icon

Je to zaschnutý ejakulát na podložke z toalety?

denisa787
Včera o 17:17

Ahojte viem že je to čudné ale chcem sa opýtať aký máte názor je toto spermia keď je zaschnuta ? ... Je to podložka z vc nikdy takáto nebola ani nemala byť s čoho...

Je to zaschnutý ejakulát na podložke z toalety?
Strana
z3
dennissa16
Dnes o 07:42
@anonym_e8abfe

@anonym_53d66b Nerobí. Sú aj normálni muži, ktorí sa vedia ovládať.

@anonym_e8abfe to píšeš ako muž alebo si žena?

earlgrey
Dnes o 07:48

Chudák chlap. Už ano vyhoniť si nemôže. Nečudujem sa, že toľko mužov ženy už ani nechce. Veď toto je choré.

anonym_79ef4f
Dnes o 07:50
@anonym_e8abfe

@slovakboy Ty by si onanoval pred svojou ženou? No fuj.

@anonym_e8abfe Prečo fuj? čo je na tom fuj? nechápem. A fuj nie je, keď ho muž do teba strká ale fuj je, keď si ho honí pred vlastnou ženou? 🤦‍♀️ Ty si asi ešte nedostala ch*jom po čele však? Popros muža, je to vzrušujúce pre obe zúčastnené strany.

anonym_92e7c5
Dnes o 08:05

@denisa787 počuj, zistíš to jedine tak, že mu ho napr vyhonis ty a urobí sa na podložku, utriet to len tak ledabolo a necháte to zaschnut. Porovnaj potom s touto fotkou. Popripade odober pôvodnú vzorku a odnes na nejaky rozbor ,nech ti zistia co to je ak by sa ti nechcelo mu vyhonit a sam si nemoze😄

anonym_92e7c5
Dnes o 08:06
@anonym_79ef4f

@anonym_e8abfe Prečo fuj? čo je na tom fuj? nechápem. A fuj nie je, keď ho muž do teba strká ale fuj je, keď si ho honí pred vlastnou ženou? 🤦‍♀️ Ty si asi ešte nedostala ch*jom po čele však? Popros muža, je to vzrušujúce pre obe zúčastnené strany.

@anonym_79ef4f presne, ja by som chcela aby si manzel predomnou vyhonil, ale zatial mu to pride divné 😃

anonym_79ef4f
Dnes o 08:12
@anonym_92e7c5

@anonym_79ef4f presne, ja by som chcela aby si manzel predomnou vyhonil, ale zatial mu to pride divné 😃

@anonym_92e7c5 Nevidím na tom nič zlé a ani divné. Sebaukájanie je normálne. Tak ako si to urobí partner predomnou, tak si to urobím aj ja pred ním a nevidím nič fuj na tom.

anonym_c51b97
Dnes o 09:02

@denisa787 nabudúce si prosím svoj zasvinený hajzlový koberček vyper a neotravuj nás s vašimi domácimi nechutnosťami

Strana
z3