Je toto vo vzťahu ok?
Vrátila som sa k bývalému , mame spolu syna , za ten čas čo som bola sama som prisla na to že si neviem predstaviť žiť s mužom čo nieje otec môjho syna , hlavne keď tu čítam všetky príbehy ako “priateľ nenavidi moju dcéru/syna. Rozišla som sa snim lebo ma veľmi obmedzoval nikam som nemohla chodiť.
On je najlepsi muž akeho si môžem priať , do chvíle kým niekam nechcem isť..
Kamarátka ma pozvala na koncert opýtala som sa ho či môžem ist či ma nejaké plány alebo bude s malým. A toto bola jeho odpoved. Cítim sa ako uplny idiot že som mu naletela zase na tie reči ako to on bere už inak že videl u kamarátov že je v poriadku keď si obaja vo vzťahu niekam vyrazia sami , bez polovičky.
Zase spolu bývame, neviem si predstaviť ako budem fungovať , odchádzať odneho zas bude psychicky oveľa náročnejšie ako sa naučiť s týmto žiť , ale ako sa stym dá naučiť žiť ? Ja nemám ani 25r a on ma chce zavrieť doma ako nejakú staru ženu ešte k tomu nesvojprávnu..

@panelacikova ved ona nejde, ze by mu o tom nepovedala. Tento ma zjavne problen, ze ide bez neho. Mna osobne by takato sprava urazila. Aka dovera? Ved je jasne, ze jej bez jeho “kontroly” nedoveruje.
@katkazocele No keď som sa s ním rozchádzala tak syn bol ešte maličký a kojila som takze som nikam ajtak nechodila. Potom ako som odneho odišla najväčší problem bol , že on to bral ako pauzu a ja ako rozchod, tým pádom hocičo čo by som spravila by bral ako neveru, aj ten tanec.
máš na to plné právo.
@autor.....žiješ s manipulatorom
autorka 😀 no tak vidiš, asi žijem v inom svete , tak pekny koncert želám, poradiť neviem,...
Naozaj sa treba veľa spolu rozprávať, byť tolerantny k sebe, mate obaja narok byť aj sami, bez partnera,
ako reaguje keď mu v kľude vysvetlíš, povieš, že máš potrebu kontaktov s kamarátkami, zabaviť sa, vypadnúť z domu?
ako reaguje vtedy?
dokonca sa to odporuča, aby mal každy aj svoje zaluby, ale aby ste mali aj spoločne
Aspoň vidíš prečo ti urobil dieťa, snaží sa ku tebe vrátiť , lebo vyberať nemôže. A poslúchaj má a bodka. No dievča, buď zbohom alebo s ním ostaneš. Poznáš jeho minulosť.
To snad nie je pravda... Kto vychovava taketo zrny bez vlastnej vole?
On to nebral ako rozchod.
Jeho kamarati mu posielaju tvoje video?
To byvate v nejakej hornej dolnej kde je jedna diskoteka siroko daleko alebo bol tvoj tanec tak lascivny, ze sa stal viralnym na YT? Lebo neviem, ty nemas 5 pohromade, ze to neberes ako urazku a ti jeho kamarati su co za degesov, ze ta tocia?
Budes pod kontrolou?
Pises to ako fakt, len preto ze ta oplodnil alfa debil.. 🤷♀️
@mondolina keby si si prečítala kompletne môj celý príspevok, pochopila by si. ak už raz sklamala, dôvera sa buduje veľmi veľmi ťažko. ale OK, som zvyknutá na to, že tu ženy skáču do druhých iba preto, lebo si z príspevku vyberú len to, čo sa im hodí bez toho, aby si prečítali všetko v súvislostiach.
@ropucha6 tiež si prečítaj celý môj príspevok.
@mondolina napríklad jedna z tých kamarátok mala oslavu narodenin asi 2 týždne dozadu to bolo len posedenie v reštaurácií asi 15 ľudí a pred 12 som bola doma s tým bol úplne okej ešte ma tam aj zaviezol. Tuto kamarátku ma veľmi rad s ňou ma pustil dokonca aj na dovolenku v lete čo chcem ist na narodeniny. Ešte sme sa bavili aj o tom že každý rok pôjdeme na jednu spoločnú dovolenku a každý sám čo som sa úplne tešila a neverila vlastným ušiam 😄
Tento výstup mi odvôvodnil tak, že “dobre viem čo sa v tých VIPkách robí keď tam ma koncert aj separ atd”
Nemám sajnu dokedy taký koncert trvá ale asi mu najviac vadí keď to je v nočných hodinách ako diskotéky
no autorka, tak po príspevku o 17:28 už naozaj nerozumiem... on nemá problém aj so samostatnou dovolenkou. to znamená, že asi o tom klube nepočul nič pekné a nič, čo by normálnemu vzťahu prospelo... ty si už bola v tom klube či boxe, či čo to je? máš skúsenosti, čo sa tam deje? ako to tam chodí? nemyslíš, že možno sa tam fakt "dejú veci" a práve preto je on rád, že tam nebudeš sama? nemal na mysli "pod dozorom" náhodou to, že sa obáva o tvoju bezpečnosť?
@kitycat nie bývame v Bratislave. Jeho kamarát ma tam videl , nevedel že sme rozidení tak mu to poslal.
@panelacikova nie to je úplne iné miesto toto bude v hale kde sú koncerty
Ale podla logiky tvojho znovu-priatela ste rozideni neboli. Takze preco si sa zvrtala o ineho?
Chapes co tym. Myslim?
