icon

Je to prejav záujmu?

domkakvet
28. okt 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, či je podľa Vás prejavom záujmu, keď mi chlap začne lajkovať fotky a pred tým to nerobil a nelajkuje každú, myslíte, že by za tým mohlo byť niečo viac a ak áno mám urobiť ďalší krok ja, alebo počkať na neho? Ďakujem

hipuska
•
28. okt 2022

@domkakvet môj muž lajkuje fotky všetkých kamarátkam, ktoré ma medzi priateľmi. A ma ich hoodne....

melanta
•
28. okt 2022

Nie, lajkovanie fotiek, slová a písmenká sú u mňa prejav ničoho. Prejav niečoho sú iba reálne skutky.

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
hipuska
•
28. okt 2022

Akože, v realite to znamená, ze.si tu fotku kukol, lajkol. Môžeš sa mu páčit. Však mu napíš nezávazne, ako sa ma, atď. Nevidím v tom nič zle. A uvidíš ako sa to ďalej vyvinie, ako bude reagovať atď.

vilma7
•
28. okt 2022

Nikdy by som lajknutie nebrala ako prejav záujmu.
To nikomu inému ten dotyčný nelajkne, len tebe? Myslíš že chce všetky tie ženy, slečny, ktorým lajka?

petra735
•
28. okt 2022

@domkakvet podľa mňa nie. mne fotky lajkuje milión chlapov, s ktorým som iba kamarátka. 😉
Nerob si teda veľké nádeje, ale ak k nemu niečo cítiš povedz mu to, nečakaj 👍🏻🌺😚

enziii78
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzubb007
•
28. okt 2022

Nic za tym nemusi byt, vsak paci sa mi fotka lajknem aj zene aj muzovi, aj oni mne, a teda nenapadlo by ma, ze po mne idu kokos to by som mala napadnikov

domkakvet
autor
•
28. okt 2022

@enziii78 áno aj ja to tak robím, ale on to nikdy pred tým nerobil a vyzerá to tak, že to lajkuje iba mne.

domkakvet
autor
•
28. okt 2022

@zuzubb007 aj mne to lajkujú aj iní a tiež ma to nenapadlo, ale on to začal robiť iba teraz.

domkakvet
autor
•
28. okt 2022

@vilma7 áno iba mne.

mimi16
•
29. okt 2022

@domkakvet máš 15-násť či ako? Ani by mi nenapadlo sa takého hovadiny pýtať.

domkakvet
autor
•
29. okt 2022

@mimi16 láska kvitne v každom veku ako sa hovorí

mimi16
•
29. okt 2022

@domkakvet dobre nechaj tak. Zas od veci.