa deje cokolvek... Tazko ti tu budeme pisat, ked ty budes hladat dovody, preco to tak nie je.
Ja vždy hovorím mužovi aby nevyhadzoval peniaze za veci ktoré má doma zadarmo🤣. Tak buď sa na neho vykašli alebo mu ukáž niečo wau. Ale aj tak si myslím že je to s ním strata času.
Nemáte spolu deti, nebývate spolu, tak máš vyhraté. Zruš ho. Lebo toto ti bude robiť stále, nemáš zapotreby, aby ti od nejakej špinavej štetky doniesol chorobu.
@lenjaona a chces povedat, ze zeny (eskort) nie?
@lenjaona Však jasné, že chlapi roznášajú, keď hentakými ku..mi spávajú.
Ja by som nepredbiehala.. Možno to len pozerali, nikomu nevolali. Ja by som to nehrotila..
A inak, pred HPV vírusom kondóm neochráni. To len tak na okraj.
@kloku23 a dokazes sa tvarit, ze sa nic nedeje?
@veronikaszabova zatiaľ sa netvárim nijak, skoda že som hned nepozrela volania v tom čase...a teraz by som tu nepolemizovala nad tým... lebo jasne že keby volal v noci nacudzie číslo tak sa nemám o čom debatovať a je to isté, lenže to už neviem...a stale nad tým len rozmyslam, či by to spravil či nie ( priklanam sa k áno. )
@lenjaona ty si napisala, ze pohlavne choroby rozsiruju skor chlapi. S cim nesuhlasim. To, ze chlap ide spat s kurvou, ktora ho nakazi vselicim, lebo sak do jej diery denne lezie mrte chlapov... To OK podla mna nie je...
@kloku23 nechápem,načo ti je taký chlap.Ja by som ožrana nezniesla.Ako môžeš byť s niekým,komu nedôverujes.To furt premýšľas či ťa podviedol či nie.A za 7r vzťahu ani spoločne bývanie..Čo na ňom máš,38 ročny chlap a nemá žiadnu potrebu sa usadiť?Píšeš ako typ,že ruka hore a svet gombicka
@kubkovamama no áno, svadba ani neprišla na reč...a ako nepije každý víkend, ale niekedy si dá, no ale to už mu vyčitať isto nemôžem.
@lenjaona no chcem vidiet, kolko s tych "chvilkovych dam" pouziva kondom.
Neverím tomu, že si to chudáčik len raz náhodou pozeral bez bočných úmyslov. Keď aj tvrdíš, že nemá na teba až tak čas.
@lenjaona 🤣🤣🤣🤦🏼♀️
@stanulienkat ono ano ma vela rokov, ale on ma ,,mamku, ona sa postará, navari, nema potrebu sa zenit a nieco meniť