No autorka, za mna to neni okey. To ako on ti bude schvalovat miesto, lebo niekde to je akoze podla jeho nazoru rizikove? Tak bud ti doveruje alebo ti nedoveruje. Niektorym parom to nevadi, vid @panelacikova, ale taki dvaja sa musia najst. Ak ti to vadilo, bude ti to vadit stale.
autorka, čo tak sa porozprávať s partnerom? mne sa vôbec on nezdá žiarlivý, keď navrhol dokonca 1 samostatnú dovolenku pre každého z vás.... naopak, práveže ľudia /poväčšine/, keď už majú spoločné deti, tak trávia dovolenku spoločne. a on s tým nemá problém, že to tak nebude. on sa mi vôbec nevidí žiarlivý, možno je len opatrný a bojí sa o teba. a ty hľadáš na ňom chyby, tak si tu hodila tento príspevok.
@ropucha6 no áno, musia sa zhodnúť vždy tí dvaja, odkiaľ pokiaľ vo vzťahu pôjdu (obrazne povedané). ale tu to nevyzerá na jeho žiarlivosť, to by mu ani nenapadlo navrhnúť samostatnú dovolenku
@panelacikova ja to vnimam ako ziarlivost a majetnickost.
@autorka takže keď ideš do reštaurácie nie je problém, keď ideš na VIP na koncert tam je problém. Nuž ak vážne mal echo čo sa tam robí, tak aspoň trošku pochopenia by si mohla mať , vieš predstav si že ty by si počula že v nejakom podniku sú samé šte..y a tvoj by tam chcel oslavovať do rána svoje narodky? nevadilo by ti to, že by bol na pochybnom mieste???😕
@panelacikova presne on nie je žiarlivec, možno vážne má overené info že vo VIP po koncerte sa deje to čo by sa diať nemalo🤐
... úplne že (asi) mimo tému....ale ja hlúpa som závidela že ideš na Phila Collinsa a ešte aj do VIP 🤣🤣 smejem sa sama na sebe.
Korčula stará som už, no co...
@katkazocele ide o to že keby ho chcem podviesť tak to môžem urobiť aj doma. Keďže je od pondelka do piatku v robote tak isto ako on ma môže podviesť keď ide “hrať ku kolegovi playko” . Nemusím na to ist na koncert kde bude 2000 ľudí ešte keď ma všade kamarátov.
Takze bola by som s tým okej lebo za prvé v BA večer cez víkend sú všade stetky 😄 nemusel by nato ist ani niekam do bordelu a za druhé ja mám tiež všade kamarátky takze by som o tom vedela tiež ešte skor ako by to urobil.
Neviem podľa mňa by sa mali tieto veci riešiť a hádať sa na nich až keď sa niečo stane , nie si zbytočne zneprijemnovat atmosféru ešte keď to je len v štádiu plánovania.
A kamosky maju deti ? Ci su vsetky slobodne, bezdetne, pripadne maju len ‘priatela’ ?
Neviem. Ale asi ani moju priatelovi by sa nepacilo, keby mame maleho syna a chcem lietat niekde po kluboch, na nejakeho rappera. Ci chodim po nejakych oslavach kde chodia kamosi bezdetno, ktori maju zjavne iny zivotny styl ako uz ludia s detmi. A tiez by isto nebolo fajn keby si lietam na dovolenky s kamoskami sama. Co ten syn? To nie je pes, ze ho nechas doma na dvore a ides kam chces. Myslim ze sa zivot s prichodom deti troska meni. Nevravim, ze teraz nemas nikam ist a len sediet doma zatvorena s dietatom. Je super ze je on zopovedny a vie sa o dieta postarat aj sam. Ze mozes aj vypadnut kusok von. Ale aby som ako mama niekde po takych konceroch behala.. no neviem. Podla mna len si na nho prehnane nahnevana lebo ti nieco ‘ zakazal ‘. Skor mam pocit ze on ma strach, a nepride mu to velmi zopovedne aby si sa ako rodic, tulala po nejakych kluboch, koncertoch kde vieme, ze moze byt akakolvek zberba ludi. Z toho co citam, asi potrebujes kusok dospiet do zodpovednosti a roly rodica ..
@kristie571 je to koncert ako každý s tým rozdielom že to nieje Helenka vondračkova ale rap. Ja mám v hlave upratané. To že si tam sadnem dám si s babami prosecco a pôjdem po koncerte domov zomna fakt zlu nevyspelu matku ešte nerobí.
Nikto z môjho syna psa nerobí. Ani to že raz za 2 mesiace niekam vybehnem. Som snim doma cely týždeň a riadne sa oňho starám a tiež potrebujem ventil. 😉
@kristie571 to narodenim dietata sa konci zivot alebo co ?? Ked si chce raz za cas vybehnut niekam na koncert alebo oslavu, tak nevidim na tom nic zle.
@kristie571 to naozaj? Cize ja teraz napriklad, ked mam dieta, uz sa nemozem stretnut s bezdetnymi, nebodaj slobodnymi kamoskami? Asi by som mala prehodnotit svoje stvrtkove vino, vsetky bezdetne…
ja už neviem. najprv si písala, že je doma na HO, teraz pracuje od pondelka do piatku.... o takýchto omyloch mám už svoju predstavu 😀

@kataina Pil C je rapper a VIP akože VIP box😄
Toho rappera nepoznám ani ho nepočúvam ale ide konečne partia bab cela pokope tak som si chcela ist snimi trosku spraviť pekný večer.