Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
@veronikaszabova mirco je ďalší super odborník na vzťahy 😂🙈
@54tinka54 hej, uz som si vsimla v inych diskusiach 🙂
@mirco50 áno, muži v tvojom veku už z toho tragédiu nerobia, užívajú si co sa ešte dá. Mladí ľudia to berú inak. Ešte veria v pravú lásku a vernosť. Teda pre väčšinu ľudí je vernosť samozrejmosťou...
ja o pravej láske celý život pochybujem :D a teraz ešte viac
Autorka "Lebo nikdy mi nedal dôvod pochybovať, až teraz :(" ...ktovie, o com vsetkom nevies. Ja by som sa s nim rozisla. Totalna drzost a neucta voci Tebe, este ked si tam pritomna...no fuj
Aj keď to bude bolieť skonc to ....alebo sa aspoň snaž trocha sa od neho odpútať a určite sa nevydavaj. Teraz by si mala byt pre chlapa bohyňa nie len jedna z možnosti. Ty si to môžeš ešte dovolit lebo si len ty a on. Iné už by to bolo keby ste mali deti už by si na ro inak pozerala lebo by si musela
Mala som takého snúbenca a ja som mu už nevedela veriť. Tak som sa s ním potom po asi 3/4 roku rozišla. Niektoré veci sú pre mňa tabu a prosto nevedela by som s tým žiť.
zrus svadbu a nechaj to vyhnit. uvidis, ako sa on k tomu postavi, ci zabojuje. Podla jeho reakcie uvidis, ci este vobec o teba stoji. Ty nevyvijaj ziadnu iniciativu zo svojej strany okrem zrusenia svadby. A rodicov do toho nezatahuj - ani jeho, ani svojich. Nenechaj sa ovplyvnit.
@kp7333 ja im len chcem povedať, že svadba sa zruší
Svojim to povedz. Jeho rodicom nech sa pochvali on.
ty to len oznam jemu a svojim rodicom. On nech to oznami svojej rodine.
môžem aj tak, ale asi zajtra pôjdeme s kamarátkou niekam, potrebujem trochu vypnúť, nie pre to aby som jeho rozoberala ale skúsiť iné myšlienky ale čo s ním...neviem či skúsiť sa s ním o to porozprávať, že čo dalej alebo niečo na ten štýl
a on ta kontaktoval, ze sa chce porozpravat? mam z toho pocit, ze ty si jedina z dvojice, ktora to este chce zachranit. stoji on o to vobec?
@kp7333 ano, písal mi už 2 správy za včera a dnes preto premýšľam či ano alebo nie
@simona20201309 zasvatis ma? Lebo mne tento prispevok pride zas len ako vymyslena blbost… kto je katka?
@petricka22 to čom som písala do časti témy v diskusii, toto platí
No ved, boh vie, co by bolo, keby si tam nebola...a vrchol drzosti, ze si to dovolil, aj ked si tam bola...ako za co ta ma? Ziadna ucta...
@anjelok presne... Toto je pre mna vrchol neucty - pride tam s nou, vie ze tam je a aj tak sa olizuje s druhou.
Neni o com.Skoncit definitivne,Budu prilezitosti, kde nebodes moct byt aj ty, a ako mu ptom budes verit? cely vecer sa budes trapit, co asi trebars na sluzobke alebo firemne kadejake party panko robi? Kopni takeho neverca di r&ti a airvederci ,si mlada najdes si este ,neboj chlapcov je dost,ale o hentakeho by som si uz ani bycikel neoprarela
no pisat spravy je dost malo na vyzehlenie takeho pruseru. bud si chalan neuvedomuje, ze ta straca alebo mu je to dost jedno. obavam sa, ze to druhe. jedinu spravu, ktoru by som mu v tejto chvili pislala, je ta, ze rusim svadbu.
@kp7333 preto váham, príde mi, že robí málo...teda skôr nič
tak si si sama odpovedala na otazku, ci ma vyznam s nim hovorit
Fakt nechapem, co vahas...ty mas byt pre neho bohyna, ktoru chrani, zastane sa jej...a nie takto ponizi pred ostatnymi. Ako sa chces na neho spoliehat cely zivot, ked za Tebou nestoji? O narusenej dovere ani nehovorim, ktora je zaklad vztahu...cize neviem, na com to chces dalej stavat...
@anjelok raz som videla taký pekný citát ,,dôvera je ako papier, ked ho raz pokrčíš už nikdy nebude ako predtým"
Hm,hm,hm🤔 Katuška sa zrejme nemôže ohlásiť,ak založila túto diskusiu..🤭
No ale sk príde hlboko sa jej ospravedlňujem🙃😁
@miskakyska čo máte všetci s tým, že som tá ,,Katka" už mi to príde trápne ked to tu píšete

mozno si ta s nou len pomylil 😃 a teraz vazne, pre mna bozkavanie sa s inou/inym nevera je a ak som navyse v tom istom objekte/tej istej miestnosti, tak to uz je vrchol 🤷♀️ takze ja na tvojom mieste by som ho urcite poslala do riti a vobec neuvazovala o spolocnej buducnosti, dalsi level po tomto je co? najdes ho sulozit (asi tiez omylom, lebo matne si bude spominat) a povie ti, nerob fory a pod do trojky?
ci uz je tema realna, ci uz je autorkou nezlomna Katka obhajca moralky na tomto fore mi je jedno, takto by som sa zachovala, ak by to bola situacia realna a stalo sa mi to
@simona20201309
@veronikaszabova
@tanyag
Dievčatá, Katka sa vám tu pod svojím nickom neozve. Nemôže, lebo je autorkou. Rovnaký problém (nevera formou bozkávania, pod vplyvom alkoholu), rovnaký štýl písania (malé písmená na začiatku príspevkov), plus veľmi veľa "nedomyslených" detailov (rodinná oslava, pritom sú na nej prítomní priatelia, všetci záhadne zmiznú v pravý čas z obývačky na záhradu, hoci sú najväčšie mrazy tejto zimy, nie je tam ani priateľ dotyčnej bozkávajúcej sa nevernice, tá je napriek všetkému okamžite ochotná využiť tú krátku chvíľu a hoci má priateľa, hneď sa začne bozkávať s niekým, koho ináč ledva pozdraví. O mesiac je svadba, ale autorka nemá ešte ani šaty?! No blbosť!)

@mirco50 netreba robit z toho tragediu?🤦 on sa pred nou olizuje s inou a ona sa ma usmievat a tvarit sa, ze sa nic nedeje?? 😂🤦