icon

Je to nevera alebo kamarátstvo?

bambulkausmejsa
6. mar 2023

Ahojte …. Obraciam sa na Vás s prosbou o radu nakoľko sa nemôžem s tým nikomu zdôveriť… mám priateľa, s ktorým som už 3 roky, je medzi nami veľký vekový rozdiel… posledný rok som začala registrovať, že sa kontaktuje s inými dievčatami … tak som to s ním riešila, povedal, že v tom už nebude pokračovať.. neprosila som ho o obmedzenie kontaktu, ale nech si nemaže konverzácie a je ku mne úprimný. Ja mu vždy poviem všetko. Pred nejakým časom som začala sledovať a zistila som, že si tie konverzácie maže znovu, dokonca som mu v galérii našla foto jeho penisu.. povedal, ze to bola foto pre mna, ale sa hanbil mi to poslať… chvíľu bol pokoj a teraz sa zase začal kontaktovať s bývalou (ženatý) a chváli jej prsia, vraví, ze by si dal povedať (sex) … nemám dôkaz, ze sa stretli, ale v konverzácii sa informovali o konci služby … viem, ze by som nemala kontrolovať, ale bojím sa, ze sa popálim … dala som mu možnosť, či mi nechce niečo povedať, ale klasika je ticho… mám pocit akoby som pre neho bola malo, nedostatočná … mám to brat tak, že to je chlap a ona kamarátka a ostatok sú len typické chlapské reči? verili by ste mu? Alebo by ste ho hneď opustili, keď vidíte, že stále potrebuje mat niekoho iného?

Strana
z3
milankodanica
26. apr 2024

@lavender273 možno to tak len vyzerá a len neviem všetko alebo som už osprostel

milankodanica
26. apr 2024

@lavender273 nie ja potrebujem niekoho kdo vie toto vysvetliť teda ak sa to dá nieje možné že len nechce opustiť tých 11 rokou života tým že ju dotiahnem preč ?

Strana
z3