Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
@h2 ja Katka nie som ale dobre no 😂 😂 😂 😂
@h2 a tá žena bola sestra jeho kamaráta :D
@h2 tak mi to dokáž 😂 že ja som podľa teba a niektorých tu nejaká ,,Katka"
Ked sa bozkava na akcii kde si aj ty (pred tvojimi ocami), co robi, ked tam nie si?
@momoqui tak to už ja neviem...
@h2 aka katka?
@zmrzlinka2021 katkazocele 🙂
@veronikaszabova hmm .. asi som niečo prepásla 😀
@zmrzlinka2021 Na druhej strane tejto diskusie to simona vysvetľuje, aj dala link na jednu z jej mnohých diskusií. Fakt ju ešte nepoznáš?
@h2 ako ten nick mi je znamy, len neviem "cely pribeh" okolo toho..no idem kuknut
@dadis ja však píšem, že nie som tá vaša obľúbená ,,Katka" 😂
ked už tak mi to niekto dokážete, že som ONA
Za mna určite. Nechcela by som byť s takým chlapom
@dadis to, že si tu niektoré myslíte, že som nejaká ,,Katka" sú len vaše nepotvrdené domnienky 🙂 a príbeh nie je výmysel
Urobil to raz, urobí to znova. Alkohol je výhovorka, ja by som ho poslala do ****.
Akoze to co je za otazku?!Jasne ze to je nevera,fakt neverim tejto otazke co si polozila ze to myslis vazne preboha!
@valeria_h on sa na to nevyhovoril ale súhlasím
Ahoj oceľová Katka, strašne to je okaté. Rovnaká štylistika len si zmenila prostredie z prace na domácu oslavu. Nevesta ktorá má pred sobášom vie presný dátum a nenapíše že ,,svadba by mala byt asi tak o mesiac” . Kde boli ostatní ľudia? V takej zime na záhrade? To čo je za oslava? Nabudúce skus lepšiu zápletku.
@aurora33 Katka nie som ale dobre no :D
ak je toto skutocny pribeh, tak okrem toho ze je blby robi debila aj z teba. boli ste tam spolu, ty si odisla z miestnosti do ktorej si sa mohla kedykolvek vratit a on sa za 10 min. stihol verejne bozkavat s inou... najprv som si myslela, ze nejaka oslava v podniku, oni sa niekam zasili a ty si ich nahodou videla. nie ze cakali v obyvacke, v dome plnom ludi, kto ich zbada ako prvych...
@chillibubble možno to plánovali, ja neviem.
Zase ja mu do mobilu nepozerám nemôžem vedieť s kým každým si píše
Alebo pošli svoju fotku, aby si boli tu prítomné "detektívky" isté 🙂
@martin36 pozri sa ty detektívka...Katka je označená..prečo sa ešte neozvala?...no lebo sa jej nedá ozvať do vlastnej témy, ktorú založila anonymne 🙃😘
@miskakyska ano a preto tu namiesto dôkazu bude posielať len smejúce sa koníky.
@miskakyska Mozno myslel tuto fotku 😂😂
@miskakyska príde mi to už dosť trápne ako si to myslíš že som ONA a vytvorila si si to len na základe ničoho a zase nikto ani mne nič nedokázal, že som nejaká ,,Katka z ocele"

@miskakyska Šetri si ospravedlnenie, je to ona. Ja som o tom presvedčená.