Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
Ked sa bozkava na akcii kde si aj ty (pred tvojimi ocami), co robi, ked tam nie si?
@zmrzlinka2021 Na druhej strane tejto diskusie to simona vysvetľuje, aj dala link na jednu z jej mnohých diskusií. Fakt ju ešte nepoznáš?
@h2 ako ten nick mi je znamy, len neviem "cely pribeh" okolo toho..no idem kuknut
@dadis ja však píšem, že nie som tá vaša obľúbená ,,Katka" 😂
ked už tak mi to niekto dokážete, že som ONA
@dadis to, že si tu niektoré myslíte, že som nejaká ,,Katka" sú len vaše nepotvrdené domnienky 🙂 a príbeh nie je výmysel
Urobil to raz, urobí to znova. Alkohol je výhovorka, ja by som ho poslala do ****.
Akoze to co je za otazku?!Jasne ze to je nevera,fakt neverim tejto otazke co si polozila ze to myslis vazne preboha!
Ahoj oceľová Katka, strašne to je okaté. Rovnaká štylistika len si zmenila prostredie z prace na domácu oslavu. Nevesta ktorá má pred sobášom vie presný dátum a nenapíše že ,,svadba by mala byt asi tak o mesiac” . Kde boli ostatní ľudia? V takej zime na záhrade? To čo je za oslava? Nabudúce skus lepšiu zápletku.
ak je toto skutocny pribeh, tak okrem toho ze je blby robi debila aj z teba. boli ste tam spolu, ty si odisla z miestnosti do ktorej si sa mohla kedykolvek vratit a on sa za 10 min. stihol verejne bozkavat s inou... najprv som si myslela, ze nejaka oslava v podniku, oni sa niekam zasili a ty si ich nahodou videla. nie ze cakali v obyvacke, v dome plnom ludi, kto ich zbada ako prvych...
@chillibubble možno to plánovali, ja neviem.
Zase ja mu do mobilu nepozerám nemôžem vedieť s kým každým si píše
@martin36 pozri sa ty detektívka...Katka je označená..prečo sa ešte neozvala?...no lebo sa jej nedá ozvať do vlastnej témy, ktorú založila anonymne 🙃😘
@miskakyska príde mi to už dosť trápne ako si to myslíš že som ONA a vytvorila si si to len na základe ničoho a zase nikto ani mne nič nedokázal, že som nejaká ,,Katka z ocele"

@miskakyska Šetri si ospravedlnenie, je to ona. Ja som o tom presvedčená.